Çok üzgünüm çoook Slm..forumu sürekli takip ediyorum fakat yazmak kendi problemimi anlatmaya kısmet oldu. 8 yıllık evliyim, severek evlendik..ve bir kızımız var 3,5 yaşında..Eşimden son zamanlarda şüpheleniyordum, giyim kuşama düştü saç şekli değişti telefonuna şifreler ...vs. fakat ciddi ciddi peşine düşmedim korktuğum başıma gelirde ne yaparım diye...ama Allahın işi işte.yüzleşmem gerekiyormuş ki birşey yapmama gerek kalmadı.msn konuşmaları çıktı pcde karşıma..Tamamen tesadüf, kayıt etmiş..Birde okudum başımdan aşağıya kaynar sular döküldü...İşyerinden bir kızla yazışmışlar..okudukça okudukça bir ilişkinin olduğu bariz belli..ilk okuduğumda sinir krizi geçirdim aldım teli elime açtım ağzımı yumdum gözümü...Hemen işten izin alıp çıkmış. Neyse akşama doğru geldi bu.Böyle bitemez konuşmamaız lazım dedi.Konuşalım dedim.Yalanı okuyunca güleceksiniz.Oyun oynamış bana.O kızdan rica etmiş benim takip ettiğimi bildiğini yapmamı istemediği için de böyle bir yola başvurmuş!!! Tabi ben salağım ya..Kızla gece 11:30dan sabaha karşı 4-5 e kadar konuşmuşlar.Seni seviyorumlara kadar uzanmış.Tahminen bir aylık bir dönem yada resmi başlama tarihi öyle..Bu olayı yaşayalı üç hafta oluyor.Sayısız kavga ettim evden kovdum gitmiyor.Çocuğum var
Keşke doğurmasaymışım ama nerden bilebilrdim
Layık görmüyorum onu kızımın babalığına çok seviyordum eşimi...Şimdi sevdiğimi daha iyi anlıyorum.Çünkü içinde bulunduğum durumu kelimelerle ifade edemiyorum.Denemeye karar verdim çocuğum için sevdiğim için.Ama başa çıkamıyorum.Aklımdan onun beni aldattığı düşüncesi çıkmıyor.Şimdi gene içime kapandığım dönemdeyim.Bana açıklama yapamıyor, benden ayrılmakda istemiyor,benden bunla ilgili lafta duymak istemiyor, yorulmuş huzur istiyormuş.Oyuna kalkışmış çünkü bendeki eksiklikleri görmemi istemiş.Ben 31 yaşındayım eşim 38 diğer kız 20:) Nasıl bir orantı tahmin edin.Benim ona soğuk davrandığımdan ve buna benzer konulardan dolayı oyun oynamışlarmış..Çok kötüyüm görüş bekliyorum.Teşekkürler..Çok üzgünüm çoook