• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığını öğrendiğin an ne yaptın?

Gizemm_16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2021
47
-1
1
Herkese merhaba
Maalesef ki aldatılma duygusu bende yaşadım bu çok acı verici birseymis. Her erkek aldatır genellemesine hiçbir zaman inanmak istememiştim. Ama yinede eşim asla yapmaz demedim.Kendisi sürekli derdi ben seni asla aldatmam diye. Bana yetemediğini söylediği icin bende yapmaz heralde diyordum. Bitmeyen yalanlarından dolayı ayrılmayı düşünürken onun tepkisizligi beni şüphelendirmişti. Rüyasını bile gördüm ve hislerim beni yaniltmadi. Telefonunda önceden birlikte olduğu kadınla konuştugunu gördüm ve kadın ciplak resimlerini atmış eşime. Kadında evli çoluklu çocuklu. Görüşmedik yan yana gelmedik resimlerden sonra sohbet kesildi dedi ama ben inanmıyorum. Kopek gibi yalvarıyor şuan ama benim içim almıyor hazmedemiyorum günlerdir..Bitirmek istiyorum ama bir yanımda burnundan getir onca yıl emeğin var diyor. Sonra vazgeçiyorum sen gurursuz musun diyorum. Affedersen bidaha yapar nasıl olsa affediyor der diyorum. Bu durumu yaşayanlar siz ne yaptınız? Yardımcı olur musunuz? Krizi fırsata çeviren varmi? Mutlu olan varmi?

Herkese merhaba
Maalesef ki aldatılma duygusu bende yaşadım bu çok acı verici birseymis. Her erkek aldatır genellemesine hiçbir zaman inanmak istememiştim. Ama yinede eşim asla yapmaz demedim.Kendisi sürekli derdi ben seni asla aldatmam diye. Bana yetemediğini söylediği icin bende yapmaz heralde diyordum. Bitmeyen yalanlarından dolayı ayrılmayı düşünürken onun tepkisizligi beni şüphelendirmişti. Rüyasını bile gördüm ve hislerim beni yaniltmadi. Telefonunda önceden birlikte olduğu kadınla konuştugunu gördüm ve kadın ciplak resimlerini atmış eşime. Kadında evli çoluklu çocuklu. Görüşmedik yan yana gelmedik resimlerden sonra sohbet kesildi dedi ama ben inanmıyorum. Kopek gibi yalvarıyor şuan ama benim içim almıyor hazmedemiyorum günlerdir..Bitirmek istiyorum ama bir yanımda burnundan getir onca yıl emeğin var diyor. Sonra vazgeçiyorum sen gurursuz musun diyorum. Affedersen bidaha yapar nasıl olsa affediyor der diyorum. Bu durumu yaşayanlar siz ne yaptınız? Yardımcı olur musunuz? Krizi fırsata çeviren varmi? Mutlu olan varmi?
Sakın affetmeyin o fikri düsünmeyin bile bidaha yapan bidaha bidaha bidaha yapar akillanmaz yani pisaman olacaginiz birseyi yapmayin

Herkese merhaba
Cidden yorumlaması da fikir söylemesi de çok güç. Affetsen de için almıyor o şüphe hiç gitmiyor artık ilişki yalama yapıyor.

Hayat sizin hayatınız evlilikte size ait haliyle yaşadıklarınızı da sadece siz biliyorsunuz hak ettiniz mi sizce bunları bir daha yapmayacak olsa bile bir kere yapmış olması yeterince kötü ve zedeleyici değil mi

Hayat sizin hayatınız evlilikte size ait haliyle yaşadıklarınızı da sadece siz biliyorsunuz hak ettiniz mi sizce bunları bir daha yapmayacak olsa bile bir kere yapmış olması yeterince kötü ve zedeleyici değil mi
Elbette haketmedim ve hiçbir kadın haketmiyor bize suç aramaya çalışırlar ama sorun kendi karakterleri ile alakalı. Sindiremiyorum zaten çok zor

Asla eşinizi eskisi gibi göremezsiniz. Hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Devamlı şüpheyle kafayı yersiniz, asla güvenemezsiniz. Eşinizin yüzüne baktığınızda o çıplak fotoğrafları görürsünüz. Aynı yatağa nasıl gireceksiniz? Böyle hayat mı geçer?

Elbette haketmedim ve hiçbir kadın haketmiyor bize suç aramaya çalışırlar ama sorun kendi karakterleri ile alakalı. Sindiremiyorum zaten çok zor
Bu durumda cevapta zaten sizde saklı bir üye çok güzel demiş sizin varlığınız ona ödül olur diye çok güzel bir tespit
Onun yokluğuyla kendinizi huzura kavuşturun
Böyle bir meselede asla haklılık yoktur kadın veya erkek evlilikte yapması gerekeni yapmıyorsa tek haklılık boşanmadır sonrası da hiç kimseyi ilgilendirmez

Ben hep söyle düsünüyorum. Diyorum erkek bir kadin ile yatip aldatti. Fiziksel ve duygusal ihaneti gectim. Onu kendini yirtip affetsen bile ben asla tekrar güvenmezdim.hep süphe ile yasamak istemezdim. Birde psikolojik sagligima cok önem veririm. Esimin dahil bozmasina izin vermem. Bence en büyük sorun "affettikten" sonra (aslinda insan affetmiyor) gelen sürec

Herkese merhaba
Krizi fırsata çevirmek? Ortada rezillik var, elle tutulur hiçbir yanı yok.

sadakat bir kez zedelendi mi bir daha asla ama asla eski haline dönemez.

adam sizi aldatmış. Ben boşanırdım.

Asla eşinizi eskisi gibi göremezsiniz. Hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Devamlı şüpheyle kafayı yersiniz, asla güvenemezsiniz. Eşinizin yüzüne baktığınızda o çıplak fotoğrafları görürsünüz. Aynı yatağa nasıl gireceksiniz? Böyle hayat mı geçer?
Söylediklerinizde sonuna kadar haklısın böyle ömür nasıl geçer kendime yazık ederim

Krizi fırsata çevirmek? Ortada rezillik var, elle tutulur hiçbir yanı yok.

sadakat bir kez zedelendi mi bir daha asla ama asla eski haline dönemez.

adam sizi aldatmış. Ben boşanırdım.
Evet krizi fırsata çevirmek bunu uzmanlar psikologlar söylüyor evliliği eskisinden iyi olanlar varmış araştırdım biraz önce destek almak gerekiyor tabi. Aldatılsanız naparsiniz diye kadınlara sorulduğunda çoğu elbette boşarım biter gider diyormuş. Ama büyük çoğunluk devam ettiriyormuş evliliğini. Bu durumu yaşayıp düzelen varmi diye merak ettim bende.

Back
X