aldatıldığımı öğrendiğim den beri...

ZELAOLACAK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
110
0
46
Ankara
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/516673-yillarca-aldatilmisim-yeni-ogrendim.html bu benim hikayem di...

kendimi çok yanlız hissediyorum. sosyal hayatımın olmadığını anladım. oysa çok güzel bir işim var.ünv mezunuyum arkadaşlarım ve büyük bir şehirde yaşıyorum. ama zamanında lanet olası herif kıskançlığı yüzünden bütün sosyal hayatımı engellemiş. ve şuan okadar yanlz hissediyorum ki kendimi nasıl sosyal olunur onu bilemiyorum. evden işe işten eve. oysa o şrfsz kendi halinde belkide çok mutlu. 25 yaşndayım ama gençliğimin tadını çıkaramıyorum bile. yanlız kalmak istemiyorum. sevgisiz bir hayat düşünemiyorum. şükürki ona karşı bırakın sevgimi nefretim bile yok. ne yapmam gerkio bilmiyorum. insan içine karşmak istiorum.

hiç değilse gittiğiniz bir işiniz varmış. bu bile sosyal olmanın ilk adımı. iş yerinden arkadaşlarınızla buluşun arada, ufak gezmeler yapın. öyle kötü bir süreçten sonra atlatmak biraz zaman alacak ama sonuçta atlatacaksınız.mümkün olduğunca yalnız kalmayın, arkadaşlarınızla ailenizle olun, sevdiğiniz şeyleri yapmaya özen gösterin. dua edin ki öyle bir adamla evlenmediniz.

boşandın sanırım eşinden....
arkadaşın olmasada kuzenlerin akrabaların fln vardır..
git onlara kendini daha iyi hissedersin emin ol...

Canım hikayeni okudum şuanki konunu da ..Nasıl bir adammış o ..çift karakterli Allah'ım öyle insanlardan bizi korusun..İşin varmış ne güzel kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun.İş arkadaşlarınla görüş ,ailenle zaman geçir .Birden bire boşluk olmuştur tabiii ama toparlan.Mutlaka sevdiğin aktiviteler vardır onlarla ilgilen kafanı dağıt.

Canım hikayeni okudum şuanki konunu da ..Nasıl bir adammış o ..çift karakterli Allah'ım öyle insanlardan bizi korusun..İşin varmış ne güzel kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun.İş arkadaşlarınla görüş ,ailenle zaman geçir .Birden bire boşluk olmuştur tabiii ama toparlan.Mutlaka sevdiğin aktiviteler vardır onlarla ilgilen kafanı dağıt.

ailemden uzak şehirdeyim. çabalıyorum toparlanmak için cnm. ama sevmek istiyorum gerçek bir insanı

sosyal paylaşım siteleri belki bu konuda size yardımcı olabilir.
arkadaşlarınızla haftasonları için aktiviteler planlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…