Aldatıldım, boşandım...merak ediyorum

Kadın aldatılmış ,eski esin geri dönmesinden ziyade mutlu olurlar mı, olmazlar mi merak etmesi bence gayet normal. İçinden farklı şeylerin geçmesi de.
Oğlu da onlarla yaşayacakmış üstelik.
Gayet onu da ilgilendiren bir durum var.

Babası evlenince, denge sağlayabilir umarım oğlunuzla ilgili madem beraber yaşayacaklar.

Eski eşiniz yeni evliliğinde mutlu olur mu bunu bilemeyiz, herkesin yaşadığı tecrübede farklı çünkü kişiler, karakterler farklı. Bazen insanların yaptıkları kötülükler, yaktıkları canların bedeli bu dünyada yanlarına kalabiliyor malesef ya da biz çektikleri sıkıntıları göremiyoruz. Burası muamma tamamen. Orasını boş verin.
Çocuğunuza gelecek olursak bence çok endişelenmeyin. Hatta bence iyi bile olmuş, oğlunuz sizi kötü olarak görüyor ya sırf daha disiplinlisiniz diye üvey anne evinde, üvey evlat muamelesi görünce tıpış tıpış gelecektir yanınıza, kıymetinizi de anlayacaktır. Kaldı ki bir evde 5 kişi yaşayacaklar 3 oda ev tutsalar tıkış tıkış kalacaklar, özel alanı kalmayacak yine bunalacak, sizinle yaşadığı evdeki huzuru arayacak. Siz sadece bu süreçte sık sık arayın ve görüşün oğlunuzla, görüştüğünüzde keyifli vakit geçirmeye çalışın.

Bence baya sürer sonuçta 2. Evlilik 2 tarafında. İlkinde kötüye rast geldim boşandım dersin de 2. De hep mi başkaları hatalı diyecekleri için 2. Evliliklere daha sıkı sarılır insanlar.

Umarım sizde mutlu bir evlilik yaparsınız onlara odaklanmayın.

Sizden sonrası tufan

2 yıl önce evi terk etti.10 ay öncede ayrıldık..aldatarak gitti zaten.Su an nikah hazırlığında eski kocam.iki çocuk bizde iki çocukta kadında var.benim küçük oğlum yanımda kalıyor büyük oğlum ve kadının iki çocuğuyla birlikte yasayacaklarmis.kadinin çocukları biri 17 erkek diğeri 8 yaşında kız çocuğu bide benim oğlum var yanlarında oda 16 yaşında. Öyle zengin biride değil yani.sizce bu evlilik sürermi ,ne kadar sürer.bu arada kadın ondan 8 yaş küçük kendisi 50 yasinda.Fikirlerinizi beyan edin hanimlar
Hiç belli olmaz. Siz kendi hayatınıza odaklanın. Kendiniz için meraklanin.

Merak etmeyin üvey anne ağzını yüzünü büzdüğünde oğlunuz dünya kaç bucak anlar, eve döner. Şimdi oğlunuza hayat laylaylom geliyor ama şöyle bir 3 hafta geçsin kaça kaça geri gelir

İşin içinde aldatılma olduğu için, ayrıca aldattığı kadınla evlendiği için insan ister istemez mutsuz olsunlar ister. “Evlilik bitti, beni ilgilendirmez diye düşünmek” çok zor sizi anlıyorum.

Ama bir yandan da böyle düşünmeye çalışmazsanız daha çok mutsuz olursunuz.

Tecrübem yok, umarım evladınız yanınıza gelir, siz hep onlardan daha mutlu olursunuz demek için geldim.

Eşimin geri dönmesini istediğimi nereden çıkardınız anlamış değilim .ben çocuklarımın psikolojisindeyim.uzuldugum tek şey onların yaşadıkları ve yasayacaklari
Hala eşim diyorsunuz ne eşi o artık sizin eşiniz değil

Çok yakınım karısını döve söve aldattı boşadı, kendi babası bacısı bile sildi onu. Gitti aldattığı kadınla evlendi, düzeni oturtunca çocuklarını yanına aldı, yeni eşinden bir de çocuk yaptı. 21senedir evliler mutlular eski eşine karşı hiçbir pişmanlığı yok bırakın ona dönmeyi yeni eşine körkütük aşık bir köle

Sizin istediğiniz ve olmasını temenni ettiğiniz şey ilahi adalet. Yani yaptıkları yanına kar kalmasın, mutsuz ettiyse o da mutsuz olsun. Tamam haklısınız, sizi yarı yolda bırakmış aldatmış defolmuş gitmiş ama evlilik ne kadar sürer, acaba boşanırlar mı, mutlu olurlar mı diye bunlara bel bağlamak sadece size zarar verir. Bir gün bunlar olacak diye beklentiye girmeyin, kapatın o sayfayı.

16-17 yaşında iki erkek 8 yaşında kız için yeterli alan var mı evde, bu yaşta herkes kendine ayrı oda ister. Oğlunuzun fazla dayanacağını sanmıyorum. Evde babası yanında başka kadının sözü geçecek. Bu kadının huyu suyu nasıl, oğlunuzu kendi çocuklarından ayıracak büyük ihtimalle.

2 yıl önce evi terk etti.10 ay öncede ayrıldık..aldatarak gitti zaten.Su an nikah hazırlığında eski kocam.iki çocuk bizde iki çocukta kadında var.benim küçük oğlum yanımda kalıyor büyük oğlum ve kadının iki çocuğuyla birlikte yasayacaklarmis.kadinin çocukları biri 17 erkek diğeri 8 yaşında kız çocuğu bide benim oğlum var yanlarında oda 16 yaşında. Öyle zengin biride değil yani.sizce bu evlilik sürermi ,ne kadar sürer.bu arada kadın ondan 8 yaş küçük kendisi 50 yasinda.Fikirlerinizi beyan edin hanimlar
Kadınınki iyi cesaret valla 16 yaşında yabancı bi çocukla 8 yaşında kızımı aynı yerde düşünemiyorum ben. Nasıl cesaret ediyorlar aklım almıyor benim. Sizin yerinizde olsam çocuğumu asla göndermem. Ne halleri varsa görsünler.

Esin kendini ateşe atmış .
O evlilik 3 gün sürer ben sana söyleyeyim

Sizi anliyorum, en az 20 yillik bir evlilik sizin istemediginiz bir şekilde bitmis yaralisiniz su an.

Anladigim kadariyla boyunuzca cocuklariniz var ve 40'li yaslarin da uzerindesiniz ama bu yasa kadar ilahi adalet diye birseyin olmadigini da ogrenmeliydiniz.

Ben aldatildim, ahim var uzerlerinde, kesin mutlu olamaz surunurler diye kendinizi avutmayin, sonra mutlu olduklarini duyarsiniz daha cok yaralar bu sizi.

Beni aldatan adamin cani cehenneme deyin arkanizi donun. Gecmis olsun.

Back
X