Aldatıldığımızı nasıl anlarız ?

GOKCE555

SAĞLIK-ZAMAN-HUZUR
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
4
1
3
36
Herkese Merhaba..
Kadınların 6 cı hissi çok kuvvetlidir ve aldatılırsa bunu kesinlikle his eder derler. Peki bu ne kadar doğrudur ya da bazen kuşku ve güvensizliğimiz bizi yanılta bilir mi ?

Eklentiler

• 156300213-thinkstock-aldatma.webp
    156300213-thinkstock-aldatma.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 66
yanıltabilir heralde ama bende kadınların 6. hissinin kuvvetli oldugunu dusunuyorum :D

6. hissime çok güvenirim ama şüpheyle birleştirmeden emin olmam Allah kimseyi şaşırtmasın inşallah.

kadınların değil,bazı ınsanların algıları kuvvetlidir,ama kişi bunu tarafsız yapmalı,ben çok kuvvetli biriyim,erkeklerın ve kadınların ılgı alanları farklıdır,bız ilişkilerde hissederiz fılan deriz,ama bır erkek tanıdığım demişti,ben sormuştum,siz sevgilinizin ve eşinizin,sizi aldatacağında şüphe duymazsınız,guvenırısnız,ama kadınlar guvenemez hep arar,tarar,dediki erkek evde eşini bırıkıp gun boyu olmaz,eğer kadın eve erkek alırmı fılan dıye düşünce olsa cınayet işler,erkek asla kalbını kafasını bozmaz,genel konuşuyoruz,herkesı kapsamıyor,ama bır kadın kocaısnı evde bıraksa her gün işe gitse,adam evde ne yapıyor,filan dıye bı bozar

Merhabalar,
Ben bir kadının içine boş yere kuşku gireceğine inanmıyorum .. eğer biraz şüphe oluşuyorsa bu garip bir histir konunun ne olduğu farketmez kalpten gelen ses asla yanıltmaz.. Rabbim hiç birimizin başına vermesin..

Back
X