aldatıldım mı?

kimono34

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
85
14
288
İzmir
merhaba kızlar...
2 yılı aşan bir ilişkim oldu.Mutluydum.Aradığımı bulmuştum.Geleceğim bu adamda diyordum.Ailem çok seviyordu.Ben deliler gibi seviyordum...
Beni sevdiğini biliyordum.İstanbul-İzmir.Arada kilometreler olan ama bunu dert etmeye sürekli yanıma gelen sevgilim.Yani herşey güzeldi.Ta ki perşembe gününe kadar..
Hiç yapmadığım halde o meşhur sosyal paylaşım sitesine girdim.Mesajlarına bakmak istedim.Dedim ya yapmazdım ama kör şeytan işte...
Şirketinde çalışan bir kızla konuşmasına şahit oldum.Bu kız benı en basından rahatsız etmişti hep.Görmedim tanımadım neyin nesi tek bir fikrim yok..Ama sizlerede olur ya negatif bişeyler hissettim.Ayrıca biz yazın 2 aylık bi ayrı kalma durumu yaşadık.O zamanlarda bu kızla konuşmuş.Konuşma şu şekilde.
O kız : Napıyorsun?
Erkek arkadaşım : Napim seni özledim.
Aynen bu ...
Beynimden vurulmuşa döndüm.Estim,gürledim.Bana temiz insanlara iftira atma diyerek iftiracı konumuna soktu.O benim dünya ahiret kardeşim dedi.Üste çıktı.1 günde bizi soktuğun duruma bak diyerek beni suçladı.Bi süre konusmayalım diyerek vicdanımla yalnız bırakmak istedi beni.O sırada aradım belki de kalbimi dinledim.Telini açmamayı tercih ettim.Mesaj attım.Aç yazık edeceksin bize son aramam dedim.Aradım.Açmadı. Daha sonra mesaj attı.Tuvaletteydim esip gürledin yine yarın konuşalım uyumak istiyorum dedi.Tepki göstermedim.Eğer birşeyler karıştırıyor olsaymış şifresinin bende ne işi varmış.Bunu savundu. Şimdi ne düşünüyorum.Aramamayı.Bana ulaşmasını engellemeyi.
Şimdi beynimi kurcalayan tek bir soru var ? Masum mu? Ben mi büyüttüm ?

Sizlere tek sorum var ? Siz olsaydınız ne tepki verirdiniz ?

Size soruyorum.Dışardan sadece olaya bakıp yorum yapın diye.Çünkü benim çevrem beni pohpohluyor.Haklısın sonuna kadar gibi cümleler kuruyor.Ya tersiyse.

İnanın düşüncelerinize ihtiyacım var ...

canım erkek arkadaşın ve o kız bilebilir bunu sadece... bence doğru olmasada birbirine sevgili olmadan seni özledim diyen yakın arkadaş kız erkek çok var çevremde

ben olsaydım aşırı sinirlenirdim gerçeği öğrenene kadar işin peşini bırakmazdım

Son düzenleme:
anladığım kadarıyla bu mesajlaşma iki aylık ayrı kaldığınız zamanda olmuş.
ben olsam senin yerinde
hemen esip gürlemek yerine sakin bir şekilde sorardım,aranızda bir şeyler mi oldu biz ayrıyken diye
esip gürlediğin müddetçe erkek milleti inkar eder çünkü
sen kabul edilebilir bir şey gibi sorarsan itiraf edecektir.

seni özledim...
mesajına gelince de benim hayat anlayışıma göre kabul edilebilir bir şey değil
eşim böyle birine mesaj atmış olsa biz ayrıyken bile
kabul edemezdim sanırım.

konuşmanın devamı yok muydu? sadece bununla anlaşılmaz ama ne diye özledim desin. çok şüpheli.

Size şifresini gönül rahatlı ile verir tabiki çünkü konuşmaları silme gibi bir özellik var bahsettiğiniz sitelerde...Bu güven sağlayacak bir etken değil bana göre...Neden kızı özlüyorki ne alaka benim eşimin biz sevgiliyken başka bayanlara dostane mesaj yazması(slm,nasılsın vs.) bile ayrılık sebebiydi...Mesajı almışındır umarım...

aslında buna nasıl cvp yazıcam bılmıyorum kısmen degıl ama basıma geldı dıyebılırım ama hatası su yonde erkek arkadasının senı aldatıyor olacak olsam sıfrelerımı nıye vereyım en buyuk cvp kendını haklı konuma getırmek ıstıyor ama buna ızın verme tamam sen haklıydın sakın deme art arda arama eger cıdden okdr sana deger verıyorsa senı merak edıp arayacaktır...
ozmn actıgında hala dusunuyorum dersın:34: etrafındakı herkes senı poh pohluyo olabılır sızın ılıskınızı bıldıgı ıcın ama bende olsam bende sana haklı derdım olamaz senı özledım dıyemez nedemek oyle dıyecegıne canım sıkılıyor sen neyapıosun dıyebılırdı(aslında bunu bıle yazamaz bana gore ) eger bır anlam tasımıyorsa
sakın kendını haksız konuma getırme bunu derım sana pısman olmıyacaksın !

Son düzenleme:
Bu mesajı yazıp çıkacağım.
Ama sana yol göstermem lazım.
Acelem olduğu halde yazıyorum :)
Sen eğer böyle aldatma ile suçlansaydın, erkek arkadaşın gibi birden, ayrı kalalım filan diye sevgilini suçlamaya mı geçerdin?
Yoksa, kendini korumaya mı?
Bu sitede bi kız derdini anlatmış, fotoğraflarda adamın eli kolunda diye, nasıl parçalamış kendini , savunmak için anlatmak için.
Erkek arkadaşının taktiği ; SONUNA KADAR İNKAT ET TAKTİĞİ.
Erkeklerin hepsinde var bu taktik :)))
Aldatır, kadın bütün delilleri bulur.
Ama erkek sonuna kadar inkar ettiği için kadın emin olamaz ve kafa karışıklığından affeder...
Ama bu sefer de kadın suçlu konuma düşer affettiği için, çünkü haksızlık ona kalmıştır.
Erkek ezer de ezer...
Şuan sevgilininde yaptığı bu şekerim :)
Adam bildiğin aldatmış, hiiiiiiiç kendini kandırmaya gerek yok. Hele ki aranızda mesafe var... %80 ihtimal seni aldatması.
Napiim,seni özledim.
Yani ne demek bu?
Napıyorsuna cevap seni özledim napim ise, SENİ ÖZLEMEKLE MEŞGULÜM.
Anlamına gelir ! Cümleye dikkat et.
Klasik erkek, aldatmış üste geçmeye çalışıyor bu sefer sen suçluluk hissediyorsun.
Hayır ,ilişkimize nasıl böyle bir şeyi yakıştırdım filan :(
Öyle de olmuş aramışsın açmamış.
Bilerekkkkk açmamış, napacağını görmek için.Zevk almıştır açmayınca emin ol.Seni istediği konuma getirmiş ya. Son aramam demişsin ya ondan.
Ama sonra wcdeydim yalanı. Hani kasıtlı açmamazlık yapmadım hesabına.
Şunu unutma, bir insan gerçekten suçsuz olduğu bir konuda suçlanıyorsa, deli divaane olur ! Kendini ispatlamak için sürünür.
Ha ispatlayamazsa kabullenir "yeter ya" der.
Ama senin sevgilin daha ilk dakikadan seni suçlamaya geçmiş.
İyi düşün canım be ...

Sevgilinin dediğinde dediği gibi eğer birşey olmasaydı bu kadar seni ezmek yerine kendini sana anlatmaya çalışmaz mıydı? İnkar niye, kendini savunması sana analtması gerekmezmiydi?
kesip atmış...
şüpheli geldi bana davranışı...
insan sevdiğine kıyamaz.. sen bi düşün sana böyle bişey dese bellki yanlış anlamış kendini analtmaya mı çalışırdın yoksa bastırmaya mı?...

leonela'ya katılıyorum:46: ayrıca ben olsam kabul edemem böle bir şeyi.ne demek özlemek yaa.normal kız arkadaş olsa dahi bu cevabı vermemeli..kendini senin yerine koysun...

kızlar tüm cevaplar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Verdiğim kararın ne denli doğru olduğunu sizin tarafınızdan da gördüm.Çok güvenmiştim.Yazık olmuş.Tüm konuşmayı okuyamadım.Özledim kelimesi yetti bana.Bugün bir kere bile aramadı.Haklı ya.... 2 yılım heba olmuş..Hayallerim hepsi çöpte.Elimde kalan kalp kırıklığı.Günah alıyor muyum ? sorusuda beynimden gitse kuş gibi hafifleyeceğim inanın kı..

usta hırsız ev sahibini şaşırtırmış
senin sevgilinin de durumu bu yapmış yapacağını bir de utanmadan seni suçlu çıkartıp üste çıkıyor
napıyorsun
napim seni özledim boyu devrilesice gün gibi ortada !
bence hiç alttan alma kendini de suçlu hissetme
sen kesinlikle haklısın !

merhaba kızlar...
2 yılı aşan bir ilişkim oldu.Mutluydum.Aradığımı bulmuştum.Geleceğim bu adamda diyordum.Ailem çok seviyordu.Ben deliler gibi seviyordum...
Beni sevdiğini biliyordum.İstanbul-İzmir.Arada kilometreler olan ama bunu dert etmeye sürekli yanıma gelen sevgilim.Yani herşey güzeldi.Ta ki perşembe gününe kadar..
Hiç yapmadığım halde o meşhur sosyal paylaşım sitesine girdim.Mesajlarına bakmak istedim.Dedim ya yapmazdım ama kör şeytan işte...
Şirketinde çalışan bir kızla konuşmasına şahit oldum.Bu kız benı en basından rahatsız etmişti hep.Görmedim tanımadım neyin nesi tek bir fikrim yok..Ama sizlerede olur ya negatif bişeyler hissettim.Ayrıca biz yazın 2 aylık bi ayrı kalma durumu yaşadık.O zamanlarda bu kızla konuşmuş.Konuşma şu şekilde.
O kız : Napıyorsun?
Erkek arkadaşım : Napim seni özledim.
Aynen bu ...
Beynimden vurulmuşa döndüm.Estim,gürledim.Bana temiz insanlara iftira atma diyerek iftiracı konumuna soktu.O benim dünya ahiret kardeşim dedi.Üste çıktı.1 günde bizi soktuğun duruma bak diyerek beni suçladı.Bi süre konusmayalım diyerek vicdanımla yalnız bırakmak istedi beni.O sırada aradım belki de kalbimi dinledim.Telini açmamayı tercih ettim.Mesaj attım.Aç yazık edeceksin bize son aramam dedim.Aradım.Açmadı. Daha sonra mesaj attı.Tuvaletteydim esip gürledin yine yarın konuşalım uyumak istiyorum dedi.Tepki göstermedim.Eğer birşeyler karıştırıyor olsaymış şifresinin bende ne işi varmış.Bunu savundu. Şimdi ne düşünüyorum.Aramamayı.Bana ulaşmasını engellemeyi.
Şimdi beynimi kurcalayan tek bir soru var ? Masum mu? Ben mi büyüttüm ?

Sizlere tek sorum var ? Siz olsaydınız ne tepki verirdiniz ?

Size soruyorum.Dışardan sadece olaya bakıp yorum yapın diye.Çünkü benim çevrem beni pohpohluyor.Haklısın sonuna kadar gibi cümleler kuruyor.Ya tersiyse.

İnanın düşüncelerinize ihtiyacım var ...
Aynısını ben de yaşadım canım hatta konunu okurken bu kadar mı benzer dedim içimden... Bence, kesinlikle erkek arkadaşına inanma aralarında bir şeyler olmuş o kızla bu apaçık belli. Fakat siz ayrı olduğunuz dönemde yaşandıysa bunu kabullenip yoluna devam edebilirsin şuan erkek arkadaşına güveniyorsan ve her şey yolundaysa. Ama şuna inan ki güzelim tabi ki böyle davranacaktı, benim eski hödük de şüphelendiğim bir kızla ayrı olduğumuz 15 günlük dönemde canımlı cicimli konuşmalara girmişti ve aynı senin erkek arkadaşının kurduğu cümleleri kurmuştu bana... Her şey senin elinde yani otur tart ilişkinizi.

ayrı kaldığınız dönemde o kzla aralarında bir yakınlaşma olmuş büyük ihtimal.bilmiyorum suçlu veya suçsuz ama sizin aklınız bulanmış bir kere devam etseniz bile sürekli aklınızda bir soru işareti olacak.sürekli laf çarpıp durcaksınız sevgilinize ama ondan ikna edici bir şey duyarsan devam edersin.belki de arkadaşça yazmıştır dicem ama yinede biraz daha sakin davranmaya çalış öfkeyle kalkan zararla oturur üstüne sen suçlu olursun demiş olayım.bende bir kez hızımı alamayıp çok büyük hakaretler etmiştim ve ben suçlu oldum buna benzer bir durumdu..

Erkeklerin ilk anda itiraf edenini duymadım.O kadar pişkince yalanlayıp sizi paronayaklıkla,kıskançlıkla,saçmalamakla suçlarlar ki kendinizden şüphe edersiniz.Arayıp sormama ayakları da bence aynı mantıktan geçiyor,yani sen beni sadakatsizlikle suçladın bana hakaret ettin ben bunu kaldıramayacak kadar gururluyum tavırları... ........olsaydı........yapar mıydım benzeri sizi ikna etmeye çalışacak onlarca cümle..Benzer durumu yaşadım oradan biliyorum.'Özledim' sıradan bir arkadaşa bu kadar kolay sarf edilecek bir kelime değil bence..

napıyosun sorusuna napim seni özlüyorum diye bi cümle anca sevgiliye kurulur bencede. başka konuşmaları da var mı? yoksa sadece bunlar mı?

Son düzenleme:
Bu mesajı yazıp çıkacağım.
Ama sana yol göstermem lazım.
Acelem olduğu halde yazıyorum :)
Sen eğer böyle aldatma ile suçlansaydın, erkek arkadaşın gibi birden, ayrı kalalım filan diye sevgilini suçlamaya mı geçerdin?
Yoksa, kendini korumaya mı?
Bu sitede bi kız derdini anlatmış, fotoğraflarda adamın eli kolunda diye, nasıl parçalamış kendini , savunmak için anlatmak için.
Erkek arkadaşının taktiği ; SONUNA KADAR İNKAT ET TAKTİĞİ.
Erkeklerin hepsinde var bu taktik :)))
Aldatır, kadın bütün delilleri bulur.
Ama erkek sonuna kadar inkar ettiği için kadın emin olamaz ve kafa karışıklığından affeder...
Ama bu sefer de kadın suçlu konuma düşer affettiği için, çünkü haksızlık ona kalmıştır.
Erkek ezer de ezer...
Şuan sevgilininde yaptığı bu şekerim :)
Adam bildiğin aldatmış, hiiiiiiiç kendini kandırmaya gerek yok. Hele ki aranızda mesafe var... %80 ihtimal seni aldatması.
Napiim,seni özledim.
Yani ne demek bu?
Napıyorsuna cevap seni özledim napim ise, SENİ ÖZLEMEKLE MEŞGULÜM.
Anlamına gelir ! Cümleye dikkat et.
Klasik erkek, aldatmış üste geçmeye çalışıyor bu sefer sen suçluluk hissediyorsun.
Hayır ,ilişkimize nasıl böyle bir şeyi yakıştırdım filan :(
Öyle de olmuş aramışsın açmamış.
Bilerekkkkk açmamış, napacağını görmek için.Zevk almıştır açmayınca emin ol.Seni istediği konuma getirmiş ya. Son aramam demişsin ya ondan.
Ama sonra wcdeydim yalanı. Hani kasıtlı açmamazlık yapmadım hesabına.
Şunu unutma, bir insan gerçekten suçsuz olduğu bir konuda suçlanıyorsa, deli divaane olur ! Kendini ispatlamak için sürünür.
Ha ispatlayamazsa kabullenir "yeter ya" der.
Ama senin sevgilin daha ilk dakikadan seni suçlamaya geçmiş.
İyi düşün canım be ...

bu konuda ornek verilen benmiyim şu erkeğin eli kolunda olayı...
benimde başıma bole bişrey geldi ama hata bendeydi.
eve3t arkadaş doğru soyluyor ben haksız yere suçlanjıldıgımda kendimi parçaladım anlatmak ıcın.
sevgilin suçlu olabilir ama şunuda goz onunde bulundur!
senden ayrı iken yapmış ve oylesine basit bir özledim yazmış olabilr çok sıkı bir takipe vur işi...
2 senelik ilişkin var bu kadar çabuk pes etme çürük meyve ise aşkın eninde sonunda kokacak ..alırsın bunu ALLAHa havale et izin vermez buna...:20::20:

allah yardımcın olsun canım çok zor bi durum çok iyi düşün hareket et canım ben derim normal erkek arkadaşıma eğer çok yakınsak ama direk seni özledimde denmez oda var biraz araştır bu şüphe insanın içini kemiriyo bitiriyo bilirim çok zor canım inşallah sen yanılıyosundur üzme kendini :(

Canımm sevgi emek ister ve hepimiz bir ilişkinin 2 yıl kadar günümüzde sürmesinin ne kadar emek istediğni biliriz. Şimdi erkek arkadaşın haklı demiyorum kesinlikle, benzer durumu nişanlıyken yaşadım eşimin feys şifresini bilirdim birgün sen gibi girdim mesajlarına bir baktım 6 sene süren ve belkıde hala unutamadığı eski kız arkadaşına mesaj atmıs iyimisin umarım mutlusundur diye..

Şimdi o anda ne yazdığının bir önemi yok önemli olan neden yazdı neden onu hatırladı neden neden uzar gider. Ve bende senin gibi estim gürledim saçma sapan bir açıklama ile ben yazmadım arkadaşım yazmıs dedi,ve devamında öyle olsa ben sana şifremi verirmiydim dedi. Yedim mi hayır, uzattım mı bu durumu hayır ama buna kesinlikle inanmadığımı sadece huzurumuzun bozulmaması adına sindirdiğimi ve birdaha bu veya benzeri birşey yaşanırsa çocuğum bile olsa arkama bakmadan gideceğimi çok kararlı bir şekilde ona söyledim oda anladı sanırım..

Ve şimdi ben o adamla evliyim ve yakında bebişimiz olacak. Onu affettim cunku onu seviyorum. Ancak bu seviyosun diye her hatasına göz yum demek olmuyor elbet ama bir kalemde de silip atmanın bir anlamı yok bence. Peşinede düşme sen arama artık ama arasada telefonda değil bu konuyu gelsin yüzyüze konusun halledin derim.

bir kadın erkek arkadaşı veya eşi varken başka bir erkeğin napıyorsun sorusuna, "napayım,seni özledim" derse, o kadının erkek arkadaşı ya da eşi o anda kadının bulunduğu konumu kadının başına yıkar...

buna herhangi bir üyenin itirazı var mı ?? ilk buna karar verelim..

aranızda erkek arkadaşı veya eşi olduğu halde başka bir erkeğe seni özledim mesajı yazıp da (tabii öğrenildiği taktirde) başına dünyasını yıkmayan bir partneri olan bir kadın var mı ?? ohhh sevgitoşum ne güzel de erkeklere özledim mesajları atıyormuş yirim muck muck, gibi bir tepki alan var mı aranızda ???

ne o kadın masum ne de erkek arkadaşınız, boşluğa düştüm mazeretini arkasına alıp hiç rahat durmayan erkekler için ilişkilerinden ayrı kalacakları belli bir süre onlar için inanılmaz kıymetli anlar oluyor nedense, kadınlar oturup onları düşünürken onlar başka kadınlara şu an kız arkadaşımı düşünüyorum onu çok özledim yerine seni özledim diyebiliyorlar, kısa günün karı, belki bir fırsat yakalarım bu kısa süre içinde yolumu bulurum derdinde.

bir de utanmadan seni suçlu o kadını da masum ilan etmiş ya, helal olsun, alkışlıyorum bu adamı, şeytana bile pabucunu tersten giydirir, helal olsun..

Back
X