Aldatıldım.... Kızlar ne olur yardım edin...

Canım, kırıcı olmuşum galiba, ve son bikaç mesajını da kaçırmışım. Okuduktan sonra durumun senin için yıpratıcı olduğunu farkettim zaten. Özür dilerim. Allah bundan sonrasında yardımcın olsun ve mutlu huzurlu bir hayata kavuştursun seni. Eşyaların parasını isteme mevzusu evet bizler için kabul edilemez durumlar. Zor şeyler bunlar. Haklısın

amin çok teşekkür ederim zor durumda olan herkes için inş... ne olursa olsun aldatılmayı hiçbir kadın haketmez ben de haketmedim.. kırıcı da olsa kadın cemkirse de aldatmak olmaz. ayrılırsın pasa pasa ne bokun varsa yersin. vallahi erkeklerden tiksinir oldum... bir daha kolay kolay kimseye guvenip evlenmem. girin randomchat odalarına bir bakın ilk defa bugun baktım hele ki turkiyeden bir sürü adam var saklı gızlı bilgisayarda yabancı hatun avında... bu zamanda guven cok zor. inş ben bunu da asıcam ve tek basıma hayatımı kurup mutlu olucam bir dahaki sefere de maximum dikkatli olcam... Allahım hep iyi insanlar durust insanlar cıkarsın karsımıza..

Bütün dünyanızı iki dakikalık zevki için başına yıkıyorlar Allah ıslah etsin Allahım sanada kolaylık versin...Zor bir süreç bebek yoktu demi

İyi iş... Tartışmayı bahane edip hemen milletin kollarına atlama acizliğini göster, sonra üste çık. Neyin kafası bu, bi de bastırıp sindirme ters psikolojisine girmiş. Bildiğin suçunu sana yansıtıp aldatmanın acısını sana yüklemiş. Hem aldatıp hem suçluyor dallama.

Bi arkadaşın falan yok mu zırt diye git evden ona git habersizce burnu sürtsün. Ayrıl boşan diyemem, karar senin.

ben diyorum bu konuyu okumustum konu hortlamis

Back
X