Ay aynı haber miydi acaba, çocukluk travmam benim. Adamın ailesi de biliyormuş ama bişey söylememiş uyarmamış gelinlerini.Bu erkek milleti ne doyumsuz, nankör... Çocukken karısına AIDS bulaştıran bir adamın haberine denk gelmiştim, Antalya'da olmuştu sanırım, hala unutamıyorumölür müsün öldürür müsün...
Muhtemelen aynı haberdir, hatta adam başka birisi ile evli ve iki çocuğu varmış şu anda... Korkunç ya, nasıl evlenebilir raporu alıp evleniyor üstüne çocuk yapıyor...Ay aynı haber miydi acaba, çocukluk travmam benim. Adamın ailesi de biliyormuş ama bişey söylememiş uyarmamış gelinlerini.
Gazetede kupüründeki adamın yüzü hâla hafızamda.
48 yaş genç bir yaş bir kadın olarak bir erkeğe maddi olmasada manevi ve fiziksel ihtiyaç duyulabilecek bir yaş,cinsellik olmadan henüz bu yaşta yalnız kalması çok saçma olur,kimse yalnız sevgisiz ilgisiz kalmayı hak etmiyor heleki bu yaşta,ayrılıp yeni bir hayat kurmalı.48 yaşında olduğunuz yazıyor. Yaşınız itibariyle, bir kadın olarak bir erkeğe birçok manada çok da ihtiyaç duyulmayan dönemdesiniz aslında. Ekonomik özgürlüğünüz ne durumda, ortak mallar neler, çoluk çocuk var mı, varsa yaşları kaç biliyorum, bunlar önemli hususlar tabi. Adam sizi birçok kez aldatmış ve kabul ediyor. Benim size verebileceğim tek tavsiye ekonomik olarak zorluk yaşamayacaksanız boşanmanız elbette, imkan yoksa da adamın maddiyatından faydalanmak için ev arkadaşı gibi yaşamak. Zaten o da size yanaşmıyormuş. Boşanmayacaksanız bile mutlaka bir tarama yaptırın. Bu kadar birliktelik yaşamışsa, hastalık kapıp size bulaştırması da olası Allah korusun ama.
Kesinlikle benim teyzem 45 yaşında tekrar evlendi. Çok da mutlu maşallah.48 yaş genç bir yaş bir kadın olarak bir erkeğe maddi olmasada manevi ve fiziksel ihtiyaç duyulabilecek bir yaş,cinsellik olmadan henüz bu yaşta yalnız kalması çok saçma olur,kimse yalnız sevgisiz ilgisiz kalmayı hak etmiyor heleki bu yaşta,ayrılıp yeni bir hayat kurmalı.
bitecekse ne demek? bitmiş ki aldatmış adam. bir kez de değil. siz tekrar yapabilecek misiniz onunla? devam edebilecek misiniz bunu bir daha düşünün benceBende aldatildim hemde 26 yildan sonra asla yapmaz dedigim kocamin en zor gunumde beni aldattigini ve bunun ilk olmadigini öğrendim.Asıl problemde beni suclayip yaptiginin normal oldugunu savunmasi.Benim bazi rahatsizliklarim var ondan dolayı bana kiyamiyormus.Senin yerin baska ben seni cok seviyorum onlar bir gecelik kacamaklardi ,senden asla vazgecmem diyor.Sen istemedigin icin ,hasta olma diye yaptim benimde ihtiyaclarim var diyor.Bana ilgi gosterse onun ihtiyaclarini fazlasiyla giderebilexegimi ve soguk olmadigimi gostermek icin 1 hafta boyunca ben ona yakinlik gosterdim simdide o hastayim ,yorgunum diye kendini uzak tutuyor nasil davranmaliyim bilmiyorum ,israrci olmak istemiyorum ama bir seyler biteceksede benim yuzumden olmadigini gostermek istiyorum. Beni o arzulasin hata yaptigini farketsin istiyorum ama sapik durumuna dusmekte istemiyorum ne yapmaliyim sizce
Kendimi anlattı? Nasıl haberin olduBende aldatildim hemde 26 yildan sonra asla yapmaz dedigim kocamin en zor gunumde beni aldattigini ve bunun ilk olmadigini öğrendim.Asıl problemde beni suclayip yaptiginin normal oldugunu savunmasi.Benim bazi rahatsizliklarim var ondan dolayı bana kiyamiyormus.Senin yerin baska ben seni cok seviyorum onlar bir gecelik kacamaklardi ,senden asla vazgecmem diyor.Sen istemedigin icin ,hasta olma diye yaptim benimde ihtiyaclarim var diyor.Bana ilgi gosterse onun ihtiyaclarini fazlasiyla giderebilexegimi ve soguk olmadigimi gostermek icin 1 hafta boyunca ben ona yakinlik gosterdim simdide o hastayim ,yorgunum diye kendini uzak tutuyor nasil davranmaliyim bilmiyorum ,israrci olmak istemiyorum ama bir seyler biteceksede benim yuzumden olmadigini gostermek istiyorum. Beni o arzulasin hata yaptigini farketsin istiyorum ama sapik durumuna dusmekte istemiyorum ne yapmaliyim sizce
AyrilinBende aldatildim hemde 26 yildan sonra asla yapmaz dedigim kocamin en zor gunumde beni aldattigini ve bunun ilk olmadigini öğrendim.Asıl problemde beni suclayip yaptiginin normal oldugunu savunmasi.Benim bazi rahatsizliklarim var ondan dolayı bana kiyamiyormus.Senin yerin baska ben seni cok seviyorum onlar bir gecelik kacamaklardi ,senden asla vazgecmem diyor.Sen istemedigin icin ,hasta olma diye yaptim benimde ihtiyaclarim var diyor.Bana ilgi gosterse onun ihtiyaclarini fazlasiyla giderebilexegimi ve soguk olmadigimi gostermek icin 1 hafta boyunca ben ona yakinlik gosterdim simdide o hastayim ,yorgunum diye kendini uzak tutuyor nasil davranmaliyim bilmiyorum ,israrci olmak istemiyorum ama bir seyler biteceksede benim yuzumden olmadigini gostermek istiyorum. Beni o arzulasin hata yaptigini farketsin istiyorum ama sapik durumuna dusmekte istemiyorum ne yapmaliyim sizce
Şaşkınım. Bir şeyler zaten sizin yüzünüzden bitmiyor ki ? Aldatılmışsiniz. Boşanmak istemiyorum diyin anlayalım da sizi arzulasin siz de ona güzel bir gece yasatın bak ben de iş varmış diyin falan çok gurursuzca.Bende aldatildim hemde 26 yildan sonra asla yapmaz dedigim kocamin en zor gunumde beni aldattigini ve bunun ilk olmadigini öğrendim.Asıl problemde beni suclayip yaptiginin normal oldugunu savunmasi.Benim bazi rahatsizliklarim var ondan dolayı bana kiyamiyormus.Senin yerin baska ben seni cok seviyorum onlar bir gecelik kacamaklardi ,senden asla vazgecmem diyor.Sen istemedigin icin ,hasta olma diye yaptim benimde ihtiyaclarim var diyor.Bana ilgi gosterse onun ihtiyaclarini fazlasiyla giderebilexegimi ve soguk olmadigimi gostermek icin 1 hafta boyunca ben ona yakinlik gosterdim simdide o hastayim ,yorgunum diye kendini uzak tutuyor nasil davranmaliyim bilmiyorum ,israrci olmak istemiyorum ama bir seyler biteceksede benim yuzumden olmadigini gostermek istiyorum. Beni o arzulasin hata yaptigini farketsin istiyorum ama sapik durumuna dusmekte istemiyorum ne yapmaliyim sizce
Gerçekten ve samimiyetle soruyorum. Neden?!Bende aldatildim hemde 26 yildan sonra asla yapmaz dedigim kocamin en zor gunumde beni aldattigini ve bunun ilk olmadigini öğrendim.Asıl problemde beni suclayip yaptiginin normal oldugunu savunmasi.Benim bazi rahatsizliklarim var ondan dolayı bana kiyamiyormus.Senin yerin baska ben seni cok seviyorum onlar bir gecelik kacamaklardi ,senden asla vazgecmem diyor.Sen istemedigin icin ,hasta olma diye yaptim benimde ihtiyaclarim var diyor.Bana ilgi gosterse onun ihtiyaclarini fazlasiyla giderebilexegimi ve soguk olmadigimi gostermek icin 1 hafta boyunca ben ona yakinlik gosterdim simdide o hastayim ,yorgunum diye kendini uzak tutuyor nasil davranmaliyim bilmiyorum ,israrci olmak istemiyorum ama bir seyler biteceksede benim yuzumden olmadigini gostermek istiyorum. Beni o arzulasin hata yaptigini farketsin istiyorum ama sapik durumuna dusmekte istemiyorum ne yapmaliyim sizce
Şuanda öyle bir manipüle olmuşsunuz ki kocanız sizi defalarca aldatmış olmasına rağmen “bir şeyler benim yüzümden bitmesin” diye uğraşıyorsunuz. Dile kolay 26 senelik evlilikte yapmış bunu bir de. Çok garip gerçekten adam açık açık kabul ediyor, size suç atıyor ama siz hala sizi arzulamasını ve hata yaptığını anlamasını bekliyorsunuz.Bende aldatildim hemde 26 yildan sonra asla yapmaz dedigim kocamin en zor gunumde beni aldattigini ve bunun ilk olmadigini öğrendim.Asıl problemde beni suclayip yaptiginin normal oldugunu savunmasi.Benim bazi rahatsizliklarim var ondan dolayı bana kiyamiyormus.Senin yerin baska ben seni cok seviyorum onlar bir gecelik kacamaklardi ,senden asla vazgecmem diyor.Sen istemedigin icin ,hasta olma diye yaptim benimde ihtiyaclarim var diyor.Bana ilgi gosterse onun ihtiyaclarini fazlasiyla giderebilexegimi ve soguk olmadigimi gostermek icin 1 hafta boyunca ben ona yakinlik gosterdim simdide o hastayim ,yorgunum diye kendini uzak tutuyor nasil davranmaliyim bilmiyorum ,israrci olmak istemiyorum ama bir seyler biteceksede benim yuzumden olmadigini gostermek istiyorum. Beni o arzulasin hata yaptigini farketsin istiyorum ama sapik durumuna dusmekte istemiyorum ne yapmaliyim sizce
Seni aldatmis farkindaysan!! Sen hala gidip yapisiyor musun? Bu nasil midesizliktirBende aldatildim hemde 26 yildan sonra asla yapmaz dedigim kocamin en zor gunumde beni aldattigini ve bunun ilk olmadigini öğrendim.Asıl problemde beni suclayip yaptiginin normal oldugunu savunmasi.Benim bazi rahatsizliklarim var ondan dolayı bana kiyamiyormus.Senin yerin baska ben seni cok seviyorum onlar bir gecelik kacamaklardi ,senden asla vazgecmem diyor.Sen istemedigin icin ,hasta olma diye yaptim benimde ihtiyaclarim var diyor.Bana ilgi gosterse onun ihtiyaclarini fazlasiyla giderebilexegimi ve soguk olmadigimi gostermek icin 1 hafta boyunca ben ona yakinlik gosterdim simdide o hastayim ,yorgunum diye kendini uzak tutuyor nasil davranmaliyim bilmiyorum ,israrci olmak istemiyorum ama bir seyler biteceksede benim yuzumden olmadigini gostermek istiyorum. Beni o arzulasin hata yaptigini farketsin istiyorum ama sapik durumuna dusmekte istemiyorum ne yapmaliyim sizce
Sizi aldatan birine aslında hasta değilim ispatı mı yapmaya çalıştınız??Bende aldatildim hemde 26 yildan sonra asla yapmaz dedigim kocamin en zor gunumde beni aldattigini ve bunun ilk olmadigini öğrendim.Asıl problemde beni suclayip yaptiginin normal oldugunu savunmasi.Benim bazi rahatsizliklarim var ondan dolayı bana kiyamiyormus.Senin yerin baska ben seni cok seviyorum onlar bir gecelik kacamaklardi ,senden asla vazgecmem diyor.Sen istemedigin icin ,hasta olma diye yaptim benimde ihtiyaclarim var diyor.Bana ilgi gosterse onun ihtiyaclarini fazlasiyla giderebilexegimi ve soguk olmadigimi gostermek icin 1 hafta boyunca ben ona yakinlik gosterdim simdide o hastayim ,yorgunum diye kendini uzak tutuyor nasil davranmaliyim bilmiyorum ,israrci olmak istemiyorum ama bir seyler biteceksede benim yuzumden olmadigini gostermek istiyorum. Beni o arzulasin hata yaptigini farketsin istiyorum ama sapik durumuna dusmekte istemiyorum ne yapmaliyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?