Sevgilim ile iş yerinde tanıştık oraya geliyordu bir seyler almaya sonra istek attik konuşmaya başladık ama zor biriydi belliydi baştan devamlı onun nazını çekiyordum hiç sıkıntıya gelemiyordu sürekli bana seninle evlenicem diyordu bir anda uzaklaştı ilgisuz davranıyordu ona nedenini sordum senlik bir şey yok ben insanlara değer veremiyorum dedi ben de o an ayrıldım çünkü yok gibiydj sevgililer gününde bile hiç bir şey yapmamisti aradan biraz zaman geçti iş yerime gelmememeye başladı onun yerine küçük bir çocuğu yolluyordu (sanki başka fırın yok) sonra ortak birinin kulağına gitsin diye sevgilim var istemeye gidecem demiş duyunca çok şaşırdım ve üzüldüm ona yazdım böyle bir şey var mı dedim yok öyle bir şey annem bulmuş kızı ben sıcak bakmıyorum dedi inandım sonra ortak arkadaşımız yemin etti kızın olduğuna yazdım ona bana demedigini bırakmadı her şeyimi eleştirdi hakaret etti aynı zamanda bir kaç kişiyle konuşmak normal evlenmek için doğru kişiye karar vericem dedi şok oldum engelledi beni her yerden kızın öğrenmeye hakkı vardır diye fake hesaptan yazdım cevap vermedi o da engelledi iki ay sonra gördüm hiç bir şey olmamış gibi şinsice baktı ve gülümsedi bana öğrendim ki nişanlanmis gerçekten Allah mutlu etsin ama olayı hâlâ çözemedim
NOT:Hikaye bana ait değil !!!
NOT:Hikaye bana ait değil !!!