Çok teşekkür ederim inşallahGeç alınmış bur karar ama yine de neresinden dönerseniz kârdır.Bir kez yapan,sürekli yapıyor malesef.Tehditlere asla boyun eğmeyin,yeni yaşamınızda mutluluklar dilerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim inşallahGeç alınmış bur karar ama yine de neresinden dönerseniz kârdır.Bir kez yapan,sürekli yapıyor malesef.Tehditlere asla boyun eğmeyin,yeni yaşamınızda mutluluklar dilerim.
Vay be. Bi de resim çekmiş. Bu nasıl bi adam be. Hatay’da küs olduğum arkadaşlar vardı, ödüm koptu bir şey oldu diye. Adamın o an iki eli kanda olsa da yanınıza koşması lazımdı. Valla bu adamın asla affedilir hiç bir yanı yokTabi Adana’da olmuş ama onların bulunduğu yere bişe olmamış keşke başlarına yıkılsaydı o ev
Şikayetçi ol uzaklaştırma talep etEvet okadar çok acı ki ihanet acısı bende suç ama ben başta kabul etmicektim ne dayaklar ne aldatmalar yaşadım daha yaşım 25 iki çocuğum var ben ne aptalmışım hep yalvardı diye pişmanlığına inandım aslnda inanmak istedim hani insanın sevince gozu kör derler benim kör deyil di de korkularım vardı birine bişe olur diye okadar korkuyordum ama korkunun ecele faydası yok ben göze aldım herşeyi ne olacaksa olsun belki öldürür beni ama ölürsem de onurumla şerefimle öleyim bu eşimin en son aldatması da depremin ikinci günü biz sokakta kalyoruz meğer pezevenk bir kadınla berabermiş bn gece telefonunu kurcaladım buldum unutmuş silmeyi yarı çıplak çekmşler resim bide yatakta Allah belalrını versin bari öyle bir günde yapmasaydın millet okadar depremden öldü nasıl bir zihniyet sen zina peşine düştün böyle leri yüzünden başımıza taş yağacak şuan da bana it kopek gibi yalvaryor asla afetmem hayrdr sen keyfine bakacan ben de sen eve gelcen sana karılık yapcam hem tehdit ediyor beni boşanrsan ölecen diye ya artık ben çok yoruldum dertleşmek istedim ben herşeyi göze aldım kapıma gelirsen ölürsün dedim zaten ne olacaksa olsun ben namusszlugu kabul edemem ailem de arkamda zaten artık benim midemi bulandırıyor pişmanım demesi hata yaptım. Bidaha olmaz demesi cnku böyle insanlar uckuruna düşkün kaç kez tövbe etti ama aynı bok bu sefer asla inanmicam donmicem de kadın olsun erkek olsun aldatanın Allah bin türlü belasını versin