ALDATILDIM .. VE BENİM YÜZÜMDEN ASKERE GİDİYOR

Çok afedersinizde kendi hemcinslerimin bu kadar midesiz olmasına ben hayret ediyorum. Sen 4sene biriyle çık ne hayaller kur sonra adam seni aldatsin(her anlamda) sonra sen bu şerefsizi affet. Hiç mi miden bulanmiyor nasıl dokundu bir başkasına diye? Öpüşmenleri hicmi gözünün önüne gelmiyor. Senin kendine saygın yokmu yahu. Napıyorsunuz anlamıyorum. Ayrilmanizin ertesi günü adam gitmiş başkasıyla yatmış. Evlenince ne olacak sanıyorsun? Ayrıca niye senin yüzünden askere gitmiş oluyor? Her TÜRK gencinin vatani görevi degilmi bu. Gidecek birzahmet. Bırak ayrıl def et şu adamı hayatından.

Adam zaten askere gitmek zorunda yanı anlamadımki yasayı siz mi koydunuz. Adam sizi sallamıyor aldatıyor. Ama sizde onda yerinizin çooook farklı olduğunu sanıyorsunuz.
İlginç...

Asker psikolojisiyle onu bekleyen biri, stresini atacağı biri olsun istemiş yeni birini bulsa o kişi o dönemleri atlatamazdı kimse yeni başladığı ilişkide böyle bir bekleme süresi istemez. bir gerçek daha var eğer o kız ondan ayrılmasaydı zaten sana dönmeyecekti

4 senen gitmiş zaten, bi de askerde beklersin, gelince başka birini tanımak ister, sen de o kadar beklediğinle kalırsın

Birsey söyleyeceğim daha önce soylendimi bilmiyorum
Anneannede kaldığını ama aslında kalmadigini anlayan
Ve buraya konu içeriği hemen hemen bu Anneanne olan 3. Uyesiniz
Diğer iki konuyu bulursam atıcam buraya

Olayda kopuk ve bazı mantıksız kısımlar var sanki. ayrılmaniz jet hızda olurken düşünmediğiniz her şeyi barışınca düşünmeniz biraz garip geldi.
Olay gerçekse de sal ipini gitsin.

neden olayları kendiniz için trajik hale getiriyosunuz
adam sizi aldatmış kızla olmayınca da size dönmüş işte
siz hala yok benm yüzümden askere gidiyo ühühü affedim mi triplerindesiniz
sizi sevgiliyken aldatan bi adamla evlenecek kadar saf olmayın lütfen
evlenirseniz başınızı vuracak duvar bulamazsınız

Back
X