Aldatıldım acil yardım

Sidar21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
76
19
3
32
Mrb daha iki gün önce konu actum.zayiflayim kilo vereyim diye ama çokta abarti bı kilom yok .Konuya geçeyim.Esim bugün istabula gitti .Akşam saat 7 gibi konuştuk.Aradan yarim saat geçti aradım kapali.Bende dokümana baktım masöz bayan aramış instInstm'da numara kaydedince cikti.Ondan SONRA ben ağzım gelen ne varsa mesaj yazmaya başladım eşime Aksamsaat 9 bucuk gibi aradi.Asagiya indim arabaya bindim beni otogara birak dedim.Oda bilmiyor ki ben dokümana baktığımdan haberi yok.Yeminler etti yalvardı , çift telefon var dedim sende neden kapalı gemiye binmiste sebeke cekmiyormus.O kadar yemin ettiki inandım bende saf gibi .Simdi baktım ki geçmiş arama da masaj salonu vr Ve konum dada adres e gitmiş.Simdi watsap wep hakkında bilgisi olan varsa bana yazsın.Allah için elimde birkaç kanit ile boşanma davası açacağım.Birde benim watsap webe girdiğim de ona bildirim gider mi Elim ayağım titriyor kimsem yok .Belki yazım imla hataları çok olmuştur özür dilerim.

Sakin olmalisin. Masör fuhuş yapilan yer mi yoksa sadece masaj icin mu gidilmis.

Whatswebte aktif oldugunda bildirim gider esine.

Acikca sor adama ya masore mi gittin diye . Kendi kendini yeme.

Sakin olmalisin. Masör fuhuş yapilan yer mi yoksa sadece masaj icin mu gidilmis.

Whatswebte aktif oldugunda bildirim gider esine.

Acikca sor adama ya masore mi gittin diye . Kendi kendini yeme.
Sordum inkar etti bayanım foto Suna baktım.bana hayır dedim ama herşey ortada

WhatsApp web açıkken benim telefonumda bildirim duruyor devamlı.

Eski erkek arkadaşım watsap Web den benim watsabı takip etmişti. Bir hafta boyunca sürmüş takip. Ben watsap webi kullanmak için barkod okutacağım sıra farkettim. En son watsap webi kullanma tarihi saati falan yazıyor. Yani kendim özel olarak girene kadar farketmedim. Bu arada o telefonuna bi program indirmiş ordan takip etmiş Şu an görüşmüyorum kendisiyle.

siz nerede oturuyorsunuz?
bursa yazıyor profilde.
adam akşam 7 den sonra masaja gitmiş sizi aldatmış vs vs 9.30 da evin kapısındaymış

Ben de onu anlamadim.
7'de konusuyor.
7.30'da ulasamiyor.
9.30'da arabaya binip beni otogara birak diyor.
Hayati cok hizli yasiyorsunuz.

siz nerede oturuyorsunuz?
bursa yazıyor profilde.
adam akşam 7 den sonra masaja gitmiş sizi aldatmış vs vs 9.30 da evin kapısındaymış

Ben de onu anlamadim.
7'de konusuyor.
7.30'da ulasamiyor.
9.30'da arabaya binip beni otogara birak diyor.
Hayati cok hizli yasiyorsunuz.

valla kızlar bende anlamadım , kım nerede yaşıyor ,

Watsap web mesajlarımızı mı gösteriyor. Numaramızı bilen herhangi biri mesajlarımızı okuyabilir öyle mi?

Watsap web mesajlarımızı mı gösteriyor. Numaramızı bilen herhangi biri mesajlarımızı okuyabilir öyle mi?
Hayır numaramı bilen herhangi biri değil. Şöyle öncelikle telefonuna bir program indiriyor. Programı açınca bi kod çıkıyor. Benim telefonumu alıyor watsabı açıyor. Orda watsap Web kısmına girince kodu taratın diyor. Kendi telefonundaki kodu benim telefonumdan tarıyor ve benim watsap bilgileri onun telefonundaki programda anında görünüyor. Kendisi programa girdiği anda benim yazışmaları görebiliyor.

Birisi whatsapp web ne demek bi detayli anlatsin. Benim esimde cok kiskanc . Onda Iphone bende samsung var. Bana kurmuş olabilir bi kontrol edeyim

Birisi whatsapp web ne demek bi detayli anlatsin. Benim esimde cok kiskanc . Onda Iphone bende samsung var. Bana kurmuş olabilir bi kontrol edeyim
Bilgisayardan whatsapp oluyor o. Whatsapp web yazın google'a, siteye girin. Kodu okutunca bilgisayardan takip edebiliyorsunuz konuşmaları

Kendi telefonundan ayarlara gir. Orda watsap Web menüsü diye bi başlık var. Ona tıkla. Eğer biri senin watsabını bir bilgisayarda veya telefona kurmuşsa orda yazıyor son görülme vs diye.

Eşin İstanbul’a gidiyor 7 gibi konuştunuz 9 buçukta geldi siz neredesiniz ki??? Bursa bile olsa 2 saat anca feribotla o da Mudanya da bile olsanız eve gelmesi yine 10 bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…