öncelikle belirteyim,eğer mesaj ve konuşma içeriklerini görme-dinleme imkanı olsaydı bu yolla,böyle bir paylaşımda bulunmazdım çünkü bu karşı tarafın özel hayatına saygısızlıktır.
gizli olarak karşı tarafa ait bilgilerin öğrenilmesi yine saygısızlık,masum olduğunu iddia etmiyorum ancak aldatılma düşüncesiyle ilişkiyi yıpratmaktan,psikolojinizin bozulmasından daha iyidir
"ya ben güvenmiyorum ayrılırım uğraşmam bunlarla" diyorsanız ne mutlu.uzağımda yakınımda çevremde gördüğüm aldatılan kadınların çoğu karşı tarafa kendinden çok güvenirdi.
ayrıca insan doğası birşeye inanmak için çoğunlukla somut nedenlere ihtiyaç duyar.yani ne kadar aldatıldığınızı hissetsenizde,bunu görmek şahit olmak,emin olmak istersiniz.(genellikle)
zaten karşı tarafın günahını alıp,yanlış anlayıp ayrılmaktansa somut şeyler bulup ayrılmak daha mantıklıdır.
bu tür uygulamalar,boşanma durumunda belge yerine de geçebiliyor ayrıca..
son olarak,bu bahsettiğim tür yöntemler aldatılmayla ilgili tüm topiclerde öneriliyor zaten,bu konuyu açıp bu tür şeyleri meşrulaştırdığım için beni günah keçisi ilan etmekle vaktinizi harcamayın,size faydalı bir çok topic var
bu yöntemlerin masumluğunu savunacak değilim.ancak dediğim gibi,aldatılan kanıtlayamayan,ya da bu tür şüphelerden psikolojisi bozulan kadınlara faydam olacaksa kendine güvenen "übermensch" kişilerin beni yermelerinin bir önemi yok.
zaten bu tür şeyleri hiçbir ilişkimde kullanma ihtiyacı da duymadım..