Aldatilan ve çocugu için evliligini yürütme karari alan bayanlar,eskisi gibi oldu mu hersey?

Kardelen3201

Hayat o kadar acımasız ki...
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
42
14
18
Merhabalar!
2,5 senelik,mutlu sandigim bir evliligim vardi.Ta ki,esimin bir sosyal paylasim sitesinde,ailece tanidigimiz evli bir bayanla yazismalarini yakalayana kadar...O gün dünyam basima yikildi.Ben esime kendimden cok güveniyordum oysa ki...Fiziksel olarak birsey yok,ama benim icin bir farki da yok.O gün kiyametleri kopardim,sonra haftalarca sustum,olmadi konustum,sonra tekrar sustum..Ama affedemiyorum.Biz ne zorluklari göze alarak evlendik,hele ki ben,nelerden vazgectim.Esimle aramizda 14 yas fark var,genc bir esi varken,neden kendi yasindaki biri ona cekici gelir anlamiyorum.Hala yasadiklarimin sokunu atlatamadim.Bir evladim var,babasina cok düskün olan.Esim su an cok pisman,aglayarak özür diledi kac kez,bir an seytana uydum dedi vs...ama icimde hep bir süphe var,tekrar yapar mi?Bu durumu yasayanlar var mi aranizda?Eskisi gibi mutlu olmak mümkün mü?Aklimi oynatmak üzereyim.Nasil ayaga kalkarim yeniden,nasil kapanir bu yara...?

bu durumu yaşamadım ama üzüldum haline çok afedebilcegini sanmıyorum ama alışıcaksın insan nelere alışmıyo düşünsene annesini kaybediyo evladını kaybeden analar bile yeri geliyo gülmüyomu biraz zamana bırak dene kendi kabuguna çekil zorlama kendini unutucam yaptıgını baktınki unutamıyosun çocugunla yol çiz ama kendine önce zaman ver

Öncelikle zor bir durum ve geçmiş olsun. İçinizden atmanız çok zor ama ayrılmayı da şu aşamada çok doğru bulmuyorum. Yazışma yakalamışsınız sadece.. bir daha yapmaz inşallah olur da yaparsa o zaman arkanıza bile bakmadan gidersiniz.

Bu arada ne hissettiğinizi tabi ki bilemem ve eminim ki çok zor bir durum. Erkekler için ben gencim onda ne buldu diye düşünmeyin o heyecan hoşuna gitmiştir :(

arkadaşımın babası 60 yaşında şuan çok severim öz amcam gibi görürüm mükemmel bir eş ve baba benim gözümde

arkadaşa bigün sordum hep mi böyleydi hiç annenle kavgaları falan olmazmıydı vs.

biz küçükken annemi aldatmış ama sonra çok pişman olmuş vicdan azabı çekmiş ondan sonrada hiçbir kötü vukuatı olmamış demişti o amcanın aldatmış olması şok etkisi yaratmıştı bende :))

anneme sorsak bunu , bi yapan bidaha yapar boşa gitsin hiç çekme der ki hep diyo bahsi geçince

çünkü babam defalarca aldatmış

ben de zaten bir sans daha vermek istiyorum.Ciddi ciddi ayrilmayi teklif ettim,duyunca yikildi.Acidim o an ki haline.Ama ya benim halim...O an o yazilari yazarken benim gururumu hic düsünmedi,ben onun cocugunun annesiyim herseyden evvel..Cok kirildim,cok incindim.Aklima her geldiginde yüregime bir hancer saplaniyor.Ben o gün tesadüfen ögrenmeseydim daha ne kadar sürecekti,birlikte olacaklar miydi...Bunlar hic aklimdan cikmiyor...Bazi insanlara cok büyük ders oluyor affedilmek,ama bazi erkekler vazgecmiyor.Yeniden aldatilmaktan cok korkuyorum.Allah bu durumu kimseye yasatmasin!

Ve nacizane bir tavsiye;
Bir erkekle bir kadin asla ama asla arkadas kalamiyor bence.Kendilerine bile itiraf edemiyorlar ama birbirleri tarafindan aranmak,sorulmak,düsünülmek heyecan veriyor iki tarafa da.Düsünün ki beni aldattigi kadin,dünya ahiret kardesimdir derdi hep...Ama olmuyor.Eger aralarinda kan bagi yoksa kardes baci falan olunmuyor.Bu zihniyete sahip insanlari anlayamiyorum.Bir kadin ve bir erkek birbirlerini seviyorlarsa baska birinin sevgisine ihtiyac duymamalilar bence.Esime asiktim ben,ve asla baska bir erkek arkadasima,onun dostluguna ihtiyac duYmadim.Aldatilmadan önce de aynisini savunurdum,simdi de.Esimi de hep uyarirdim bu konuda.Girme o siteye,yazisma,muhattap olma baska kadinlarla diye ama hep benim icimde kötülük yok,ben kendimi biliyorum derdi,gördük sonucu.Kadinlarin sezgileri o kadar güclü ki...Biraz uzun oldu,dert cok olunca...Kusura bakmayin!

Bir şans vermeyi düşünüyorsanız bu konuyu bir daha açmayacaksınız.
En küçük birşeyde başına kakmayacaksınız.
Bunu başarabilecekseniz çocuğunuz için deneyin.

Bir şans vermeyi düşünüyorsanız bu konuyu bir daha açmayacaksınız.
En küçük birşeyde başına kakmayacaksınız.
Bunu başarabilecekseniz çocuğunuz için deneyin.
Basina kalkmiyorum ama bir gün mutlaka konusu gececek.Ailesinin yanina gittigimiz zaman o sahsi da görecegim belki,cünkü komsular,evleri yanyana.O kadar zor bir durum ki...Bu olay duyulursa aileler birbirine düser,ama ben de nasil o kadini görüp de sakin kalabilirim bilmiyorum.Yani yabanci biri olsa konu acilmayacak ama bu sekilde cok zor!Sonumuzu göremiyorum hic...

Merhabalar!
2,5 senelik,mutlu sandigim bir evliligim vardi.Ta ki,esimin bir sosyal paylasim sitesinde,ailece tanidigimiz evli bir bayanla yazismalarini yakalayana kadar...O gün dünyam basima yikildi.Ben esime kendimden cok güveniyordum oysa ki...Fiziksel olarak birsey yok,ama benim icin bir farki da yok.O gün kiyametleri kopardim,sonra haftalarca sustum,olmadi konustum,sonra tekrar sustum..Ama affedemiyorum.Biz ne zorluklari göze alarak evlendik,hele ki ben,nelerden vazgectim.Esimle aramizda 14 yas fark var,genc bir esi varken,neden kendi yasindaki biri ona cekici gelir anlamiyorum.Hala yasadiklarimin sokunu atlatamadim.Bir evladim var,babasina cok düskün olan.Esim su an cok pisman,aglayarak özür diledi kac kez,bir an seytana uydum dedi vs...ama icimde hep bir süphe var,tekrar yapar mi?Bu durumu yasayanlar var mi aranizda?Eskisi gibi mutlu olmak mümkün mü?Aklimi oynatmak üzereyim.Nasil ayaga kalkarim yeniden,nasil kapanir bu yara...?
Merhaba arkadasım bundan yaklaşık 6 ay kadar önce böyle bir durum yasadım esim en yakın arkadaşımla konuşmalarını yakaladım dünyalar basıma yıkıldı boşanmayı düşündüm ama bebegım vardı babasına cok düşkünde kıyamadım ama cocugum olmasaydı asla affetmezdim. Kısaca psikiyatriye gittik bu davranışının altından geçmişte yaşadığı travmatik olaylar olduğunu öğrendim eşim cok pişmandı özürleri ağlamaları bir şans vermeye beni itti. Suan mutluyuz cok şükür köle gibi etrafımda dört dönüyor her dediğimi yapıyor ama aklımda hep bir şüphe ! Onu dindiremiyorum. 2. Bir şansının olmadığını oda biliyor.umarım bir daha aldatmaz.

Benim en yakınım ablam aldatıldı.kocaman zor bi süreç atlattılar ama ablam eniştemin yakarışlarına dayanamayıp geri döndü.nitekim yapılanları unutamadı ve 2 sene olmasına raģmen hala sağlam mutlu bi evlilikleri yok.ama ablam bariz fiziken aldatıldı.neyseki sizin ki sadece yazışma.ben zamanla atlatabilirsiniz yuvanızı yıkmayın derim.

Merhaba arkadasım bundan yaklaşık 6 ay kadar önce böyle bir durum yasadım esim en yakın arkadaşımla konuşmalarını yakaladım dünyalar basıma yıkıldı boşanmayı düşündüm ama bebegım vardı babasına cok düşkünde kıyamadım ama cocugum olmasaydı asla affetmezdim. Kısaca psikiyatriye gittik bu davranışının altından geçmişte yaşadığı travmatik olaylar olduğunu öğrendim eşim cok pişmandı özürleri ağlamaları bir şans vermeye beni itti. Suan mutluyuz cok şükür köle gibi etrafımda dört dönüyor her dediğimi yapıyor ama aklımda hep bir şüphe ! Onu dindiremiyorum. 2. Bir şansının olmadığını oda biliyor.umarım bir daha aldatmaz.
Zaten insan cocugu icin katlaniyor.Evlenmeden önce ben de hep derdim,aldatildigimi farkedersem hemen ayrilirim falan,ama öyle olmuyormus.Cocugun her "Baba" deyisinde insanin yüregi sizliyor!Siz de yasamissiniz,bu süpheyle yasamak ne kadar zor degil mi?Sürekli ayni korku,acaba yeniden yapar mi???

Benim en yakınım ablam aldatıldı.kocaman zor bi süreç atlattılar ama ablam eniştemin yakarışlarına dayanamayıp geri döndü.nitekim yapılanları unutamadı ve 2 sene olmasına raģmen hala sağlam mutlu bi evlilikleri yok.ama ablam bariz fiziken aldatıldı.neyseki sizin ki sadece yazışma.ben zamanla atlatabilirsiniz yuvanızı yıkmayın derim.[/QUOT

Ablaniz adina cok üzüldüm,Allah yardim etsin.Meger evlilikte sevgiden,asktan daha önemli birsey varsa o da "GÜVEN" mis...Insan güvenebilecegi bir yol arkadasi istiyor sadece su hayatta,en azindan benim icin öyleydi.Esime asla konduramazdim bunu,ben yaparim ama o yapmaz derdim.

Basina kalkmiyorum ama bir gün mutlaka konusu gececek.Ailesinin yanina gittigimiz zaman o sahsi da görecegim belki,cünkü komsular,evleri yanyana.O kadar zor bir durum ki...Bu olay duyulursa aileler birbirine düser,ama ben de nasil o kadini görüp de sakin kalabilirim bilmiyorum.Yani yabanci biri olsa konu acilmayacak ama bu sekilde cok zor!Sonumuzu göremiyorum hic...

Eğer ailesi ile ilgili çok büyük bir sorununuz yoksa, onun annesiyle bu durumu paylaşın bence. Bilsin ve o insanlara karşı dikkatli ve mesafeli olsun.

Eğer ailesi ile ilgili çok büyük bir sorununuz yoksa, onun annesiyle bu durumu paylaşın bence. Bilsin ve o insanlara karşı dikkatli ve mesafeli olsun.
Ailesi iyi insanlar,ablasiyla paylastim.Cok üzüldü,cok sasirdi.Esim ôyle bir insan ki,kimse inanmaz böyle birsey yapacagina,ama ablasi cok destek oldu.Arayip o kadinla da konusmus,kadin inkar ediyor.O yanlis anlamis,biz kardesce yazistik demis.Beni cocuk saniyor heralde.Gözlerimle gördüm yazismalari.Hatta kaydettim,ablasina da gösterdim.Inkar ederek vicdanini temize cektigini saniyor,Allahindan bulsun...Günümüzde ne kadar cogaldi evli insanlarin aldatmasi.Benim en büyük korkumdu bu.Esime de hep derdim,bana herseyi yap ama aldatma,dayanamam,katlanamam derdim.Artik nasil cesaret ettiyse yapti.Ve ben katlanmak zorunda kaldim.Cocugum olmasa bir saniye düsünmezdim bile..

Ailesi iyi insanlar,ablasiyla paylastim.Cok üzüldü,cok sasirdi.Esim ôyle bir insan ki,kimse inanmaz böyle birsey yapacagina,ama ablasi cok destek oldu.Arayip o kadinla da konusmus,kadin inkar ediyor.O yanlis anlamis,biz kardesce yazistik demis.Beni cocuk saniyor heralde.Gözlerimle gördüm yazismalari.Hatta kaydettim,ablasina da gösterdim.Inkar ederek vicdanini temize cektigini saniyor,Allahindan bulsun...Günümüzde ne kadar cogaldi evli insanlarin aldatmasi.Benim en büyük korkumdu bu.Esime de hep derdim,bana herseyi yap ama aldatma,dayanamam,katlanamam derdim.Artik nasil cesaret ettiyse yapti.Ve ben katlanmak zorunda kaldim.Cocugum olmasa bir saniye düsünmezdim bile..
Tanıdık ile yapılan aldatmalar bana daha korkunç geliyor, nedense o işlerin içinde ruhsel dengesizliklerin daha çok etkili olduğunu düşünüyorum. Böyle olunca da tekrarlanma olasılığı daha yüksek geliyor.
Çok zor bir sınavdasınız, Allah yardımcınız olsun.
Kendiniz ve evladınız için en doğru yolda yürümeniz dileğiyle.

Zaten insan cocugu icin katlaniyor.Evlenmeden önce ben de hep derdim,aldatildigimi farkedersem hemen ayrilirim falan,ama öyle olmuyormus.Cocugun her "Baba" deyisinde insanin yüregi sizliyor!Siz de yasamissiniz,bu süpheyle yasamak ne kadar zor degil mi?Sürekli ayni korku,acaba yeniden yapar mi???
Tatbiki de eskiye göre daha cok kıskanç oldum kendime güvenim sarsıldı beni aldatdığı kişiden hiçbir eksik yanım yoktu halbuki ben daha güzel ve alımlıydım.aklımdan geçmezdi yani .şimdi telefonunu açmasın , bugun şirkette toplantı var desinm içim içimi yiyor bi yandan da ona inanmıyorum oda yediği halttan dolayı böyle olduğumu bildiği için ayrıntılı açıklama yapıyor. Ama nereye kadar böyle . Ah bu erkekler maymun iştahları .ne kadar güzel masum bir yuvamız vardı. Benim aklımdan geçer mi bir erkeğe bakmak , cilveleşmek, yada başka Birşey.önce yavrumdan utanırım valla.birde biliyormusun aynı şeyi biz yapsak adımız or...u olur

Son düzenleme:
Tanıdık ile yapılan aldatmalar bana daha korkunç geliyor, nedense o işlerin içinde ruhsel dengesizliklerin daha çok etkili olduğunu düşünüyorum. Böyle olunca da tekrarlanma olasılığı daha yüksek geliyor.
Çok zor bir sınavdasınız, Allah yardımcınız olsun.
Kendiniz ve evladınız için en doğru yolda yürümeniz dileğiyle.
Tabiki,yabanci olsa gidip o kadini parcalardim.Ama tanidik olunca,isin icinde aileler olunca yapamiyorsunuz,susup oturuyorsunuz benim gibi.Hadi erkeklerin fitratinda var,ya o kadina ne demeli? Insan utanir o mesajlara cevap verirken.Ben senin arkadasinin esiyim,bu yaptigin ayip demesi gerekmez miydi?Ama o da dünden raziymis...cok zor bir sinav dediginiz gibi...

Tatbiki de eskiye göre daha cok kıskanç oldum kendime güvenim sarsıldı beni aldatdığı kişiden hiçbir eksik yanım yoktu halbuki ben daha güzel ve alımlıydım.aklımdan geçmezdi yani .şimdi telefonunu açmasın , bugun şirkette toplantı var desinm içim içimi yiyor bi yandan da ona inanmıyorum oda yediği halttan dolayı böyle olduğumu bildiği için ayrıntılı açıklama yapıyor. Ama nereye kadar böyle . Ah bu erkekler maymun iştahları .ne kadar güzel masum bir yuvamız vardı. Benim aklımdan geçer mi bir erkeğe bakmak , cilveleşmek, yada başka Birşey.önce yavrumdan utanırım valla.birde biliyormusun aynı şeyi biz yapsak adımız or...u olur
Aynen...Bu süphe mutlu olmaya engel oluyor.Beni aldattigi kadindan benim de bir eksigim yok,hatta fazlam var.Benden 15 yas büyük bir kere,benden kesinlikle daha güzel degil...Iki kelimeyi bir araya getirip yazamamis bile,yani benim kadar kültürlü de degil.Zaten o kadin oldugunu ögrenince ,kendime olan güvenim de kirildi dogal olarak.Benden daha üstün olsa,hatayi kendimde arardim.Eksiklerim var,bu yüzden aldatti derdim ama yok,yok,yok...Esime de sordum,o tür kenar mahalle kadinlarindan mi hoslaniyorsun,ben sana fazla geldim degil mi dedim...Cok pisman su anda,ama bilmiyorum,garantisi yok yeniden yapmayacaginin!Sizin de isiniz zor.Kadin olmak hic bu kadar zor olmamisti...dediginiz gibi,kadin yapinca adi cikar...Biliyor musunuz,ona bana yasattigi duyguyu tattirmak istedim.Bir oyun tezgahlayayim,biriyle yazisayim falan dedim,neler hissettigimi anlasin diye.Ama düsüncesi bile igrenc yaa...Evliyken baska biriyle,sadece yazismayi bile yakistiramadim kendime.Onlarin seviyesine inemedim.Oysa benim aldatmaya daha cok imkanim var.Aksama kadar evde yalnizim,internet elimin altinda.Ama Allah'tan korkarim,evladimdan utanirim ya...Allah kimseyi seytana uydurmasin!!!

ben de zaten bir sans daha vermek istiyorum.Ciddi ciddi ayrilmayi teklif ettim,duyunca yikildi.Acidim o an ki haline.Ama ya benim halim...O an o yazilari yazarken benim gururumu hic düsünmedi,ben onun cocugunun annesiyim herseyden evvel..Cok kirildim,cok incindim.Aklima her geldiginde yüregime bir hancer saplaniyor.Ben o gün tesadüfen ögrenmeseydim daha ne kadar sürecekti,birlikte olacaklar miydi...Bunlar hic aklimdan cikmiyor...Bazi insanlara cok büyük ders oluyor affedilmek,ama bazi erkekler vazgecmiyor.Yeniden aldatilmaktan cok korkuyorum.Allah bu durumu kimseye yasatmasin!
Canim arkadasim.sana uzucu birsey soyleyeyim.ama gercek.buna ister inan ister inanma.burun erkekler yaparlar ama cinsi beraberlik yasamadim derler.yattim kalktim mi diyecek.yakalandi ya bari cinsi beraberligi inkar edeyim derler.sanki o zaman affedilir bir seymis gibi.ben de senelerce kendimi boyle kandirdim.asla ihanet unutulmuyor.seneler gectikce senin psikokojin bozuluyor.surekli takip etmeye basliyorsun.takip ettikce hasta beyinli oluyorsun.takip ettikce birsey yakaliyorsun ve hep ayni savunma.benim bir iliskim yok.o zaman ne diye yazisiyorsun.erkek eger sonunda s.x yoksa asla hicbir kadinla duygusal yazismaz.allah yardimcin olsun.umarim benim durumuma dusmezsin.cunku esim bana kafayi yedirtti

Back
X