ben bu mesajı gordugugum sabah valizimi hazırlıyordum bı hısımla kalamam dedim bu evde artık , salya sumuk agladı yalvardı gıtme dıye. Sen benım ne hıssettıgımı bılıyomusun dıye aglamaya basladı. Ben seni seviyorum 4 senemizi nasıl riske attım bilmiyorum ama yaptım ıste sen yaptırdın bunu sen benı ittin demezmi... ben aglıyorum o aglıyor kavga ettik sonra sustu bu sefer sınırlı bırsekılde benle konusmaya basladı ben aglıyorum hemen annemi aramak istedim anlattım anneme olan biteni. anneme evi terkedecegımı valizimi hazırladıgımı soyledım , kızım yapma oyle bırsey suan sınırlısın hemen karar verme dedı , sevgili olsan terkedersın ama sen evlısın bıdaha donemezsın cıakrsan dedı. evde kalmaya devam et onu gormezden gel guclu ol dedı bak gercekten pısman mı belkı bır sans daha hakeder dedı.
tamam dedim benim evde kalacagımı biliyor. o işe gitti ben okula gittim (hep calısıp hem okuyorum) sonra arkadaslarımla dertlestım bıyerde oturduk. beni iki üç kere ara ara aradı ben cevap vermedim nerdesin neden cevap vermıyorsun dıye msj attı. cevap vermedım eve geldım anahtarı kapının ustune bırakmıs ıcerden anahtarı sokuyorum kılıde acamıyorum zıle bastım duymuyor kesın kulaklıkla muzık dınlıor dedm aramak zorunda kaldım ac kapıyı dedım geldı actı konusmadım bıle kendıyle. arkadaşlarım o yokmus gıbı davran guclu ol aglayıp zırlama dediler kı haklılar da. zaman gecır bırkac gun evde neler yapacagını gor nasıl bır tutum sergıleyecek ona gore terkedersın veya bır sans daha verrsın dedıler. yarın annesi geliyor buraya bizde kalmaya sırf onun ıcın ve annem evde kal sımdı gıtme dedıgımı ıcın beklıyorum suan. bugun cok kotuyum hala aglıyorum durmadan canım okadar yanıyorkı.... bu evde kalmak ıstemıyorum gururum ayaklar altında hıssedıorum ama elımden bıse gelmıyor. annemı aradım az once agladım gıtmek ıstıyorum bu evde kalamam artık dedm . ozaman kızım kayınvalıden gelsın kalsın pazar gunu o gıder ertesı gun ceker gıdersın bazı seyler duzelmezse dedı. Suanki planım bu . aynı evde olup ıkı yabancı gıbı kı hıc bırsey de yapmıyor.
Dun konusmadık hıc. yastıgını yorganını koltugun uzerıne koydum orda yatmasını soledım hayır ya nıye orda yatacakmısım ben koltukta yatmam dedı yuzsuzce getırdı esyasını yattı uyudu benden sonra horul horul....bu sabah da yine tartıstık bu sefer affet benı demedı senı sevıyorum da demedı.. benım zamana ıhtıyacım var dedı.. zaten problemlerimiz vardı dedi ki problemlerimizin hepsi onun yuzundendi, cimriliği, beni yalnız bırakması, işkolikliği, patronunun gotunden ayrılmaması..... Ben hiç bir hata yapmadım inanın kızlar mutluyduk cok bunların harıcınde evdeydık ama en azından mutluyduk sıcaktı yuvamız bana hep askla bakardı ama tek sorun benımle ılgılenmemesıydı son bır sene hep ıkıncı plandaydım.... kendı de soledı evet buna ben sebep oldum senı daha fazla uzmek ıstemıyorum oyuzden zamana ıhtıyacım var bu sekılde mı devam etmelıyım işimle tek basıma senı uzmeden yada seninle bazır seyleri degıstırıp seninle mı devam etmeliyim die. aldattıgından hıc bahsetmıyor bıle ben sozunu acınca evet yaptım oldu bıkere senın yuzunden kabul edıyorum buyuk bır hata ama zaten sorunlarımız vardı dolmustum dıyr ama evet haklısın aldatmamam lazımdı dıye eklıyor. kızdan bu kdr mı hoslandın bızı bı anda sildin hiç mi aklına gelmedi hiç mi kotu hissetmedin ona dokunurken onu operken dedim.
O an hic bırsey dusunmedım dedı sonrasında pısman oldum dedı.. ama kızdan hoslanmasam opmezdım heralde deıl mı dedı bunu yapmak ıcın hoslanmak lazım dedı....... bunu bana soyledi ki okdr uzuluyorum ki suan ben bu serefsız ıcın okdr ugrastım ki annemi babamı evliliğime ikna etmek için babam bın kere sordu karsı cıktı emın mısın, yarın aldatmayacagından yalan soylemeyecegınden kotu bır koca olmayacagından emınmısın ozamanlar okdr mutluydumkı hıc bır hatası yoktu evlenmiştik babamı ıkna etmıstım ama sımdı bakıyorum da kımın ıcın aılemden uzak kalmısım kımın ıcın yıllarımı harcamısım......... okadar uzgunum kı kızlar ıcım kan aglıyor . gıdecek kımsem yok napacagımı bılmıyorum. Kayınvalıdem baska sehırde yasıyor... Bu sabah bana en son dedıki bugunde gec gelceksen gelecegın saati sole bana umrumda deıl ne yaptıgın ama en azından gelcegın saatı soyle senden ben sorumluyum dedi.... sacmalıga bakın