3 gün önce aldatıldığımı öğrendim o kadar üzgünüm ki benim kocam yapmaz sanıyordum ne kadar aptalmışım nasıl güvendim ona ben... 12 yıllık evliyiz biz 10 yaşında oğlum 8 aylık kızım var ama çocuklar falan umurumda değil boşanmaya karar verdim yapamam ona bir daha kadınlık yapamam ben
Facebookta bir kadınla tanışmış ve 1 aydır telefonla konuşuyorlarmış kadın başka şehirde ve eşimin evli olduğunu biliyor üstelik eşimden 5 yaş büyük 40 yaşında dul bir kadın telefon kayıtlarından yakaladım önce inkarlar yeminler sonra itiraf... evet benimde evliliğimin bittiğinin resmidir... 3 gündür ağlamaktan helak oldum kızımı emziremiyorum sütüm gelmiyor yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum dağılmış vaziyetteyim
dün avukata gittim eşimide çağırdım bayramdan sonra boşanma davamı açıyorum bu arada eşimi evden gönderdim bekar bir arkadaşı var onda kalıyor... kayınvalideme ve kayınpederime durumu anlattım tabi yıkıldılar onlarda çok üzgünler eşimi arayıp saydırmışlar demediklerini bırakmamışlar eşim ne annesine gidebiliyor ne eve gelebiliyor herkes kırmızı kart göstermiş durumda beter olsun Allahından bulsun mübarek Ramazan günü düştüğüm duruma inanamıyorum