• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım mı bilmiyorum ?

birhayalimsenn

Mutlu,mutluyum
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
155
85
98
biraz uzun olucak ama okuyun...

8 aydın bir çocuktan hoşlanıyorum pek güvenilecek bir tip değil karışıklı hoşlantı olmuştu o zamandan beri 1 aydın sürekli benimle konuşmaya çalışıyordu 2 haftadır sevgili olduk ben çok hoşlanıyorum dün ilk defa buluştuk ( burada aynı okuldayız) gayet güzel geçti gelecekten bahsettik herşey çok güzeldi yani anlatacağınız ondan sonra eve geldim geldikten sonra sadece 1 kere kısa bir telefon konuşmamız oldu ve eve gittim mesajı attı o kadar daha sonra haber alamadım ve ardından ben onunla ilgili hayaller kurarken telefonuma yakın bir arkadaşımdan seninkini bir kızla gördük mesajı geldi ve burada saat gece 2 :) sonra aradım ulaşamadım dört beş defa ayrıca arkadaşım arkasından görmüş ama emin o olduğuna çok emin .. sonra sabah aradı İstanbul'a gideceğini söyledi ve görüşmek istedi bende neyin ne olduğunu anlamak için yanına gittim sordum konuştuk o olmadığını söyledi bende inandım çünkü inanmak istedim ama hâlâ bir şüphem var ve şuan bana tavırlı davranıyor sinirli ondan nasıl böyle bir şey beklermişim diye kızıyor.. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :/ düşünceleriniz benim için çok önemli ...
(Burada arkadaşım için yazdım)

Bilemiyorum işte arkadaşımın beni kandıracağını düşünmüyorum çünkü yakın bir arkadaşım ve kız arkadaşım bu..

Arkadaşın belki doğru söylüyordur belki de uydurmuştur bunu bilemezsin , zamanla tanırsın temkinli davran hemen kaptırma kendini.

Back
X