Aldatıldım

Nisaannnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
20
6
1
29
Benim 6 aylık bir ilişkim var sevgilimle aynı evde yaşıyoruz çok aşıktık birbirimize hiçbir şeyi gözümüz görmüyordu birbirimizin adını dövme bile yaptırdık ama 3 hafta önce benle ilk aylarında başka bir kızla daha beraber olduğunu öğrendim o kız için bana takık demişti ben sorduğumda ve kız bizim okulda sekreterdi her gün okulda sevgilimle yan yanaydık ihtimal vermemiştim o ise bunun 1.5 ay sürdüğünü doğru kadını aradığı ve onu sevmediğimi düşündüğü için aldattığını ama sonradan akıllandığını söyledi yalvardı ağladı ne yapmalıyım çok seviyorum ve çok üzgünüm ama kaldıramıyorum. Düzelme ve hata olma ihtimali var mı yoksa her şeyi bırakıp gitmeli miyim? Çok acı çekiyorum bir daha hiç mutlu olamayacak gibi hissediyorum bu kadar güvendiğim bi insandan bu darbeyi yediğim içnn.

Son düzenleme:
Çok klişe ama bir kere yapan yine yapar ve hatta daha beterini yapar

6 ayda iş nasil dövme olayina geldi onu çözemedim de 8 yıllık kocamin adını yazdirmadim ona yandım geç kalmışım :KK53:
6 ayda iş dövme sevgide güvensizliğe aldatmaya ağlamaya affetmeye gelmiş
30 yılda yaşamadıklarımı insanlar 6 ayda yaşıyor
Ben mi yavaşım onlar mi hızlı acep

vay arkadaş altı ayda tam bir brezilya dizisi havası estirmişsiniz. göz yaşı, entrika aldatma, dövme yaptırmalar. Kimse size manitanın adı dövme olarak yapılmaz demedi mi kuzum :işsiz: Bu gözler Mahmut'u çince dövmeye çevirmeye çalışanlar gördü.
Ağırdan alsanız dicem de çoktan gazı almışsınız zaten.
Aldatma meselesine gelince siz kararınızı vermişsiniz, yolunu yapıyorsunuz. Ayrılmayacaksınız sorgulamayın, ayrılacaksanız sevgilinizin adını melek kanadıyla kapatmaya çalışmayın kapanmıyo :bicak:

vay arkadaş altı ayda tam bir brezilya dizisi havası estirmişsiniz. göz yaşı, entrika aldatma, dövme yaptırmalar. Kimse size manitanın adı dövme olarak yapılmaz demedi mi kuzum :işsiz: Bu gözler Mahmut'u çince dövmeye çevirmeye çalışanlar gördü.
Ağırdan alsanız dicem de çoktan gazı almışsınız zaten.
Aldatma meselesine gelince siz kararınızı vermişsiniz, yolunu yapıyorsunuz. Ayrılmayacaksınız sorgulamayın, ayrılacaksanız sevgilinizin adını melek kanadıyla kapatmaya çalışmayın kapanmıyo :bicak:
Ben hangisi doğru karar veremiyorum gerçekten insanlar pişman olur mu yoksa huylu huyundan vazgeçmez mi

Ben hangisi doğru karar veremiyorum gerçekten insanlar pişman olur mu yoksa huylu huyundan vazgeçmez mi
e altı ayda dövmesini yaptıracak kadar güvenmişsin sen söyleyeceksin hata mı huy mu? Gerçekten hata olma ihtimali de var, amann affetti nasılsa bi daha yaparsam yine affeder deme ihtimali de ki tecrübeler ibrenin ikinciye yönelme eğiliminde olduğunu gösteriyor.

e altı ayda dövmesini yaptıracak kadar güvenmişsin sen söyleyeceksin hata mı huy mu? Gerçekten hata olma ihtimali de var, amann affetti nasılsa bi daha yaparsam yine affeder deme ihtimali de ki tecrübeler ibrenin ikinciye yönelme eğiliminde olduğunu gösteriyor.
Söyleyebilsem karar verirdim ama bilmiyorum

Boşver affet hasret çok zor

6 ayda iş dövme sevgide güvensizliğe aldatmaya ağlamaya affetmeye gelmiş
30 yılda yaşamadıklarımı insanlar 6 ayda yaşıyor
Ben mi yavaşım onlar mi hızlı acep
Valla şu an bende onu sorguladım kendi kendime herifime bi dövme yaptırmadım askitom demedim geç kaldik çok geç :deli:

Bilmiyorum hiçbir şey düşünemiyorum çünkü bu kadar kısa sürede o kadar çok şey yaşadık ve o kadar aşık gibiydi ki çok güvenmiştim ama bir gün o kızın yanına gitmiş bir gün benim yanıma gelmiş
Bu nasıl ortaya çıktı itiraf mı etti peki merak ettim

Back
X