Ne yaşarsan yaşa ona kendini mecbur hissetme.Fikir verecek kimse yok mu ....
Sevmediğini anlamadın mı cidden?Tskur ederim canim sevmiosa gdeblir ztn zorla sevdiremem
Mrb arkadaslar...buradaki yazilanlari okuyan biri olarak derdimi yazacagim aklima gelmezdi.bn 24 yasinda univ okuyan bir genc kizim.3 senelik bir iliskim var tabi buna iliski demek ne kdar dogru bilemem ama.baslarda iyi baslamistik snra calismaya baslayinca gozu acilan bir sevgilim var calistigi yerden oturude bana bi suphe dusmustu ztn ve gel zaman gt zamn beni sevmedigini bunaltigimi soleyerek ayrildi benden ve bn kahrolmustum.bigun ondan ayriyken faceine grdim ve baska kizlara kur yaptigini gordum ve bende vazgectim ondan 8 ay snra bna geri donmek istedi yalvardi yakardi bende safmisim kbl ettim.olaylar bndan snrabasladi beni kullandi ona olan sevgimi bilerek yapti bunu bnden surekli bi bahaneyle ayrilip baska kizlarla knusup bna geliodu cunku telinde chat uygulamasini indrdini grdum ama inkar etti knusmadim dedi ama bn artik guvenim bitmisti.simdi ise okumami bahane ediyor karsi cikiyor seviorum diyo ama bna saygisi yok hissediorum.ayrilamiorumda cunku bisiler yasadim cok pismanimo ise bana su aralar yine soguk yazmiyor inanki bunu hic haketmedim ama kopek oldum onun karsisinda.lutfen bni yadirgamayin yorumariniza ihtycm var simdiden tskler yorum yapanlara ...
yaşadığın şey için ne pişman ol ne de suçlu hisset
seni gerçekten seven insan yaşadıklarına bakmaz kendini boş yere üzme dimdik ayakta dur ve yola devam et
şu "kullandi" lafini kullanmayin ne olur.bir insan icin cok çirkin bir kelime bence..biseyler yasadiysaniz sizinde isteginizle olmus belliki simdi sirf bu sebepten size istedigi gibi davranip, nasilsa ayrilamaz diyen biri varsa karsinizda,zaten hemen ayrilin o insandan.insan sevdigi icin bir iliski yasar zorunlu oldugu icin.sucluluk ve su "kullanilmislik"duygusundan kurtulun bence.sonrada hissettiginizi yapin..
kendini bişeyler yaşadın diye ona muhtaç hissetmen kadar saçma bir şey yok.. herkes bir şeyler yaşıyor ve ondan sonra birileriyle beraber oluyor , yuva kuruyor.. kimin ne haddine seni bişeyler yaşadın diye yargılamak ? bana kalırsa gözü bu kadar dışarda olan biriyle lütfen daha fazla vakit kaybetme. muhtemelen kendisini bu kadar naza çekmesinin buaralar soğuk olmasının sebebi başkalarıdır. üzgünüm ama gerçekler bunlar.. sen kendini çekip ona resti çekersen bak bakalım bu sefer o nasıl köpek oluyor..
Saolun yorum icin bende hayatima bakacagim artik kndini blunmaz hint kumasi sandi sanirim ama yetti bn seviorum dedikce egosunu sisirmisimyaşadığın şey için ne pişman ol ne de suçlu hisset
seni gerçekten seven insan yaşadıklarına bakmaz kendini boş yere üzme dimdik ayakta dur ve yola devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?