Aldatilan ve çocugu için evliligini yürütme karari alan bayanlar,eskisi gibi oldu mu hersey?

Ve nacizane bir tavsiye;
Bir erkekle bir kadin asla ama asla arkadas kalamiyor bence.Kendilerine bile itiraf edemiyorlar ama birbirleri tarafindan aranmak,sorulmak,düsünülmek heyecan veriyor iki tarafa da.Düsünün ki beni aldattigi kadin,dünya ahiret kardesimdir derdi hep...Ama olmuyor.Eger aralarinda kan bagi yoksa kardes baci falan olunmuyor.Bu zihniyete sahip insanlari anlayamiyorum.Bir kadin ve bir erkek birbirlerini seviyorlarsa baska birinin sevgisine ihtiyac duymamalilar bence.Esime asiktim ben,ve asla baska bir erkek arkadasima,onun dostluguna ihtiyac duYmadim.Aldatilmadan önce de aynisini savunurdum,simdi de.Esimi de hep uyarirdim bu konuda.Girme o siteye,yazisma,muhattap olma baska kadinlarla diye ama hep benim icimde kötülük yok,ben kendimi biliyorum derdi,gördük sonucu.Kadinlarin sezgileri o kadar güclü ki...Biraz uzun oldu,dert cok olunca...Kusura bakmayin!

Bu düşünceye kısmen katılmıyorum. Erkek ve kadın arkadaş olamaz diye bir şey yok tabii ki olabilir. Ama kendi cinsin gibi arkadaş olamıyorsun işte. O yakınlık olmuyor. Kendiliğinden bir mesafe oluyor. Benim de çok iyi anlaştığım sohbet ettiğim erkek arkadaşlarım var, eşim de onları tanır ve sever, beraber iyi anlaşırlar. Eşim yokken evime gelmezler mesela. Birşey olacağından mı, hayır değil ama işte yakışık almaz. Yoksa kaç yıldır hem iş hem okul arkadaşıyız. Arkadaş ayağına farklı niyetle yaklaşan farklı düşüncelerde çok insan var. Eşlerden birine rahatsızlık veriyorsa vardır anormallik. Zaten normal arkadaş olanlar dikkatli olur ve sınırlarını bilir.

Bu düşünceye kısmen katılmıyorum. Erkek ve kadın arkadaş olamaz diye bir şey yok tabii ki olabilir. Ama kendi cinsin gibi arkadaş olamıyorsun işte. O yakınlık olmuyor. Kendiliğinden bir mesafe oluyor. Benim de çok iyi anlaştığım sohbet ettiğim erkek arkadaşlarım var, eşim de onları tanır ve sever, beraber iyi anlaşırlar. Eşim yokken evime gelmezler mesela. Birşey olacağından mı, hayır değil ama işte yakışık almaz. Yoksa kaç yıldır hem iş hem okul arkadaşıyız. Arkadaş ayağına farklı niyetle yaklaşan farklı düşüncelerde çok insan var. Eşlerden birine rahatsızlık veriyorsa vardır anormallik. Zaten normal arkadaş olanlar dikkatli olur ve sınırlarını bilir.
Tabi ki,sizin düsünceniz bu.saygi duyuyorum.Ama bana göre ters.Bir cok aldatilan insanla konusun,en yakindaki arkadas cevresinden hep aldattigi kisi.Bir kadin ve bir erkek bir ortamda uzun süre yalniz kalsalar,yada cok sIk görüsseler,bir süre sonra birseyler hissedebiliyorlar birbirlerine.Benim esimin yazistigi kadin da 40 senelik aile dostlarinin gelini mesela.Kardesten öteydiler güya,ama insanin kani bozuk olmaya görsün yeter ki...

Tabi ki,sizin düsünceniz bu.saygi duyuyorum.Ama bana göre ters.Bir cok aldatilan insanla konusun,en yakindaki arkadas cevresinden hep aldattigi kisi.Bir kadin ve bir erkek bir ortamda uzun süre yalniz kalsalar,yada cok sIk görüsseler,bir süre sonra birseyler hissedebiliyorlar birbirlerine.Benim esimin yazistigi kadin da 40 senelik aile dostlarinin gelini mesela.Kardesten öteydiler güya,ama insanin kani bozuk olmaya görsün yeter ki...

Yazışılmaı ve sürekli iletişim halinde olunması garip zaten, kaldı ki normal arkadaşla o kadar sık görüşülmüyor.. dediğinizgibi insanın içi bozuksa her fırsatta aldatır. kardeşten öte kardeş falan böyle bir dünya yok, insanın kardeşi de bacısı da bellidir. Onun dışında kardeş gibiyiz lafı bana da yalan geliyor.

A
Yazışılmaı ve sürekli iletişim halinde olunması garip zaten, kaldı ki normal arkadaşla o kadar sık görüşülmüyor.. dediğinizgibi insanın içi bozuksa her fırsatta aldatır. kardeşten öte kardeş falan böyle bir dünya yok, insanın kardeşi de bacısı da bellidir. Onun dışında kardeş gibiyiz lafı bana da yalan geliyor.
Aynen,ve ben esimi bu konuda cok uyardim.Istemiyorum,hic bir bayan tanidiginla yazismani falan.Ama bana hep derdi,ben kendimi bilen bir insanim.onlar benim cocukluk arkadaslarim vs...Yani esime kizmama ragmen o kadar cok güvenirdim ki,kendimden bile cok.eger benim esim de yaptiysa,dünyada ki bütün erkekler yapar gibi geliyor su an bana.Elbette öyle degildir ama su siralar bunu düsünüyorum.Sanki bütün erkekler gizli gizli karisini aldatiyor gibi geliyor.daha acim taze,belki ondandir.

Back
X