ALDATILDIGIMI BILIYORDUM.AMA BUNU BILMIYORDUM.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.068
448
Konularimi bilen arkadaslarim cok.bilmeyenlere,aldatildim bosuyorm onu.....ve o kadinda tekmeyi vurdu buna.simdi sedayla beraber.

Bu gun bir arkadasim aradi.nice1985 senin kocan sedaylami beraber beni ilgilendrmyr dedim.sen nerdn ogrendin dedim.su anda karsimda caddeler ve ikiside spaydermenli tsort giymis ve birbirlerine kur yapiyolar.o kuz annemlerin binada oturuyor.birlikte olmadigi kimse yok.hatta senin gorumcenin esiylede birlikteydi bir ara.gidip geliyordu ona.ve en son dediki kocan senle evliykende onunla beraberdi.arabasi hep annemlerin kapidaydi.bende bu gun arkadasimla konusurken o da bende biliyordum...soylemedim dedi.
Evt aldatildim bosaniyorm bu kdrda ............diyorm.yazack bir sey bulamiyrm.insanlar bu kdr adilesirmi?simdi cok hirsim var.ve bu evi ona vermwmek icin elimden grleni yapicam.vermiycem ona.bu evde benim ve cocuklarimin yokluk anilari...her tuglasinda bir bedeli ve bir hayali var.onunsa kirli elleri....yedirtmiycm ona bu evi.dilerim ne diliyecegimi bilemedim.ònceden ölsun derdim o bile az.

Ben eski konularini biliyorum canim kocan baskasiyla da mi aldatmis seni onu anlamadim? Seda kim

Tamam işte allah ne güzel size yardımcı olmuş ve delillerin yanı sıra önünüze şahit çıkarmış.insaallah davaniza öyle bir hakim çıksın ki bu adamın neyi var neyi yoksa aizin olsun sizde çatır çatır yiyebilin.güzel ve hayırlı günler yaşaman dileğiyle.

Şuanki sevgilisi ile de aldatmış yani. E iyi işte tencere kapak olmuşlar. İkisi de birbirinden şerefsiz ve birbirlerinin şerefsiz olduğunu da biliyorlar. Sen onurlu bi kadın olarak zaten yapman gerekeni yapıyorsun. Ha 1 kişi ha 10 kişi, ha o ha bu, artık senin için farketmez, farketmemeli. Her seferinde hayal kırıklığı yaşamanın anlamı yok, adamın kumaşı bu işte, buldıukları da ondan beter. İşte bi şansı senmişsin senin de kıymetini bilememiş. Beter olsun boşver. Tüm haklarını al çocuklarınla mutlu ol inşallah.

Konularimi bilen arkadaslarim cok.bilmeyenlere,aldatildim bosuyorm onu.....ve o kadinda tekmeyi vurdu buna.simdi sedayla beraber.

Bu gun bir arkadasim aradi.nice1985 senin kocan sedaylami beraber beni ilgilendrmyr dedim.sen nerdn ogrendin dedim.su anda karsimda caddeler ve ikiside spaydermenli tsort giymis ve birbirlerine kur yapiyolar.o kuz annemlerin binada oturuyor.birlikte olmadigi kimse yok.hatta senin gorumcenin esiylede birlikteydi bir ara.gidip geliyordu ona.ve en son dediki kocan senle evliykende onunla beraberdi.arabasi hep annemlerin kapidaydi.bende bu gun arkadasimla konusurken o da bende biliyordum...soylemedim dedi.
Evt aldatildim bosaniyorm bu kdrda ............diyorm.yazack bir sey bulamiyrm.insanlar bu kdr adilesirmi?simdi cok hirsim var.ve bu evi ona vermwmek icin elimden grleni yapicam.vermiycem ona.bu evde benim ve cocuklarimin yokluk anilari...her tuglasinda bir bedeli ve bir hayali var.onunsa kirli elleri....yedirtmiycm ona bu evi.dilerim ne diliyecegimi bilemedim.ònceden ölsun derdim o bile az.
Delil toplayın biliyorsunuz delil çok önemli dünyada maddi haklarınızdan feragat etmeyin. İnşallah cezasını Allah verir

Şuanki sevgilisi ile de aldatmış yani. E iyi işte tencere kapak olmuşlar. İkisi de birbirinden şerefsiz ve birbirlerinin şerefsiz olduğunu da biliyorlar. Sen onurlu bi kadın olarak zaten yapman gerekeni yapıyorsun. Ha 1 kişi ha 10 kişi, ha o ha bu, artık senin için farketmez, farketmemeli. Her seferinde hayal kırıklığı yaşamanın anlamı yok, adamın kumaşı bu işte, buldıukları da ondan beter. İşte bi şansı senmişsin senin de kıymetini bilememiş. Beter olsun boşver. Tüm haklarını al çocuklarınla mutlu ol inşallah.
Olayi anlayabildin mi? Ben anlayamadim. Konu sahininin kocasi aldatmis yurtdisinda tatile çıkmıştı simdi başkasıyla da aldatmis oylemi. Kafam karıştı ya

Olayi anlayabildin mi? Ben anlayamadim. Konu sahininin kocasi aldatmis yurtdisinda tatile çıkmıştı simdi başkasıyla da aldatmis oylemi. Kafam karıştı ya

Eşinden bosanmasina sebep olan kadın baskasiydi adam o kadindan da ayrılmış ve simdi de sedayla birlikteymis.megerse bu seda zaten daha onceden de var mis ve hem kocasınin hem de gorumcesinin kocasinin metresiymis.sapkın bunlar sapkın iyi ki kurtulmus konu sahibi boyle pisliklerden. oglunuda almali bence o aileden.

Eşi konu sahibini x le aldatıyor. Sonra x den ayrılıyor. seda diye biriyle sevgili oluyor. Ama meğer seda yeni biri değilmiş. X den önce de varmış.

Biraz daha sakinleşip onu yokmuş farzetseniz.
"Beni ilgilendirmiyor......Sen nerden öğrendin?" diye sormak bile önemsediğinizi merak ettiğinizi gösterir. Neden yani bu kadar ısrar? Siz hayatınıza bakın,onlarda leş hayatlarında boğulsunlar.

Son düzenleme:
Vay beeee... millet ne pislik olmus kizlar Birgaripinsan Birgaripinsan nfs4335 nfs4335 konu sahibi insallah oyle bir şekilde kurtulur ve feraha erer ayni zamanda da yuklu miktarda para alır. En azindan bu herifin yanina kar kalmaz yaptiklari. Terbiyesiz ahlaksiz adam. Yazıklar olsun

Allah’a havale edin, mazlumun ahı hiçbir zaman zalimde kalmıyor kesinlikle.
Terbiyesiz aşağılık herif , gül gibi hanımı çocukları dururken, içleri böyle pisliklere nasıl razı olabiliyor hayret doğrusu !

Hic normal değilsin. Bitmis gitmis artik yillar oluyor bu adam seni aldatali hala daha neyin davasini guduyorsun?

Senin eski kocanin kiriklariyla ilgilenmekten daha önemli islerin yok mu? Iki tane evladin var. O gencecik kizinin psikolojisi senin bu halinle tamamen bitmistir. Yazik olan hep cocuklara oluyor.

Iyide aldatmis ha 1 ha 2 ha 3 farkeden ne! Netice degismiyor dusunmek bile zaman kaybi oldugu yerde birakin ne hali varsa gorsun.

Back
X