K kediciq Guru Kayıtlı Üye 17 Aralık 2008 847 27 318 35 İzmir 21 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kediciq #1 merhaba herkeze sevgilisi yanında olanlar belki daha kolay anlayabilirler fakat sevgilisi uzakta olanlar aldatıldğını nasıl anlar kızlar yorumlarınız bekliyorum
merhaba herkeze sevgilisi yanında olanlar belki daha kolay anlayabilirler fakat sevgilisi uzakta olanlar aldatıldğını nasıl anlar kızlar yorumlarınız bekliyorum
K kediciq Guru Kayıtlı Üye 17 Aralık 2008 847 27 318 35 İzmir 22 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kediciq #2 bu konuda düşüncesi olan yokmu hiç
P psikolojibusra Guru Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2011 287 11 318 Ankara 22 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kediciq #3 uzaktaysa bıraz uyanık olmak gerek:d telefonu aradıgında sık sık mesgul oluyorsa ya da ona aıt ozel sıfrelerı vermekten kacınıyorsa sakladıgı bırseyler olabılır dısarı cıkıyorum deyıp uzunca bır sure telefonunuza cevap vermez mesaj atmazsa ınsan suphelenebılır ama yargılanamaz tabı abska sebeplerde olabılır
uzaktaysa bıraz uyanık olmak gerek:d telefonu aradıgında sık sık mesgul oluyorsa ya da ona aıt ozel sıfrelerı vermekten kacınıyorsa sakladıgı bırseyler olabılır dısarı cıkıyorum deyıp uzunca bır sure telefonunuza cevap vermez mesaj atmazsa ınsan suphelenebılır ama yargılanamaz tabı abska sebeplerde olabılır