Aldatıldım ve bosandım

Şu sorunuzu geçirmiş olduğunuz buhrana veriyorum. Yoksa kadın gibi bir kadın, aldatılmış ve kocasının ağzından "başkasını seviyorum kalbim O na ait" sözlerini duyduktan sonra (en acısı da bu. Hatta seksten bile) aşkından geberse de tek damla göz yaşı dökemez. Kaldı ki kabul etsenz volkancılık oynacak bir kumaşı varmış herifin.

Bosanalim diye israr etti ben cok direttim yapma etme diye ama nafile

Sizce dedigi gibi bosandiktan sonra ne yapacak bana haince bir plan mi yapti bilmiyorum?

Aldatıldığımdan ötürü bosandığım icin dogru bir karar verdim mi sizce?
Hayır aldatıldığınızdan dolayı boşanmamışsınız ,adam sizi aldattığından kendi boşamış sizi. Karar veren o,o yüzden doğru mu yanlış mı onun karar vermesi gerekiyor siz edilgen tarafsınız 😉
Hayır istemiyorum elbette

Zır zır boşanmamak için uğraşmışsınız bu konuyu bile ‘döner bekle’ mesajını almak için açmışsınız ama ‘hayır tabikide’ ha 😂

Biraz dürüst olun hoca hanım😂 En azından kendinize, yoksa çok harcar sizi bu erkek milleti

Konu sahibi eğer siz aldatıldığınızı öğrendiğinizde eşinizi kapının önüne koyup, bir daha yüzüne bakmayıp hemen boşanma davası açsaydınız, iddiaya girerim ki adam size boşanmamak için yalvaracaktı, kıymete binecektiniz.

Kaçan kovalanır, bu hep böyledir. Kendi kıymetinizi kendiniz düşürmüşsünüz gurursuz davranarak.

Eşim evlendigimiz gunden beri beni aldatiyormus.O konustugu kiza da bütün evlilik sorunlarımızı açmıs ve demiski insallah karım tayin meselesini sorun ederde bosanirim demis.(benle kocam ogretmeniz nereye tayin olacaz konusunda anlasamadığımız icin tartışıyorduk.Kocam kendi ailesinin yanını istiyordu ben istemiyordum vs)Bayagi bayagi kizla sevgili olmuslar.Pislikler ya.Ben esimi yakaladiktan sonra esim pismanim vs tamam söz yapmayacam vs dedi bana hayran kurban olmaya basladi iki uc hafta kadar.Sonraki surecte birden aglamaya basladi ben o kizi seviyorum kalbimde o kiz var senle o kiz arasinda kaldim.Bu sekilde evliligi surderemem sana da ihanet ettim vicdanim sizliyor ama kalbim onda diyor.Bosanirsak ben senin degerini bilecem ve sana geri donecegim sana arınmıs birsekilde geleceğim vs dedi.Ben inanmadım.Gözgöre göre beni aldattiğı o kadini sevdigini soyluyor ben cok kotu oldum ikinci kadin yerine konmak cok kötü bir his.Bosanalim diye israr etti ben cok direttim yapma etme diye ama nafile.Büyük bir ikilem yasadigi icin yapamayacagini soyledi.Ve biz bosandik.Sizce dedigi gibi bosandiktan sonra ne yapacak bana haince bir plan mi yapti bilmiyorum?
İçerik ile başlık uyumsuz .

Geçmiş olsun .

Eşim evlendigimiz gunden beri beni aldatiyormus.O konustugu kiza da bütün evlilik sorunlarımızı açmıs ve demiski insallah karım tayin meselesini sorun ederde bosanirim demis.(benle kocam ogretmeniz nereye tayin olacaz konusunda anlasamadığımız icin tartışıyorduk.Kocam kendi ailesinin yanını istiyordu ben istemiyordum vs)Bayagi bayagi kizla sevgili olmuslar.Pislikler ya.Ben esimi yakaladiktan sonra esim pismanim vs tamam söz yapmayacam vs dedi bana hayran kurban olmaya basladi iki uc hafta kadar.Sonraki surecte birden aglamaya basladi ben o kizi seviyorum kalbimde o kiz var senle o kiz arasinda kaldim.Bu sekilde evliligi surderemem sana da ihanet ettim vicdanim sizliyor ama kalbim onda diyor.Bosanirsak ben senin degerini bilecem ve sana geri donecegim sana arınmıs birsekilde geleceğim vs dedi.Ben inanmadım.Gözgöre göre beni aldattiğı o kadini sevdigini soyluyor ben cok kotu oldum ikinci kadin yerine konmak cok kötü bir his.Bosanalim diye israr etti ben cok direttim yapma etme diye ama nafile.Büyük bir ikilem yasadigi icin yapamayacagini soyledi.Ve biz bosandik.Sizce dedigi gibi bosandiktan sonra ne yapacak bana haince bir plan mi yapti bilmiyorum?
Adam siz boşanın diye resmen yalvarmış doğrusu yanlışı mı kalmış , aldatıldığınızdan boşanmamışsınız ki adam boşanmış belki giderse özler döner diye umutlusunuz bence kendinize meşgale bulun

İnşallah boşanırken aldatıldığınızı ispatlayıp tazminat vs. tüm haklarınızı almışsınızdır
Ne hak alması allah aşkına boşanmamış ki adam boşanmaya ikna etmiş
Bosanirsak ben senin degerini bilecem ve sana geri donecegim sana arınmıs birsekilde geleceğim vs dedi.
Aha şu cümle için boşanılmış resmen

Back
X