• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım mı :'(

Aldatılmadın bence ama böyle bir şeyi bende affetmezsin sanırım.. Sadece seni tanımak için ve nişanlınınızın bir seçim yapması için bir süreçti ve kararı senden yana olmuş.. Mutluluklar :)

4
erkekler ilk başlarda güvenemiyor, karşısındaki gidecek sanıyor, ya da önceki yaşadığı ciddiyetsiz ilişkilerden biri sandığı için başka kızlarla görüşmeyi hemen kesmiyor.
sana yüzük aldıktan sonraki zamanlarda, yani aralık ortalarından sonra böyle vukuatları yoksa ilişkine yazık etme. herkesin bir cahillik dönemi vardır. seni tanıyıp gerçekten sevmeye değer biri olduğunu anladığında, diğer kızlarla görüşmeyi elbette kesmiştir.
şu an bu durumu kendine yedirememen çok normal, aynı şeyleri ben de yaşadım, hatta sevgili olduğumuz gün başkasına aşkım dediği mesajları bile okudum, ama şu an çok güzel giden bir ilişkim var, ben seçimimi onu adam etmekten yana kullandım.

yüzükten sonra kimseyle konuşması olmadığını düşünüyorum.ama yediremiyorum kendimede işte :(

1 yıllık ilişkim var nişanlıyız.onun ailesi biraz baskı yaptığı için evlenin diye biz nikah kıydık demiş ailesine.gelelim asıl konuya.kendisinin normal ciddi bir ilişkisi olmamış 4-5 yıldır.biz 23 ekimden beri görüşüyorduk bu sırralarda çiçekler almalar mesajlar aramalr dolu tabi.6 Aralığa kadar devam etmiş hep bu konuşmalar.13 ünde de birden bana tektaş aldı taktı hiç ayrılmayalım diye.Şimdi aradan bir yıl geçti çok seviyorum,onda baba sefkati,aşk,bir abinin korumacı yanını her şeyi bulurken birden bunları öğrenmek beni yıktıVe şuan beni çok sevdiğinin de farkındayım gerçekten.Ama 1 buçuk ay ben benim için çabalıyor sanırken adam başkalarıyla yazışmış hayatm bebeğim vs.diye.pazar gününden beri görüşmüyoruz.ben bunu kaldıramam dedim.o da geçmişe çok takıyorsun deyip beni suçluyor resmen.ne güzel ilişkimiz var bugüne bak diyor.ve 2-3 gündr hiç konuşmuyoruz.çok seiyorum seviyor biliyorumda affetmek doğru olmazki benleyken yapması iyice güvenimi götürdü.Aralıkta düğün derken şimdi ayrılık oldu.Ayrılınca çok zorda kalack eminim herkes 2.ci evliliğini yaptı biliyor.Ama bende görmezden gelemiyorum kafam allak bullak.Ne yapmalıyım arkadaşlar :cry:

( karışık yazmış olabilirim kusura bakmayınçok kötüyüm )

Cnm bnmde eşim nişanlanmadan once beni kucuk dusurecek bisey yapmis yani bunun her dilde ayni adi var ihanet... snnknden biraz farkli... ben onu 2 ay surundurdm ne askm ne cicim elimi tutamadi onu gormezden geldim 2 ayin sonunda biraz duzeldi sonra evlendik ve suan cok iiiz o konular arada aciliyor ve bana onla olmak istesem avcumun icindeymis zaten onla nisanlanirdm diuor. Sende bu sekilde dusun nisanlanmissiniz icin rahat olacaksa dugunu braz ama biraz ertele. Bu sure zarfinda onun sana tekrar guven vermesini sagla. Eger guvenemezsen ayrilirsin ama guven tekrar kazanirsa evlenirsin

İlişkinin başında Aşk olmayabilir ama saygı olmalı bence. Aman biraz çıkar eğlenirim diye bakıp başkalarına da zaman ayırması terbiyesizlik bence. Üstelik pişman değil pişkin. Arsız insandan korkulur.

seninkide güzelmiş benim eski sözlümde beni aldattı adamın dediği söz acaba bu konuyu önümüzdeki kaç ay uzatıp ömrümü yiyeceksin demişti sonuçmu ayrılalı 9 ay oldu iyikide yapmışım yoksa ben onun evli kadın merakına katlanamazdım kısacası sende ayrıl derim pişkinliğe bak acaba sen yapsan aynısını kabul edecekmiymiş paşam :KK12:

benim anlamadigim onun ikinci evliligi!!!!!!!!!!!! yani nikah kiydik demis ya.

peki senin ilk evliligin mi olacak eger olursa tabi?

yarın evlenirsiniz şuan aldatıodur belki seni evlenince öğrenirsen geçmiş geçmişte kaldı der sonra yine aldatır yine yine biter mi bilmiorum inanmadım bu yazılanlar çerçevesinde o adama

Yol yakinken ayirin yollari.
Bu kirlenmis aski sadece ayrilik temizler artik.
Guvenemezsin bundan sonra.
Guvensen ne yazar? Kendini suclu gormeyen adam yine yapar yine yapar.

Bazı adamlarda hastalık bu konu....Özellikle 30 yaş üstü...
Sizi cok sevıyor değer veriyor gibi görünmeyi oldukça iyi başarıyorlar..İLgileri baş döndürücü olur..
Sonuç olarak hastalar...bir cok kadınla aynı anda yazışıp görüşebiliyorlar...
Bence bu huy geçmiyor..bir süre engelleyebiliyorsun yani....iyi düşün derim.

ayrılmaya kararlıyım arkadaşlar..özür dileyip af dahi dilemedi.sanki birileriyle birlikte olmuşum gibi davranma o zamnlar daha yeniydik yakın değildik bu kadar onların yüzüü bile görmedim birilerine yazdım diye pişman mı olmam gerek dedi.

1 yıllık ilişkim var nişanlıyız.onun ailesi biraz baskı yaptığı için evlenin diye biz nikah kıydık demiş ailesine.gelelim asıl konuya.kendisinin normal ciddi bir ilişkisi olmamış 4-5 yıldır.biz 23 ekimden beri görüşüyorduk bu sırralarda çiçekler almalar mesajlar aramalr dolu tabi.6 Aralığa kadar devam etmiş hep bu konuşmalar.13 ünde de birden bana tektaş aldı taktı hiç ayrılmayalım diye.Şimdi aradan bir yıl geçti çok seviyorum,onda baba sefkati,aşk,bir abinin korumacı yanını her şeyi bulurken birden bunları öğrenmek beni yıktıVe şuan beni çok sevdiğinin de farkındayım gerçekten.Ama 1 buçuk ay ben benim için çabalıyor sanırken adam başkalarıyla yazışmış hayatm bebeğim vs.diye.pazar gününden beri görüşmüyoruz.ben bunu kaldıramam dedim.o da geçmişe çok takıyorsun deyip beni suçluyor resmen.ne güzel ilişkimiz var bugüne bak diyor.ve 2-3 gündr hiç konuşmuyoruz.çok seiyorum seviyor biliyorumda affetmek doğru olmazki benleyken yapması iyice güvenimi götürdü.Aralıkta düğün derken şimdi ayrılık oldu.Ayrılınca çok zorda kalack eminim herkes 2.ci evliliğini yaptı biliyor.Ama bende görmezden gelemiyorum kafam allak bullak.Ne yapmalıyım arkadaşlar :cry:

( karışık yazmış olabilirim kusura bakmayınçok kötüyüm )

yani sizle birlikte fakat başkasınada canım balım diyor sonra karşınıza geçmiş geçmişe takılmamı diyor.PESS
Acaba artık kendisine nasıl güvenecekmişsiniz onuda bu rahatlıkla cevapladımı ?

yani sizle birlikte fakat başkasınada canım balım diyor sonra karşınıza geçmiş geçmişe takılmamı diyor.PESS
Acaba artık kendisine nasıl güvenecekmişsiniz onuda bu rahatlıkla cevapladımı ?

başkalarına canım bir tane değil.o zaman yakın değilmişiz ciddiye binince iş yapmamış öyle şeyler abartıyormuşum

ayrılmaya kararlıyım arkadaşlar..özür dileyip af dahi dilemedi.sanki birileriyle birlikte olmuşum gibi davranma o zamnlar daha yeniydik yakın değildik bu kadar onların yüzüü bile görmedim birilerine yazdım diye pişman mı olmam gerek dedi.
bak sen birde pişkin
sen kendin gibi ilk defa evlenecek biriyle evlen canım

başkalarına canım bir tane değil.o zaman yakın değilmişiz ciddiye binince iş yapmamış öyle şeyler abartıyormuşum

çok doğru gelmedi bana açıkçası tabiki sizin hissiyatınız önemli neticede bu beyi en yakın siz değerlendirebilirsiniz,fakat yakın olmayabilirsiniz ancak anladığım kadarı ile sevgiliniz di (arkadaşınız değil )aynı şey değilmi aldatma sayılmıyormu yoksa benmi abartıyorum.1 değil üstelik başkaları.....

çok doğru gelmedi bana açıkçası tabiki sizin hissiyatınız önemli neticede bu beyi en yakın siz değerlendirebilirsiniz,fakat yakın olmayabilirsiniz ancak anladığım kadarı ile sevgiliniz di (arkadaşınız değil )aynı şey değilmi aldatma sayılmıyormu yoksa benmi abartıyorum.1 değil üstelik başkaları.....

sevgiliydik :( şuan eminim her gün beraberiz nerdeyse ama güvenmiyorum bitti

adamda ki rahatliga bakarmisin hem ikinci evliligi olacak, hem ailesinden baski var sanki biseyleri ögrenmeni istemiyorlarmis gibi hemen evlenin demisler, hem Piskin.

güven vermiyor.
acayip genis biri

ailesi ilişkimizi biliyordu evlilik dışı gezmeyin falan demeler oldu öyle demiş tüm çevresine.ailesi cidden iyi insanlar yaşlı bir annesi var zaten.ama yüzsüzsün dedim zaten bitti o dşünsün artık

Back
X