• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım mı anlamadım?

casablanca22

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
38
48
288
30
selam kızlar ,
nasılsınız ?
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Erkek arkadaşımla üniversitede tanıştık 2 yıldır beraberiz, ilk defa Eylül ayında ben ailemin yanındayken bir kaç kızı ekleyip mesajlaşmıştı küs olduğumuz dönemde seni kıskandırmak için yaptım dedi affettim zor da olsa olay kapandı....
Aradan 4 ay geçti şimdi ailemin yanına geldim sömestr tatilinde özellikle tembihledim tek bir kız bile eklersen bu ilişki biter diye bugün ufak bir operasyon geçirdim bir baktım kızın birini eklemiş ,hesap sordum doğal olarak ,yemin ederim eklemedim dedi, Facebook'ta arkadaşlık isteğinizi kabul etti yazıyor onun ss'ını atıp engelledim whatsapptan telefonum yurtdışı hattı Tr de çekmiyor internet hariç ama başka birine whatsapptan yazdırabilirdi ulaşmaya çalışmadı ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun yaz da nişanım vardı...

Zaten önceden falsosunu affetmişsiniz, ona rağmen tekrar tekrar yapması güveninizi hiç mi sarsmadı? Daha size ulaşsın diye bekliyorsunuz. Bana göre böyle birinden ayrılmak en mantıklısı. Sürekli "Kimi ekledin, kimle yazıştın, kimle beraber oldun?" muhabbeti mi yapmaya evleniyorsunuz? Size değer veren adamlarla hayatınızı birleştirmeyi düşünün.

Güven problemi varsa evlilik nasıl düşünüyorsunuz anlamadım...Bütün gününüz birlikte geçecek her dakika acabalarla mı yaşayacaksınız ?

sordunuz mu tanidigi biri mi?okuldan arkadas v.s.sirf siz kizmayin diye eklemedim demis olabilir mi?cok mu kiskacsiniz arkadasi olsada kizarmisiniz?güvenmiyorsaniz birlikte olmanin hic bir anlami yok.yalan konusuyorsa aldatiyorsa zaten ayrilin gitsin.boyle düşündüğünüz bir insandan ayrilmak zor olmasa gerek..

Arkadaşı olsa kızmam tabiki sınıf arkadaşı akrabası tanıdığı falan :)
sordunuz mu tanidigi biri mi?okuldan arkadas v.s.sirf siz kizmayin diye eklemedim demis olabilir mi?cok mu kiskacsiniz arkadasi olsada kizarmisiniz?güvenmiyorsaniz birlikte olmanin hic bir anlami yok.yalan konusuyorsa aldatiyorsa zaten ayrilin gitsin.boyle düşündüğünüz bir insandan ayrilmak zor olmasa gerek..
ka

Arkadaşı olsa kızmam tabiki sınıf arkadaşı akrabası tanıdığı falan :)

ka

Tek bir kız bile eklersen biter demişsiniz
Bu ayrıntıları söylemiş miydiniz?

Söylemediyseniz size aleni olarak yalan söylemiş. Eklemedim diyerek.

Söylemedim malesef canım

Konu başlığına istinaden;
Başka bir kadınla aldatılmamış olabilirsiniz ama kandırılmış manasında aldatılmışsınız evet.

Çünkü size yalan söylemiş. Sizi aldatmış.
Eğer bu ilişkiye devam edecek olursanız başka bir kadınla da aldatacak. Ama size aldatmadım diyecek. Hatta ben o kadını tanımıyorum diyecek.

Back
X