aLdatıLdığından şüphe eden bayanLara tavsiyeLer!

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.502
54
118
35
İstanbul
kızlar düşündümde burda eşim,sevgilim acaba beni aldatıyor mu diye konu açan birçok kişi oldu.

olaylardan çıkarımlar yapmaktansa daha somut adımlar atabiliriz bence..

size bir öneri,bir çok operatörün online işlem seçeneği vardır.

kendi operatörümden yola çıkarak söylüyorum (ki birçoğunda sistem aynı)

eşinizin sevgilinizin telefonunu alın (bu işlem en fazla yarım saatinizi alacak,yani telefonu yarım saat sonra yerine koyabilirsiniz)

operatörün web sitesinden online işlemler seçeneğine tıklayın.ilk boş alana sevgili-eşinizin telefon numarasını girip onaylayın.

sonra sevgili-eşinizin cep telefonuna bir şifre gelecek (ve ya telefondan operatöre şifre istek mesajı atacaksınız,genellikle ücretsizdir)

cep telefonuna gelen bu şifreyi ekranda şifre olarak istenen 2.alana girin,onayladığınızda sekmeler çıkacak,buradan dökümanla ilgili olan sekmeye tıkladığınızda karşınıza hangi numarayla saat kaçta mesajlaşıldığı,hatta ne kadar süre konuştuğu gibi bilgiler çıkacak.

bazı operatörler konuşulan mesajlaşılan numaraları şifreli veriyor.eğer öyleyse sevgili-eşinizin rehberinden numarayı arayabilirsiniz.numara şifresiz ise,numaranın kime ait olduğunu yine operatörden (a...a t...cll.. gibi) öğrenebilirsiniz

BİLİNMESİ GEREKENLER

bu işlemi sevgili-eşinizden gizlice yapıyorsanız,online web merkezinde işiniz bittikten sonra genelde web işlemi yapıldığı anlaşılmaz,web işlemi yapıldığına dair mesaj gelmez

dökümanlar ne kadar geçmişe dayanıyor tam olarak bilmiyorum ama ben 1 ay önceki konuşma-mesajlaşmalarımı görebiliyorum.

size kendi online işlem merkezinden örnek olarak fotoğraflar koyacağım böylece daha iyi anlayabilirsiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
ne gerek var bunca seye yaa??
güvenmiyorsam yol alsin gitsin arkadas, böyle bir süpheyle ömür gecermi ayni yastikta??
abartmiyalim paranoyakligi bence..

öncelikle belirteyim,eğer mesaj ve konuşma içeriklerini görme-dinleme imkanı olsaydı bu yolla,böyle bir paylaşımda bulunmazdım çünkü bu karşı tarafın özel hayatına saygısızlıktır.

gizli olarak karşı tarafa ait bilgilerin öğrenilmesi yine saygısızlık,masum olduğunu iddia etmiyorum ancak aldatılma düşüncesiyle ilişkiyi yıpratmaktan,psikolojinizin bozulmasından daha iyidir

"ya ben güvenmiyorum ayrılırım uğraşmam bunlarla" diyorsanız ne mutlu.uzağımda yakınımda çevremde gördüğüm aldatılan kadınların çoğu karşı tarafa kendinden çok güvenirdi.

ayrıca insan doğası birşeye inanmak için çoğunlukla somut nedenlere ihtiyaç duyar.yani ne kadar aldatıldığınızı hissetsenizde,bunu görmek şahit olmak,emin olmak istersiniz.(genellikle)

zaten karşı tarafın günahını alıp,yanlış anlayıp ayrılmaktansa somut şeyler bulup ayrılmak daha mantıklıdır.

bu tür uygulamalar,boşanma durumunda belge yerine de geçebiliyor ayrıca..

son olarak,bu bahsettiğim tür yöntemler aldatılmayla ilgili tüm topiclerde öneriliyor zaten,bu konuyu açıp bu tür şeyleri meşrulaştırdığım için beni günah keçisi ilan etmekle vaktinizi harcamayın,size faydalı bir çok topic var

bu yöntemlerin masumluğunu savunacak değilim.ancak dediğim gibi,aldatılan kanıtlayamayan,ya da bu tür şüphelerden psikolojisi bozulan kadınlara faydam olacaksa kendine güvenen "übermensch" kişilerin beni yermelerinin bir önemi yok.

zaten bu tür şeyleri hiçbir ilişkimde kullanma ihtiyacı da duymadım..

böyle uzun uzun makalelere gerek yok bence..
demek istedigim su; birini böyle bir sekilde kontrol etme geregi duyuyorsam birsey sezmisimdir önceden.
Ve neden normal yolu deneyip konusmak yerine arkadan is cevirmeyi öneriyorsunuz??
peki ya süpheleriniz yersiz cikmis ise, sonradan rahat edebilecekmisiniz sevdiginiz insani böyle bir sekilde suclayip yaptiginiz seyden dolayi??
bunlari bu sekilde herkes bilsin lazim olur elbet diye dagittikca beyinlerdeki kurt büyüyor..hic olmayacak seylerden süphe doguyor..insanlar paranoyaklasiyor..
Peki o zaman neden kendiniz bu yöntemi iliskinizde kullanmadiniz hic? Kendinize yapilmasini istemediginiz seyi baskasina yapmak istemeyisinizden kaynaklanmissa takdir ederim sizi, aldatildigimi düsünmedim hic diyorsanizda ne mutlu size.. ama bence bu tür yollar bizi köreltmekten,insanligimizin en büyük özelligi konusmaktan uzaklastiran davranislar..bu nedenle hic hos bulmadim gercekten hem kötü oldugunu aslinda yapilmamasi gerektigini bilipte hala baskalarina ama siz yapin diye önermenizi..
Filozof yaklasimlara gerek yok anlattiklarimi anlamak icin sanirim..

hayatım süper bi paylaşım olmuş. :46::46:teşekkür ederim kendi adıma. ilglenmeyenler yargılamasınlar herkesin tercihi kendine. yapan yapar kimseyi de ilgilendirmez bence.

hiç de ne gerek var falan demeyin:19:
o şüpheye düştü mü öyle bir yaparsınız ki,şimdi atıp tutmak kolay geliyo insana
bence gayet manidar bir paylaşım olmuş december:27:

mesela şüpheniz var ama emin değilsiniz
bunu eşinize-sevgilinize soramazsınız hemen
çünkü elinizde bi kanıt yok
bu yöntem denenebilir o zaman...
bunun adı da hiçbir zaman paranoya olmaz bence..
duygusal bağları koparmak kolay değildir,emin olmak için mantıklı bi seçenek..

kızlar koydum resimler ancak aceleye geldi reklam yada kişisel bilgilerimi silmeyi unutmuş olabilirim,farkederseniz uyarırmısınız?

bu arada online işlemlerden sonra telefon numarası güvenlik kodu falan giriyorsunuz,ondan sonra resimlerde 2.adım dediğim yerden devam ediyoruz.

Eki Görüntüle 115958
Eki Görüntüle 115966

Son düzenleyen: Moderatör:
çokkkk teşekkürler. denedim. benim numaralar şifreli son 4 rakam ama olsun. süper bişeymiş. tam benlik valla ben erkeklere ne olursa olsun güvenemeyecek olanlardanım. güven sarsıldı bi kere napıyım.

eşimin de benim de cep tel. faturalarımızın ayrıntılı geliyor eşimin bekarken daha ayrıntılı faturası bize gelirdi. ama yapmak istiyorsa yedek bir tel. ile yine yapabilirdi... güvenmek ve rahat olmak gerek..
zaten aldatanın eli ayağına dolaşır illa kii ortaya çıkar

hehe kendimde denedim çok fena bişey buu ama telefona inceleme yaparken
kullanım detaylarını incelediniz diye sms geliyo
dikkat etmek lazım :52:

Back
X