- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.769
- 53
- Konu Sahibi Kusurluyuz
K Kusurluyuz bunu siz yazmadınız mı?Benim umudumda o yönde.belki o zaman beni daha fazla anlayarak gelecektir.sagol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
K Kusurluyuz bunu siz yazmadınız mı?Benim umudumda o yönde.belki o zaman beni daha fazla anlayarak gelecektir.sagol
Tamam şimdi oldu bende eşiniz için umudum o yönde geri gelecektir vs yazdınız sandımOğlum için konuştum orada
Oğlu için yazmıştıK Kusurluyuz bunu siz yazmadınız mı?
Oğlum için dedim.orada sorunlar olupta bana gelirse beni daha iyi anlamaya başlar diyeK Kusurluyuz bunu siz yazmadınız mı?
Evet söylemiş bende yanlış anladım eşi için yazıyor sandımOğlu için yazmıştı
Anladım canım şimdi ben eşin için yazdın sanmıştım.Oğlum için dedim.orada sorunlar olupta bana gelirse beni daha iyi anlamaya başlar diye
Hiç belli olmaz. Siz kendi hayatınıza odaklanın. Kendiniz için meraklanin.2 yıl önce evi terk etti.10 ay öncede ayrıldık..aldatarak gitti zaten.Su an nikah hazırlığında eski kocam.iki çocuk bizde iki çocukta kadında var.benim küçük oğlum yanımda kalıyor büyük oğlum ve kadının iki çocuğuyla birlikte yasayacaklarmis.kadinin çocukları biri 17 erkek diğeri 8 yaşında kız çocuğu bide benim oğlum var yanlarında oda 16 yaşında. Öyle zengin biride değil yani.sizce bu evlilik sürermi ,ne kadar sürer.bu arada kadın ondan 8 yaş küçük kendisi 50 yasinda.Fikirlerinizi beyan edin hanimlar
Hala eşim diyorsunuz ne eşi o artık sizin eşiniz değilEşimin geri dönmesini istediğimi nereden çıkardınız anlamış değilim .ben çocuklarımın psikolojisindeyim.uzuldugum tek şey onların yaşadıkları ve yasayacaklari
Sizi alakadar eden durumlar değil bunlar. Yolunuza bakın. Ayrıca buradaki kadınlar kaç yıl evli kalacaklarını nereden bilsinler? Biraz mantıklı olun lütfen.sizce bu evlilik sürermi ,ne kadar sürer.
Kadınınki iyi cesaret valla 16 yaşında yabancı bi çocukla 8 yaşında kızımı aynı yerde düşünemiyorum ben. Nasıl cesaret ediyorlar aklım almıyor benim. Sizin yerinizde olsam çocuğumu asla göndermem. Ne halleri varsa görsünler.2 yıl önce evi terk etti.10 ay öncede ayrıldık..aldatarak gitti zaten.Su an nikah hazırlığında eski kocam.iki çocuk bizde iki çocukta kadında var.benim küçük oğlum yanımda kalıyor büyük oğlum ve kadının iki çocuğuyla birlikte yasayacaklarmis.kadinin çocukları biri 17 erkek diğeri 8 yaşında kız çocuğu bide benim oğlum var yanlarında oda 16 yaşında. Öyle zengin biride değil yani.sizce bu evlilik sürermi ,ne kadar sürer.bu arada kadın ondan 8 yaş küçük kendisi 50 yasinda.Fikirlerinizi beyan edin hanimlar