- 20 Ekim 2020
- 748
- 1.636
- 63
- Konu Sahibi rumeysaanur09
Ama ona onun hakkında artik ne düşündüğünüzü de göstereceksiniz aynı zamanda. Zamanında sevmişsiniz şimdi tam bir pislik olduğunu, işe yaramaz biri olduğunu düşündüğünüzü yüzüne vuracaksiniz. Ama bunu yaparken acı çekiyor gibi yapmayacaksınız. Sen bir pisliksin beni aldattin vs gibi değil. Egosunu zedeleyecek şekilde, ona gerçekten bir böcek gibi davranarak. "Senin gibi ise yaramaz bir salakla sevgili olduğuma inanamiyorum, bir de o tipine bakmadan beni aldatmaya kalkmissin rezil" gibi şeyler. Ben benimkinin ne kadar zayıf noktası varsa yüzüne çarptım kaç senenin pisliği içimde birikmiş. Ki normalde insanları kırmaktan korkan, kimsenin eksiğini yüzüne vurmayan biriyim, ilk kez yaptım böyle bir şeyi hiç pişman değilim. İçimden aktı gitti rahatladım.Açıkçası onu degilde kendimi düşündüğümden "aman düşmedi yakamdan"demesi beni kahrederdii.Onu düşündüğümü bilmesi ya da sanmasini istememem kendimi önemsedigimden.
Ya da sessiz kalıp bekleyin nasılsa yalnız kalınca tekrar sizi yoklar, her klasik erkek gibi. O zaman sen kim köpeksin çekersiniz:)