Aldatıldığını bilip devam eden..

Kızlar günaydın. Akşam yakın bir arkadaşımla sohbet ettik telefonda uzunca, eşinin aldattığını
düşünüyor ama konforundan da asla vazgeçemiyor. Yaşlarıda 28 civarında. Onu geri kazanmak istiyor. Tavsiye talep ediyor.
Yorum pek yapmak istemedim sonuçta karı koca arasındaki özel bir durum… bana tuhaf geldi .

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim tavsiye olarak ?
Aldatıldığını bilip eşini geri kazanan var mı…
Aldattıktan sonra bunu kabullenip devam etmek “kazanmak” değildir bana göre.
Bunu yapanları yargılamıyorum kimin nasıl şartlar altında yaşadığını bilemeyiz, kimi çocuğun hayrına, kimisi de geliri olmadığından, gidecek yeri olmadığından kabullenip devam eder. Bana göre bu kazanmak değil.

Evlilik bitmiş .Kabul edip devam edilince dua etmek gerekli temelli gitmesin yada baba olmasın tekrar falan diye.Sirtini eşine yaslayıp güvenle uyuyamayacaksan neyi kazaniyorsunki.Tabiki çok sevmiyorsan geçim derdi vs icin bunu kabul edebilirsin.Fakat insanın kendine saygısı gururu varya .O çok derin yara alır eskisi gibi olması içinde güneşin batıdan doğması gerekir.Devam eden ediyorda o incitilmislik o yetersizlik o öfke o kontrol dürtüsü bitiyormu.Koca bir yalanin uzerinde yaşıyorsun üstelik tüm çevreye acımadı ki taklidi ile mutlu pozlar veriyorsun.Hep fake hep Photoshop lu gülümsemeler.Yani kangren ile yaşamak sen kimsin be hadsiz deyip defetmek ten daha kansorejen

aldatildigini bilip iliskiye devam eden kisinin kendisine saygisi yoktur ve kendisine saygisi olmayan biri benim arkadasim olamaz. kimseninde aglama duvari olamam tavsiye istiyorsa diyecegim tek sey ayril olur ondan sonra anlatacagi derdi dinlerim ancak

Benimde böyle bir arkadaşım vardı. 18 senedir beraberler. Yaklaşık 6 senedir de evliler. Adam über zengin. Şuan çalışmasa 5 kuşak doyuracak para var. Aldatıyor sürekli. Kızın umrunda değil sonraki gün sosyal medyada boy boy yiğidim aslanım foto paylaşıyor. Niye? Çocuklarının her birinin ayrı bakıcısı var. Canı sıkılıyor yurt dışında. İş istiyorum diyor cafe açılıyor canım istemedi diyor cafe kapanıyor. Merve Aksak çakması. Adam muhafazakar kesimden kızın alakası yok ama ona göre şekillendiriyor giyimini kuşamını. Bu kızın ünide yüksek bitirip akademisyen olma gazeteci olma hayalleri vardı. Kendi tabiriyle rahatı seçti bu hayat çabalamaya değmez bizim eşimle anlaşmamız gayet iyi keyfimiz yerinde diyor. Baktığın zaman mantıklı çünkü iki tarafta istediği hayatı yaşıyor. Biri eşinin çocuğunun yanında olacağını bilerek aldatıyor karakteri neyse onu yaşıyor. Diğeri hayat standartlarından memnun ve boşanmayacak aldatılmaktan yakınmıyor.
Kimsede ağzını açıp boşa şöyle yap böyle et demiyor durum belli zira. Dese zaten yuva yıkan olur.
Yani herkes kabullenmişse bişeyleri okey bence aynen devam siz konuşursanız olan size olur.
Yalnız bu hastalık kapma açısından çok riskli bir durum

Çocuklar bile bahane değil üstelik ben ihaneti acı buluyorum.Kesinlikle eğlencesine olmaz kimse sevdiği birini gercekten değer verdiği birini böylesine incitemez incitmemeli.Kimsede hiçbir bahaneyi yememeli .Tapusu bende kocam degilmi hem aldatır hem sever .Eee sende yap o zaman bakalım.Olmaz ki yapamazsın seviyorsan için almaz aklından geçmez.Birakin fizyolojik saçmalıkları her erkek yapar yalanını.Seven insan yapmaz.Kadin adam demiyorum .Saygı duyan ve seven insan yapmaz.Arkadasiniza tavsiyem de 3 maymunu oynasın nasılsa gizli aleni başkaları da olacaktır hastalık için daha sık kontrole gitsin birde aşık olup gitmemesi için dua etsin .Daha arkadaşınızin yaşı genç bu profildeki eş daha ilerde yaşlandin seni beğenmiyorum artık diye çekip gidebilir .Onunla yaş alacağına güvenmesini.Bir gözü hep açık uyusun

Birde ilerisi için gizli birikim yapsın ne olur olmaz gençken bosanmadim diye yaş alıp terk edilen çok kadın tanıyorum hepsi bin pişman

Aldattıktan sonra bunu kabullenip devam etmek “kazanmak” değildir bana göre.
Bunu yapanları yargılamıyorum kimin nasıl şartlar altında yaşadığını bilemeyiz, kimi çocuğun hayrına, kimisi de geliri olmadığından, gidecek yeri olmadığından kabullenip devam eder. Bana göre bu kazanmak değil.
Çocuğun hatrına olacaktı, hayrına olmuş🤦🏻‍♀️

Arkadas dediginiz, siz misiniz? Dun actiginiz basliktan sonra bunu yazmaya çekinmiş olabilirsiniz.

Back
X