• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildim ben de soktayim

HAYAT13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
1.935
281
163
Kesin ve net bir şekilde bırakıcam ama bu işi yanına kar bırakmak istemiyorum dilerim pişman olur 4 aylık bebeğim kucağımda emzirirken hiç utanmayan bir adam için savaşacak degikum. Iki çocuğumuz var 4 yaşında kızım 4 aylık bir oğlum zor zamanlar biliyorum ama sevgilisiyle rahat rahat gezsin istemiyorum kızımı onunla bırakıcam bu çok zor ama iki çocukla nasıl yaparım hiç fikrim yok birde rahat rahat takılmasını istemiyorum bebegimi ben alicam. Şimdi arkadaşlar bu ruhu geçmiş emziren anneye birşeyler söyleyin yüreği sogusun. Hala.saka gibi geliyor inanamıyorum. Mahkemede mesajları çıkar mı?? Akşamları anlaşıp mesaj atmıyorlarmış birde arama yapmıyorlar ki ben anlamıyım diye şuan beni tehtit ediyor seni 15 günde bırakmicam dediğim için gerekirse işi tazminata gotururum dedim

Zor tabiki Allah kolaylıklar versin ancak sakın kızınızı bırakmayın. Daha çok küçük. Onu annesiz bırakmayın lütfen. Kızınız olsa da olmasa da yanında yapacağını yapar o insan. Olan kızınıza olur.

Öncelikle geçmiş olsun. Nasıl öğrendin aldatıldığını? Kızını da bırakma bence asıl karşı tarafa da tazminat davası aç, rahat olamazlar o şekilde herkes duyacağı için.
Bilmiyorum ne yapacağımı telefon kayıtlarından bir sürü mesajlaşma var internetten on-line işlemlerden öğrendim sonra kendi telefonumdan aradım bakmadı sonra esmin telefonundan aradım sonra döndü sesimi diyar duymaz kapattı böyle olunca zaten belli oturdum açık açık konuştum zorla anlattirdim neyse annelik ve babalık devam ediyor dedim sonra sen benim canımsın sen hiç üzülme.kalbini temizlemeye calisiyor affet barisalim değil yani ben seni çok sevdim ama böyle olması gerekmiş vs zirvalik. Kaç zamandır uğraşıyorum hep kendimde suç buldum ama meğer üç sesim doğruymuş nafaka filan diyince bir deyişti ki herşeye yalan nasıl oluyor da inandığım adam bu oldu inanın beynim uyuşuk gezdim onca zaman ama hem seviyemi dusurmemek hem de derslerini vermek istiyorum

Şu erkeklerın nafakadan korkmasını anlamıyrm
Hanı gurursuzluk, şerefsızlık yapıp aldattında hala neden daha gurursuzluk yapmaya devam edıyorsun
Senın ıkı cocugun var vereceksın tabı nafakanı
Bakacaksın onlara
Ne beklıyorsun, sevgılıden ayrılır gıbı yok olsunlar hayatından, oh ne guzel
Sende o kucucuk yavruyu bırakma sakın
Ne yap ne et bırakma
Yazık ona ya

Mahkeme mesajları cikartirmi elimde kanıt yok çünkü . Ikisiyle nasıl yaparım canım parca hee ikiside ayrı nasıl kalırım onuda bilmiyorum. Ben yarın avukat bakayım da nasıl bakayım onuda bilmiyorum kafam allak bullak. Yüzüne bakıyorum sen monyaptin birde yalansam ağlaması yok mu os nafakaya gelince başladı tehditler
Çalışıyorum bende hamdolsun. 8 yılım koskaca hepsi gitti çöp oldu iki tane pırlanta evladım kalanlar allahım sığınıyorum kalbimi sogut diye.

Kizini sakin birakma. Sen yoluna bak. Onun canini sıkmak istiyorsan nafakani iyi al ayrica da o kadinada esine tazminat davasi ac omrunden omur gider emin ol. Saniyor ki esi birakti keyfine bakacak elin kadinlariyla. Para olmayinca hic bisey yapamaz. Cidden cok iyi bir avukat tut. Okusun o canina. Dedigim gibi sen yoluna bsk artik yeni sayfa ac.

Hem için sogusun hem rezil olsunlar istiyorsan yaptıkları rezillikler herkese anlat özellikle iş yerindekilere 4aylk ve bebegimle uğraşırken o o.... gününü gün etmiş diye kadının etrafını ailesini bul olanı biteni anlat evli adamlarla düşüp kalkıyor diye mahkemede en iyi avukatı bul soyup soğana çevir ama asla çocuğunu birakma

Donuna kadar al kızını da yanina birakma asla beş parasiz kalsın parasiz kalinca rahat gezemez zaten

Genelde çocuklarını kocaya bırakan anneler eleştirilir ama bence mantıklı bir hareket. Bakamıyorsam kocaya bırakırım, neticede tek başıma yapmadım çocuğu kocama güvenerek yaptım. Çocuk annesiz yapamaz diye birşey yok, annesi olmayan çocuklar olduğu gibi çocuğun hukuken anneye bırakılması 20. yy'dan itibaren olan bir olay. Yani binlerce senedir kadınlar hukuki bir statüleri dahi olmadan yaşamış, çocuk annenin değil babanın sayılmış. Son 100-150 senedir mi annesiz yapamıyor bu çocuklar. Ha annenin maddi olanağı varsa bakabilir tabi ama bakamıyorum diye babaya bırakmak ayıplanacak birşey değil.

Allah yardımcın olsun ama 4 yaşındaki kızın için çok zor olur düşünsene kardeşimide alıp gitti beni bıraktı diye düşünücek ve ilerde hesabını veremezsin şimdi bi hırsla yaparsın ama telafisi olmaz adam zaten şerefsiz senin hiç bırakmaman lazım o sevgilisiyle gününu gün edicek eee kızın ne olucak o arada sakinles lütfen yavrularınla güzel bi hayatin olucak insallah

Ikisini de bırakın babaya. zaten boşanma velayet süreci gece ne kadar zaman biraz daha ilerler sütten kesecek düzey e gelir. O o.... boşanmış iki çocuk başına kalmış adamı istemeyeceği için o mikrop adam hayatın ne olduğunu görür. Merak etmeyin nasıl boşanmış ailelerin çocukları anne babalarını görüyorsa siz de haftasonu 2 gün görürsünüz yaparsınız anneliği.

sakin bırakmayın ya yazık değil mi küçücük Kıza ! Siz intikam alacağım derken bir çocuğun geleceği ile oynuyorsunuz. Nasıl hesap vereceksiniz ileride.
Anne sevgisi, şefkatini mahrum etmeyin .
Ayrıca adam kadınla gezcem diye çocuğu daha çok ihmal eder, kadın belki çok kötü davranır sonuçta elalemin çocuğu!
Size çok üzüldüm ama en çok kızınıza üzüldüm.
Birde eğer bırakırsanız çocuğun velayeti babada kalır sonra kızınız mutsuzken almak istedenizde zor alırsınız.

Back
X