Aldatıldım :( bunu haketmedim içim acıyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaseku o kadar sevindim ki.. Bencede bir şans vermeliydin eşine,size,çocuklarına. Dilerim pişman olmazsınız. Çok çok mutlu olun. Bizi unutmayıp bilgilendirdiğin iiçin teşekkür ederim ayrıca :))

Duruşun en baştan beri çok netti, çok mutlu olun :16:

çocuklarına insan kıyamıyor. benim de annem babam ayrı. ufakken babamın evden ansızın gidişini hatırlarım ki hala gözüm dolar. bazen derim benim için bir arada duramadılar mı allah kahretsin, ama o da annemi aldatmıştı. ve aldattığı kadınla bir evlilik gerçekleştirip ardından bir çocuk babası daha oldu. ama ne bana, ne ona baba mı derseniz ikimize de baba değil ne yazık ki. onun kumaşında ne baba olmak,ne koca olmak yokmuş. kendine de hayrı yok zaten. şu noktada anneme kızmıyorum. iyi ki ayrılmış. çünkü ben de artık bir kadınım. o an aklım ermiyordu, o an ben yıkıldım. yaralı büyüdüm ama annemin böyle bir şeye boyun eğip günden güne eriyen bir kadın olmasını hiç istemezdim, iyi ki ayırlmışlar.

çok uzatmayayım, ciğeriniz sadece çocuklarınız için yanıyorsa babasıyla da sizle de görüşmeye alışacaktır. eğer babası onunla ilgileniyorsa onlarla daha doğrusu, bir sorun olmayacaktır. siz kendinizi istemediğiniz bir evliliğe çocuklarınız için mahkum hissetmeyin.

terapist de anladığım kadarıyla kendi kendine varsayımlar yapıyor, size sebebi sizsiniz demek istediğini sanmıyorum zira meslek etiğine uymayan bir tavırdır bu. kendinizi özgür hissedin, zorlamayın. mutsuz olursanız çocuklarınız da mutsuz büyür.

terapist ilginçmiş. :ssz: suçu ne güzel size atmış. hani evlilik iyi günde kötü gündeydi. hani eşlerden biri rahatsızlandığında fizksel yada psikolojik,o kurumu zedeleyecek şeyler yapılmamalıydı.
peki kocanız böyle rahatsızlık yaşasa siz bakarmıydınız bir erkeğe. kocanız ben ruhen ve bedenen rahatsızdım diye sizi affeder miydi.
peki bu bebek sadece sizin kendi kendinize yaptığınız birşeymiydi. bunun sizde yarattığı fiziksel ve psikolojik sorunları beraber kaldırmanız gerekmiyormuydu.
kendinize yanlış yaptım e gözü dışarı kaydı suçu atfeden o terapistinize çok selam. Allah korusun biz kadınları bunllardan.

. terapistin dediği bazen eşler eski ilgiyi alakayı muhabbeti karısından göremediğinde arayış içerisine giriyor çünkü biz kadınlar çocuklarımızı Dünyamızın merkezi yapıyoruz onların üzerlerine titrerken kendimizi ve eşimizi unutuyoruz diyor...

artık erkekler aldatma için klıfı bulurlar . doğumdan sonra bunu deyiverirsin karına,bildiğini okursun.
Erkek olmanın dayanılmaz hafifliği. pardon getirisi.
hey yavrum hey:6:

Yazdıklarıma dikkat ederseniz şu yorumunuzun yersiz olduğunu anlardınız ve alaycı tavrınız hoş değil! Ne eşim ne terapist ne avukat sen bunu hakettin çünkü doğum yaptın çünkü çocukları Dünyanın merkezi yaptın v.s gibi ithamlarda bulunmadılar bulunamazlarda zaten... eşim başından beri asla yaptığını savunmadı kendini haklı görmedi..! Ben terapiye gittiğimde hep şunu sorguladım neden yaptı bunu haketmedim neyi eksikti gibi sürekli bir sitem içinde hissettiklerimi anlatırken ağlarken terapist bayanda sizi anlayabiliyorum ve kesinlikle haklısınız fakat erkekler bizler gibi değil eşleri doğum yaptığında kendilerini dışlanmış ve yalnız hissediyorlar belkide eşinde böyle bir arayış içerisine girdi dedi... hatta bunu bir varsayım olarak söylüyorum eşinle yalnız konuşmak ve ikiniz bir aradayken konuşmak daha iyi olurdu o zaman sorunlarınızı daha netleştirebilirdik dedi bende eşimle ayrı yaşadığımı ve terapiye onunla gelmek istemediğini söyledim her seferinde... bana gelen çiftler genellikle doğum sonrası problemler yaşıyorlar sizde bunlardan birini yaşıyorsunuz ve kendinizi sorgulamak yerine bundan sonrası için ne yapman gerektiğine kafa yormalısın dedi... yani gerek yokken bu kadar detay yazıyorum size bu yorumlara olan saygımdan dolayı umarım anlatabildim... saygılar....

Bu konularda en çok kafamı kurcalayan şey okypete'in de bahsettiği gibi, ilgisiz kaldığı için aldatan taraf kadın olsaydı ne olurdu sorusunun cevabı. Bir yandan düşünüyorum, eğer böyle karşılıklı bir anlayış varsa, ben yapsam da o affederdi ve unutmaya çalışırdı, aileler o zaman da bizi birleştirmeye çalışırdı diyorsanız tamam o zaman.

Öyle ya da böyle, neticede barışılmış. Umarım unutabilirsiniz. Çünkü insana en zarar veren şey affettim dedikten sonra durup durup yapılanların aklınıza gelmesi ve geçmişte yaşananlar nedeniyle gelecekte de şüphe ve kuşkulara daha çabuk kapılmak. Keşke yaşananları hafızadan silmek mümkün olsa. :ssz:

Affedebilirsin. Unutmak icin adım atabilirsin. Evliliğini ve sevdiğin adamı kaybetmek istemeyebilirsin. Ama sunduğun tezlerin hiçbiri gerçek değil. Bunu bize yapma. Aylardır seninle dertlenen insanları kandırma.

Hiçbir avukat o söylediklerini söylemez-arkadaşınız bile olsa-. Mahkemeye anlaşmalı cıkarsınız, karşı taraf ben boşanmıyorum der, çekişmeliye döner. Hakim de sizi aile terapistine yönlendirir. Ayrıca boşansanız ne olur? Evlenmek, yeniden bir araya gelmek cok mu zor.

Aile terapisti/psikolog ise sanki senin değil de eşinin psikologu. Hayata onun penceresinden bakmış.

Unutma hayatta ölümden gayrı herşeyin geri dönüşü vardır. Önemli olan mekanlar değil insanlardır. Dünyanın öteki ucuna da gitseniz kafan da seninle beraber gelecek.

Allah yardımcınız olsun, ikinizin de. Bundan sonra utandırmasın.

Nasıl bu kadar emin konuşabilirsiniz! nasıl böyle bir ithamda bulunabilirsiniz! bu üslubunuzun hiç hoş değil! kimi ne için kandıracağım pardon? ben eşimle boşansam kime ne yada tekrar denemeye karar versem yine kim ne! kim neyin hesabını sorabilir? ben emin olun en az sizin kadar iyi biliyorum boşanma davalarında neler olabileceğini 2 aydır avukat beyle bir çok detayı konuştum herşeyden haberim var emin olun...yazdıklarımı dikkatli okuduysanız ayrı avukatlar tutmadık tek bir avukata gittik anlaşmalı boşanacağımız için dolayısıyla eşim imzayı attıktan sonra mahkemede ben boşanmıyorum vazgeçtim gibi birşey deme şansı olamaz çünkü bir anlaşma imzalayacaktık... piskologa gelince bu konuyla ilgili olarak da yukarıda ayrıntıları yazdım görmek istediğiniz gibi bakmayın yazılarıma insanları alaycı tavrınızla rencide ederek bir yere varamazsınız öyle değil mi?
unutmadan evet ben bir kadınım ama önce bir anneyim kendim için değil iki evladım adına da karar almak zorundaydım bu yüzden 2.5 ay ayrı yaşadım eşimle eve almadım çünkü en sağlıklısını düşünüp karar verip denemek için...yani üç kişi adına alınmış bir karardı bu... evet kısa vade de herşey güllük gülistanlık olmayacak yaşadıklarımı tabiki unutmayacağım ama çocuklarımı mutlu görmek her anne gibi benide mutlu edecek... eşimi seviyorum ama ona kırgınlığım kızgınlığım geçmeyecek buda bir gerçek... iyi temennileriniz için ayrıca teşekkür ederim saygılar...

Dik durusunuza,güclülügünüze Hayran kaldim...Sizi tebrik ediyorum...
Yasadiklariniza cok üzüldüm... Benim basima gelse düsüncesine giripte yorum bile yapamiyorum...Allah korusun... Siz zaten okadar akli basinda bi kadinsiniz ki, helal olsun ki cok güzel üstesinden gelmissiniz... Suan durumunuz nedir bilemiyorum ama umarim sozin adiniza hersey yolundadir... Bencede aldatma aldatmadir,yani illaki bulusup koklasmalari gerekmiyor, baska bi kadina bianlik bile olsa ilgi duyup gizlice sohbet etmesi yani sizin durumunuzda oldugu gibi Aldatmadir, yani bunun hafifi agiri yoktur, hicbir insan aldatilmayi haketmiyor... Yanliz una deginemeden edemiycem, dedigim gibi kendimi sizin yerinize koyamiyorum acikcasi koymakta istemiYorum yani bu düsünce bile deli ederken sizin yasadiklarinizi,acinizi düsünemiyorum bile, allah yardimciniz olsun... Ama söyle bisey var siz bu iliski bittikten sonra ögrenmisiniz, yani esiniz siz daha ögrenmeden hatasinin farkina varmis ve bitirmis...insallah gercekten öyledir yani hatasini anlayipta bitirmistir, bu cok önemli bence yani umut var bidaha yapmiycana... Zaten sizde süründürdünüz, cok iyide yaptiniz... Insallah hersey gönlünüzce olur...En dogru karari vercenize eminim siz okadar güclü ve mantiklisiniz ki...insallah ailelerde hersekilde hep arkanizda olurlar...allaha emanet olun...

cok uzuldum.allah kolaylik versin..affedip affetmemek sadece sana kalmis..bir bakarsin hic aklindan cikmaz kim ne derse desin bosanirsin..bir bakarsin pisman oldugunu anlar affedersin..kararin ne olursa olsun insallah hakkinda hayirlisi olur

Gunaydin :) cok mutlu oldum birlesmenize. Cocuklarinizin basinda babalarinin olmamasi sizin icin de cocuklar icin de cok cok zor olurdu.

Ve affetmeniz en mantiklisi olmus. Bu dunya imtihan dunyasi, herkes hata yapabilir. Siz de yapabilirdiniz, yapabilirsiniz. Allah gostermesin ama olduysa eger boyle bir hata, en azindan bir sansi hakeder gecen yillar, anilar..

Benim anlamadigim nokta; dogumdan sonra 9 ay, esinizle beraber olmak istemediniz mi?

Ev degistirmek cok akillica. Sadece sucluluk psikolojisine yormayin bunu. Kendinize bir soz verin o eve adim attiginizda hayatinizda yeni bir sayfa acacaginiza dair. Umarim bu yasadiginiz son mutsuzlugunuz olmustur. Size ve ailenize yeni hayatinizda mutluluklar dilerim.

yaseku konularını az çok bilirim bu konunu da takip ediyordum
ya sen ne kadar güçlü ve akıllı bir kadınsın öyle maşallah
1 şans daha vermene çok sevindim canım.. İnşallah herşey çok daha güzel olur
ve ev değiştirmek doğru bir karar olabilir
sevgiler:16:

Yazdıklarını okuyunca inanki gözyaşlarıma hakim olamadım. Anne olunca insan daha bir duygusal oluyor.
Oğlunun sizi bir araya getirmek için ki çırpınışlarına yürek dayanmaz. Eğer siz ayrılsaydınız o çocuk ömrü boyunca ara kalacaktı. Benim de annem babam ayrı bu durumu çok iyi biliyorum. Annesi olsa babası olmayacak hep bir yanı eksik kalacaktı. Kimin hakkı var bu çocuğa bunlara yaşatmaya. Bence çok doğru bir karar vermişsin, bir şans vermekle. Hemde senin kararlı duruşun eşine büyük bir gözdağı vermiştir yada aklını başına almasına yardımcı olmuştur. Umarım bundan sonraki süreçte çok mutlu olursunuz. Yeni eviniz yeni hayatınız size bol şans getirsin. Allah utandırmasın. Evlatlarına anne ve babalı sağlıklı yıllar nasip etsin.
Hemen boşan diyen insanlara çok aldırış etmeyiniz lütfen. En doğru kararı vermişsiniz tebrik ederim.

Allahım hakkınızda hayırlı olanı ve ailenizde huzuru ve mutluluğu tekrar yakalamanızı nasip etsin..İnşallah bundan sonra bu tarz mutsuzluklar yaşamayın.Sizin adınıza en çokta evlatlarınızın adına sevindimm...

Ilk yazini okudugumda anlamistim barisma ihtimalinin kacinilmaz oldugunu:)
Sinirle, olayin soku ile alinmis kararlardi seninki.
Biraz nefes alip toparlandiginda kendin icin degil cocuklarin icin kararlar verecek bir yapiya sahipsin cunku.

Eminim ki cok zor bir donem yasiyosundur. Ama cocuklarin icin bir daha denemeye deger gercekten.
Bazi yazilar var cocuklari bahane etme diye. Ama eminim ben cocuklar en onemli faktor.

Anne olmak her yonden dunyanin en agir en zor isi zaten:)

Avukatin en dogru olani yapmis.
Insallah kocan hatasini anlamis senin iyilesmen icin elinden geleni yapar.
Biraz zaman ver kendine. Yapamam dedigin anda kopar baglari ki cocuklarini mutsuz bir anneye mecbur birakma...
Insallah atlaticaksin bu mutsuzluklari.

başından beri kendini çok iyi ifade ettin yaseku kaliten ortada ben senin konunu içselleştirerek okudum doğrusu budur diyosan hakkınızda hayırlısı olsun çocuklarınla ve eşinle bir ömür mutlu olmanı dilerim

Yazdiklarini okuyunca aranzdaki meselenn iyiyye dogru gttgni gorunce cok sewindm. Esinize guzel dersler vermissnz. Kiymetnzi oyle yada boyle anlams. Allahm szi asla ayirmasin. Cocuklrnzlaa ömür boyuu saglkli mutlu yasayn insallah. Hepimizee insalllaah.
.. iyi gclr arkadasm

yaseku o kadar sevindim ki.. Bencede bir şans vermeliydin eşine,size,çocuklarına. Dilerim pişman olmazsınız. Çok çok mutlu olun. Bizi unutmayıp bilgilendirdiğin iiçin teşekkür ederim ayrıca :))

Duruşun en baştan beri çok netti, çok mutlu olun :16:

Hepinize güzel temennileriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz beni mutlu etti çok zarifsiniz saolun kızlar:)

Ben hep uzun yazarım
Yaseku...
Yazdıkların duyguların düşüncelerin
Ailenin geleceği için alınan kararlar
En önemlisi anılar
Birakmazdi yakani zaten

Kararın senin kararın
Hayırlı olsun inşallah
Unutursun demiyorum ama
Zamanla azalır acılar

Okullar açılıyor
Oğlun okula gidecek
Ilk haftalardan başlar öğretmenler bilgi formu göndermeye
Onu doldurmak bir eza olmayacak
Ne senin ne eşin ne çocukların için. .

İnşallah herşey yolunda gider
Sağlıcakla kal Yaseku. ..

yaseku seni forumdan, konulara yazdigin yorumlardan taniyorum ve boyle bir konu actigini gorunce cok uzuldum . daha dun gordum konunu ve sonuca baglanmis bile.

elbetteki cok incitici bir durum. cok uzucu. ALlah kimseyi bu sekilde imtihan etmesin. ben uzaktan uzaga birsey diyemiyorum, bir tavsiyede bulunamiyorum boyle durumlarda cunku herkes kendi yasadigini bilir, her insanin kisiligi, fitrati, tahammul siniri, kirilganlik noktasi, maddi -manevi, ruhi-duygusal sebepleri cesit cesittir. o yuzden eminim sende kendince en dogru karari verdin. insaallah Allah utandirmasin ve bundan sonra hersey daha da guzel olsun senin ve ailen icin.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere eşimle ayrıydık 2 aydan fazladır... bu süreçte çok düşündüm fakat işin içinden çıkamadım... piskologa gittim aynı zamanda kendisi ilişki terapisti... tüm aklımdan geçenleri hissettiklerimi artıları eksileri herşeyi anlattım ve bana herkes bir şansı hakeder eşine ve kendine biraz zaman ver bu süreçte eşinin sana karşı tutumunu değerlendir diyor...sizlerinde yazdığı gibi olayın ben öğrenmeden önce sonlanması eşimin kısa süreli bir arayış içerisine girdiğini ve buna sebep benim doğum yaptıktan sonra eşime olan tutumum olabileceğini söyledi ... Doğumdan sonra eşimden uzaklaşmıştım açıkçası yorgunluk uykusuzluk lohusalık hormanlar beni darmadağın etmişti malum birde ilk çocuktan sonra 9 yıl ara verince yeni bir düzene adapte olmak kolay olmuyor... bu süreçte eşime soğuktum yatağımı ayırmıştım ve çocuklarımla yatıyordum ki ve halen öyleyim :( sezaryan olduğumdan dolayıda 9 ay boyunca eşimi yaklaştırmadım dokundurmadım piskolojik olarak sanki dikişlerim açılacak canım acıyacak gibi hissettim :( tabi benim tutumum beni aldatması için haklı bir gerekçe asla değil... terapistin dediği bazen eşler eski ilgiyi alakayı muhabbeti karısından göremediğinde arayış içerisine giriyor çünkü biz kadınlar çocuklarımızı Dünyamızın merkezi yapıyoruz onların üzerlerine titrerken kendimizi ve eşimizi unutuyoruz diyor...

Gelelim son gelişmeye on gün önce tekrar avukata gittiğimde anlaşmalı boşanacağımız için hakimin bizi tek celsede boşayacağını bu yüzden hakimin bize deneme süresi vermeyeceğini geriye dönüşü olmadığını sonrasında pişman olmamak adına eşime 2-3 ay deneme süresi vermem gerektiği konusunda uzun uzun konuştu önce tepki gösterdim ama sonrasında terapistlede konuşunca mantıklı geldi ve ailemle eşimin ailesiyle konuşup ona tek ve son kez bir şans vereceğim sizlerde şahitsiniz eğer ki bir daha beni üzecek olursa sizde boşanmama şahitlik edeceksiniz ve tekrar bizi bir araya getirmek için tek söz etmeyeceksiniz dedim... Annesi yani kayınvalidem Kur'an-a el basıp önce Allaha sonra ailene söz vereceksin dedi çünkü bunu yapmasını ben istedim başka türlü ona inanamazdım... belki yanlış düşünüyorum ama kendimi rahatlatmak için bunu yaptırmam gerekiyordu :(

Bu arada daha öncede yazdığım gibi iki hafta önce evlilik yıldönümümüzdü... yıldönümümüzün olduğu sabah onun mesajıyla uyandım mesjında'' Sensiz olmak ne kadar da zormuş meğer Seni Seviyorum meleğim bunu bilmeni istedim...umarım nice uzun yılları birlikte kutlarız birlikte yaşlanmak dileğim'' yazmış... aradan 1 saat geçmeden çiçeği geldi oğlum aldı çiçeği... arkasından bir mesaj daha akşama sizi dışarı çıkarmak istiyorum kırma beni yazmış bende hayır seninle yıldönümü kutlayacağımı aklından bile geçirme yazdım sonrasında oğlumu kandırmış anneni ikna et dışarı çıkaralım demiş... oğlum ağlaya sızlaya anne benim için bu gün berbar olalım üzme beni yoksa ben seninle kalmıcam bundan sonra dedi ve benim elim kolum bağlandı... akşama kadar oturdum düşündüm hazırlanmadım neyin doğru olduğuna bir türlü karar veremedim ve saat 7 olduğunda kapıya geldi eşim giyinmiş hazırlanmış oğlum kapıyı açtı hazırmısınız sizi almaya geldim dedi ne yapacağımı bilemedim ve hemen odaya kilitledim kendimi çünkü ağlamamak için zor tutuyordum kendimi elim ayağım buz kesmişti... oğluma sen kardeşini al odanda biraz zaman geçir annenle konuşacağım dedi... sonra kapıyı açarmısın biraz konuşalım çocukların yanında tartışmayalım dedi ve açtım kapıyı sonra bana en azından bu gece için teklifimi geri çevirme oğlumuz için çıkalım hem bende biraz kızımla zaman geçireyim dedi... zoraki hazırlandım ve çıktık dışarı görmeliydiniz oğlumun resmen gözleri parıldıyordu o kadar mutlu oldu ki sevinçten sürekli ben bugün kardeşimle ilgilenirim siz konuşun deyip duruyordu :) normalde kardeşinle ilgilenirmisin dediğimde hep şikayet ederdi :) neyse yemeğe gittik ve yemek sonunda bir pasta geldi arkasından hediyesini verdi... oğlum: anne babam seni ne kadar çok düşünüyor neler yapmış birde seni düşünmediğini söylüyorsun deyince bi gülme aldı beni :)sonra yemekten kalkarken çocukları 1 saat annemlere bırakalım biraz konuşalım dedi tamam dedim... konuştuk ağladım yine kızdım söyledim içimde ne varsa döktüm bir kaç gün daha ver bana sonra ben seni aradığımda eve gelirsin iki ay daha deneyelim birbirimizi ama şuan seni eve almaya hazır değilim dedim... biraz üzüldü ama buda birşeydir peki sen nasıl istersen dedi... ve şuan bir haftadır evde kalıyor yani bizimle ama ben halen uykularımı düzene koymuş normale dönmüş değilim ve ona yaklaşamıyorum umarım bunları atlatabilirim :(

Son olarak 3 gün önce oturduğumuz daireyi satıp yeni bir ev almaya karar verdik 2 gündür ev bakıyoruz evimizi değiştirmek belki bana daha iyi gelir zaten oturduğum siteden çok sıkılmıştım taşınmak istiyordum ama eşimi 2 yıldır ikna edemiyordum şimdi ise kendisi bana bu teklifle geldi suçluluk piskolojisi içerisinde ezilmeye devam ediyor beyfendi...

Umarım eşin verdiğin şansı değerlendirir ve bir daha asla böyle bir şeye kalkışmaz, sana gelince yaşadıklarını unutman yada alışman diiyeyim kolay olmayacak, biliyorum çünkü senin yaşadıklarının çok daha fazlasını yaşadım üzerinden aylar geçti, eşimden ayrılmadım ama o günleri hatırlamadığım gün yok. Belki benim durumum daha farklı ondandır ama inan affetmekte en az ayrılmak kadar zor geliyor insana. Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın.

yaseku, yazdıklarını okuyunca gözlerim buğulandı, yüreğim burkuldu ve de umut doldum. içimden bir ses güzel olacağını söylüyor...nacizane önerim kızgınlığı ve kırgınlığı sök at içinden, bu bir sınavdı beterinden korusun, çocuklaımızla sınav edilmeyelim inşallah.
ayrıca da kimin ne dediği ne düşündüğü değil senin iç sesin, yüreğinin sesi önemli...güzel günleriniz olsun, güneşli günler...:kkk:

Nasıl bu kadar emin konuşabilirsiniz! nasıl böyle bir ithamda bulunabilirsiniz! bu üslubunuzun hiç hoş değil! kimi ne için kandıracağım pardon? ben eşimle boşansam kime ne yada tekrar denemeye karar versem yine kim ne! kim neyin hesabını sorabilir? ben emin olun en az sizin kadar iyi biliyorum boşanma davalarında neler olabileceğini 2 aydır avukat beyle bir çok detayı konuştum herşeyden haberim var emin olun...yazdıklarımı dikkatli okuduysanız ayrı avukatlar tutmadık tek bir avukata gittik anlaşmalı boşanacağımız için dolayısıyla eşim imzayı attıktan sonra mahkemede ben boşanmıyorum vazgeçtim gibi birşey deme şansı olamaz çünkü bir anlaşma imzalayacaktık... piskologa gelince bu konuyla ilgili olarak da yukarıda ayrıntıları yazdım görmek istediğiniz gibi bakmayın yazılarıma insanları alaycı tavrınızla rencide ederek bir yere varamazsınız öyle değil mi?
unutmadan evet ben bir kadınım ama önce bir anneyim kendim için değil iki evladım adına da karar almak zorundaydım bu yüzden 2.5 ay ayrı yaşadım eşimle eve almadım çünkü en sağlıklısını düşünüp karar verip denemek için...yani üç kişi adına alınmış bir karardı bu... evet kısa vade de herşey güllük gülistanlık olmayacak yaşadıklarımı tabiki unutmayacağım ama çocuklarımı mutlu görmek her anne gibi benide mutlu edecek... eşimi seviyorum ama ona kırgınlığım kızgınlığım geçmeyecek buda bir gerçek... iyi temennileriniz için ayrıca teşekkür ederim saygılar...

Ben size kötü birşey söylemedim ki, üslubumda da bi sıkıntı göremedim. Hayır tekrar okudum acaba kötü birşey mi demişim diye ama hayır yok.

Aynı yollardan gecmiş biriyim ve kafamız suanda aynı çalışıyor. Ne hissettiğini, ne düşündüğünü anlıyorum. Demek istemiştim.

Neyse, hoşçakalın

aldatılmaya dayanamayacağımı düşünürüm hep bende, keskin olunmalı derim.. ama bir süredir "asla" diyemiyorum, sevgiliyken kestirip atılabilir yaptım da ama evli ve çocuklu olsam diye düşününce, kolay olmuyor galiba.. birde karşıdaki kişinin karakterine bağlı.. eşiniz de saçma hareketlerde bulunmamış sanırım.
normalde acımamalı diye düşünürüm ama sizin yazınızı okurken bende tekrar denemelisiniz hissine kapıldım açıkçası.. ve eğer bir gün tekrar olursa bu şansı verdiğinize pişman olmayın derim. o üzülsün bu şansı iyi değerlendiremediğine, siz duyarlılık gösterdiniz sadece bu güzel bir davranış.. ama dilerim ki olmaz, mutlu olursunuz :) gerçekten pişman olmuş gibi duruyor...

Yaseku çok sevindim bir araya gelmenize, umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz =))

Samimi bulmayan, bahanelere sığınıyorsun diyen arkadaşlar olmuş ; hiç düşünür müsünüz hayatta kadın-erkek çatışmasından başka duygular olduğunu. Annelikten falan bahsetmiyorum, sevdiğiniz insana hissettiklerinizden bahsediyorum. Bu dünya da duyguları samimi ama hata yapmış insan yok mudur ? Herkes hayatı sütten çıkma ak kaşık modunda mı yaşıyor ? Bu her şeyi eleştirip cık cık diyen arkadaşlar hayatlarında kimseyi affetmediler mi ? Kocalara mı geçmiyor bu af yasası ?

Yapmayın arkadaşlar, sebebi ne olursa olsun, bahanen hazır zaten adamın sırtını sıvazlıyorsun, psikolog öyle dememiştir, avukat böyle söylemez gibi yorumlar, bunca savaştan çıkmış bir insanın canını acıtır, kadın kocasını affetti diye azarlanacak neredeyse yapmayın.

Velhasıl, onlar ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine =)))

Arkadaşlar bildiğiniz üzere eşimle ayrıydık 2 aydan fazladır... bu süreçte çok düşündüm fakat işin içinden çıkamadım... piskologa gittim aynı zamanda kendisi ilişki terapisti... tüm aklımdan geçenleri hissettiklerimi artıları eksileri herşeyi anlattım ve bana herkes bir şansı hakeder eşine ve kendine biraz zaman ver bu süreçte eşinin sana karşı tutumunu değerlendir diyor...sizlerinde yazdığı gibi olayın ben öğrenmeden önce sonlanması eşimin kısa süreli bir arayış içerisine girdiğini ve buna sebep benim doğum yaptıktan sonra eşime olan tutumum olabileceğini söyledi ... Doğumdan sonra eşimden uzaklaşmıştım açıkçası yorgunluk uykusuzluk lohusalık hormanlar beni darmadağın etmişti malum birde ilk çocuktan sonra 9 yıl ara verince yeni bir düzene adapte olmak kolay olmuyor... bu süreçte eşime soğuktum yatağımı ayırmıştım ve çocuklarımla yatıyordum ki ve halen öyleyim :( sezaryan olduğumdan dolayıda 9 ay boyunca eşimi yaklaştırmadım dokundurmadım piskolojik olarak sanki dikişlerim açılacak canım acıyacak gibi hissettim :( tabi benim tutumum beni aldatması için haklı bir gerekçe asla değil... terapistin dediği bazen eşler eski ilgiyi alakayı muhabbeti karısından göremediğinde arayış içerisine giriyor çünkü biz kadınlar çocuklarımızı Dünyamızın merkezi yapıyoruz onların üzerlerine titrerken kendimizi ve eşimizi unutuyoruz diyor...

Gelelim son gelişmeye on gün önce tekrar avukata gittiğimde anlaşmalı boşanacağımız için hakimin bizi tek celsede boşayacağını bu yüzden hakimin bize deneme süresi vermeyeceğini geriye dönüşü olmadığını sonrasında pişman olmamak adına eşime 2-3 ay deneme süresi vermem gerektiği konusunda uzun uzun konuştu önce tepki gösterdim ama sonrasında terapistlede konuşunca mantıklı geldi ve ailemle eşimin ailesiyle konuşup ona tek ve son kez bir şans vereceğim sizlerde şahitsiniz eğer ki bir daha beni üzecek olursa sizde boşanmama şahitlik edeceksiniz ve tekrar bizi bir araya getirmek için tek söz etmeyeceksiniz dedim... Annesi yani kayınvalidem Kur'an-a el basıp önce Allaha sonra ailene söz vereceksin dedi çünkü bunu yapmasını ben istedim başka türlü ona inanamazdım... belki yanlış düşünüyorum ama kendimi rahatlatmak için bunu yaptırmam gerekiyordu :(

Bu arada daha öncede yazdığım gibi iki hafta önce evlilik yıldönümümüzdü... yıldönümümüzün olduğu sabah onun mesajıyla uyandım mesjında'' Sensiz olmak ne kadar da zormuş meğer Seni Seviyorum meleğim bunu bilmeni istedim...umarım nice uzun yılları birlikte kutlarız birlikte yaşlanmak dileğim'' yazmış... aradan 1 saat geçmeden çiçeği geldi oğlum aldı çiçeği... arkasından bir mesaj daha akşama sizi dışarı çıkarmak istiyorum kırma beni yazmış bende hayır seninle yıldönümü kutlayacağımı aklından bile geçirme yazdım sonrasında oğlumu kandırmış anneni ikna et dışarı çıkaralım demiş... oğlum ağlaya sızlaya anne benim için bu gün berbar olalım üzme beni yoksa ben seninle kalmıcam bundan sonra dedi ve benim elim kolum bağlandı... akşama kadar oturdum düşündüm hazırlanmadım neyin doğru olduğuna bir türlü karar veremedim ve saat 7 olduğunda kapıya geldi eşim giyinmiş hazırlanmış oğlum kapıyı açtı hazırmısınız sizi almaya geldim dedi ne yapacağımı bilemedim ve hemen odaya kilitledim kendimi çünkü ağlamamak için zor tutuyordum kendimi elim ayağım buz kesmişti... oğluma sen kardeşini al odanda biraz zaman geçir annenle konuşacağım dedi... sonra kapıyı açarmısın biraz konuşalım çocukların yanında tartışmayalım dedi ve açtım kapıyı sonra bana en azından bu gece için teklifimi geri çevirme oğlumuz için çıkalım hem bende biraz kızımla zaman geçireyim dedi... zoraki hazırlandım ve çıktık dışarı görmeliydiniz oğlumun resmen gözleri parıldıyordu o kadar mutlu oldu ki sevinçten sürekli ben bugün kardeşimle ilgilenirim siz konuşun deyip duruyordu :) normalde kardeşinle ilgilenirmisin dediğimde hep şikayet ederdi :) neyse yemeğe gittik ve yemek sonunda bir pasta geldi arkasından hediyesini verdi... oğlum: anne babam seni ne kadar çok düşünüyor neler yapmış birde seni düşünmediğini söylüyorsun deyince bi gülme aldı beni :)sonra yemekten kalkarken çocukları 1 saat annemlere bırakalım biraz konuşalım dedi tamam dedim... konuştuk ağladım yine kızdım söyledim içimde ne varsa döktüm bir kaç gün daha ver bana sonra ben seni aradığımda eve gelirsin iki ay daha deneyelim birbirimizi ama şuan seni eve almaya hazır değilim dedim... biraz üzüldü ama buda birşeydir peki sen nasıl istersen dedi... ve şuan bir haftadır evde kalıyor yani bizimle ama ben halen uykularımı düzene koymuş normale dönmüş değilim ve ona yaklaşamıyorum umarım bunları atlatabilirim :(

Son olarak 3 gün önce oturduğumuz daireyi satıp yeni bir ev almaya karar verdik 2 gündür ev bakıyoruz evimizi değiştirmek belki bana daha iyi gelir zaten oturduğum siteden çok sıkılmıştım taşınmak istiyordum ama eşimi 2 yıldır ikna edemiyordum şimdi ise kendisi bana bu teklifle geldi suçluluk piskolojisi içerisinde ezilmeye devam ediyor beyfendi...

Canım, gözyaşlarıyla okudum yazınızı. Tüm durumu değerlendirince en iyi kararı vermişsin. Çünkü karşındaki adamın tavırlarını göstermeyecek o kadar çok insan olamayan adam var ki :41: Suçunu kabul etmeyen, suçu karısının üzerine yığan, onun canını acıtmaya çalışan, kötüleyen, özür bile dilemeyen...:41: Eşiniz hata yapmış ama hatasının sonuna kadar farkında ve pişman. Kolay kolay hiç bir kadına "affet" demem inan ama sizin güzelim yuvanız yıkılmayı haketmiyor. Birbirini seven ve saygı duyan 2 insan ve birliktelik için çırpınan küçük melekler. Çok güzel bir yuva :nazar:

Bu olayın sizi daha da olgunlaştıracağını ve daha çok bağlayacağını düşünüyorum. Eşinizin bir başka yönünü öğrendiniz, o da sizin bir başka yönünüzü öğrendi. Bir fırtına atlattınız. Bu fırtınadaki hasarın geminizi batırmasına izin vermeyin. Aksine iyileştirmeye açık alanlarını, zayıf yanlarınızı gördünüz. Daha dürüst, daha mutlu bir yuvanız olacağına inanıyorum.

Haa bir daha tekrarlarsa... Mahkeme salonları kaçmıyor ya canım
:34:

yaseku, yazdıklarını okuyunca gözlerim buğulandı, yüreğim burkuldu ve de umut doldum. içimden bir ses güzel olacağını söylüyor...nacizane önerim kızgınlığı ve kırgınlığı sök at içinden, bu bir sınavdı beterinden korusun, çocuklaımızla sınav edilmeyelim inşallah.
ayrıca da kimin ne dediği ne düşündüğü değil senin iç sesin, yüreğinin sesi önemli...güzel günleriniz olsun, güneşli günler...:kkk:

Yaseku çok sevindim bir araya gelmenize, umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz =))

Samimi bulmayan, bahanelere sığınıyorsun diyen arkadaşlar olmuş ; hiç düşünür müsünüz hayatta kadın-erkek çatışmasından başka duygular olduğunu. Annelikten falan bahsetmiyorum, sevdiğiniz insana hissettiklerinizden bahsediyorum. Bu dünya da duyguları samimi ama hata yapmış insan yok mudur ? Herkes hayatı sütten çıkma ak kaşık modunda mı yaşıyor ? Bu her şeyi eleştirip cık cık diyen arkadaşlar hayatlarında kimseyi affetmediler mi ? Kocalara mı geçmiyor bu af yasası ?

Yapmayın arkadaşlar, sebebi ne olursa olsun, bahanen hazır zaten adamın sırtını sıvazlıyorsun, psikolog öyle dememiştir, avukat böyle söylemez gibi yorumlar, bunca savaştan çıkmış bir insanın canını acıtır, kadın kocasını affetti diye azarlanacak neredeyse yapmayın.

Velhasıl, onlar ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine =)))

Canım, gözyaşlarıyla okudum yazınızı. Tüm durumu değerlendirince en iyi kararı vermişsin. Çünkü karşındaki adamın tavırlarını göstermeyecek o kadar çok insan olamayan adam var ki :41: Suçunu kabul etmeyen, suçu karısının üzerine yığan, onun canını acıtmaya çalışan, kötüleyen, özür bile dilemeyen...:41: Eşiniz hata yapmış ama hatasının sonuna kadar farkında ve pişman. Kolay kolay hiç bir kadına "affet" demem inan ama sizin güzelim yuvanız yıkılmayı haketmiyor. Birbirini seven ve saygı duyan 2 insan ve birliktelik için çırpınan küçük melekler. Çok güzel bir yuva :nazar:

Bu olayın sizi daha da olgunlaştıracağını ve daha çok bağlayacağını düşünüyorum. Eşinizin bir başka yönünü öğrendiniz, o da sizin bir başka yönünüzü öğrendi. Bir fırtına atlattınız. Bu fırtınadaki hasarın geminizi batırmasına izin vermeyin. Aksine iyileştirmeye açık alanlarını, zayıf yanlarınızı gördünüz. Daha dürüst, daha mutlu bir yuvanız olacağına inanıyorum.

Haa bir daha tekrarlarsa... Mahkeme salonları kaçmıyor ya canım
:34:

Beni anlayan kadınların olduğunu bilmek ne kadar güzel... sizlere samimiyetimi hissettirebilmişim demek ki mutlu oldum yazdıklarınızı okuyunca :) belli ki çok zarif ve bir o kadar da güzel yürekli insanlarsınız çünkü tanımadığınız bir kadın için yüreğiniz sızladı ve dua ettiniz benim adıma mutlu oldunuz güzel dilekleriniz için teşekkür çok ederim :)

En başından beri kararlı olman sana çok şey kazandıdı yaseku.onurlu dimdik bir kadınsın.seninle gurur duyduk hepimiz.eşin bu şansı iyi kullanır umarım.dilerim hiç pişmanlığın olmadan bu olay tarihe gömülür gider.rabbim huzur nasip eylesin...

En başından beri kararlı olman sana çok şey kazandıdı yaseku.onurlu dimdik bir kadınsın.seninle gurur duyduk hepimiz.eşin bu şansı iyi kullanır umarım.dilerim hiç pişmanlığın olmadan bu olay tarihe gömülür gider.rabbim huzur nasip eylesin...

Sizlerin desteği ve duasıda eminim ki buna sebeptir... biliyorsun bir mümin'nin başka bir mümine ettiği dua daha çabuk kabul görürmüş :) güzel yüreklendiren sözlerin için ayrıca teşekkür ederim onore ettiniz beni... içten güzel temennileriniz beni mutlu etti inşallah dediğiniz gibi olur... bir şans verdiğime değer inşallah Allah utanadırmasın pişman etmesin...

yasekü eşinle barışmana çok sevindim belki adam gerçekten pişman olmuştur. İnş bir daha böyle tatsızlıklar yaşamamanız dileğiyle mutluluklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X