ALDATILDIM

tatlım tamam işte demekki o en son kızın abisine gittiğinde kızda oradaydı demekki aşk yeniden başladı. yahu bir gün benim erkek kardeşimin kız arkadaşı bana sosyal medyadan ulaşıp kardeşimin ilgisizlisizliğinden dert yanmıştı bende seni önemsemeyeni sen hiç önemseme erkeklere bu kadar taviz vermeyin diye akıl vermiştim. sonra kardeşimi arayıp ya kızdan güzellikle ayrıl yada ilgili ol demiştim. ayrıldılar sonra. bunun ablası sana hiç bir şey demiyor mu ya. bak seni üzmek için konuşmuyorum ama hemen sil sosyal medyandan kızla foto atsın beğeneyim diye mi bekliyorsun. kaçan kovalanır unutma. böyle sanki hala onu bekliyor gibi görünüyorsun inan bana
Hayır ablası çok arkamda durdu benim için kavga ettiği günler pldu bu konudan bağımsız bu konu içinde çok şey söyledi de ne deseniz haklısınız valla

Hayır ablası çok arkamda durdu benim için kavga ettiği günler pldu bu konudan bağımsız bu konu içinde çok şey söyledi de ne deseniz haklısınız valla
Ya zaten saçmalık burada, çocuğun ablası ne diye senin için kavga falan ediyor, ne gerek var bu şovlara?
Bak kuzum bundan sonraki ilişkilerinde mesafeli ol, mesafe iyidir. Kimseyle yüz göz olma, kimseye minnette duyma

canım benim ne diye kavga ediyor. ayrıca senin birlikte olduğun kişi neden eski sevgilisinin abisiyle görüşmeye devam ediyor. o ne biçim bir abi orasıda tuaf. sen niye eski sevgilinin ablasıyla görüşmeye devam ediyorsun. kafamda deli sorular🤣 bu arada senin ablan abin yok mu onlarda eski sevgilinle görüşsün bu düğüm anca öyle çözülür 😀

canım benim ne diye kavga ediyor. ayrıca senin birlikte olduğun kişi neden eski sevgilisinin abisiyle görüşmeye devam ediyor. o ne biçim bir abi orasıda tuaf. sen niye eski sevgilinin ablasıyla görüşmeye devam ediyorsun. kafamda deli sorular🤣 bu arada senin ablan abin yok mu onlarda eski sevgilinle görüşsün bu düğüm anca öyle çözülür 😀
Onun abisi ilişkilerini bilmiyor yani kız vesilesiyle arkadaş olmuşlar abisi bi tık bu çocuğa yapışık yani bilmiyorum abla bilmiyorum tüm her şeyi detaylı anlatsam anlarsınız da çok uzun 😂

Onun abisi ilişkilerini bilmiyor yani kız vesilesiyle arkadaş olmuşlar abisi bi tık bu çocuğa yapışık yani bilmiyorum abla bilmiyorum tüm her şeyi detaylı anlatsam anlarsınız da çok uzun 😂
Benim ablam da bu çocukla tanışmıştı NQİDMİENDİWNDŞWMDŞEŞ çok saçma diyorum ya her şeh gereksiz

ya tanıyorum seni ama sen iyi bir kızsın bence. hep böyle dalgaya al üzme kendini boşver daha neler neler olacak hayatında. ama her zaman duvarlarında olsun kimseye tavizde verme. bırak böyle karmaşık hayatları. kurtuldum de yeni bir sayfa aç hayatına bak

Bir erkekle gönülden bağ kuramadıysan ablaymış, anneymiş, abiymiş hiçbiri bir işe yaramaz. Onlar ne yapacak zorla sizi mi sevdirecekler? 15 yıl evli olup lise aşkıyla (o da evli) eşini aldatan adam gördüm. Bir şey bitti mi biter, herkes kendi yoluna gider. Kendince sizi yarabandı yapmış, belki o da inanmak istemiştir sizi sevdiğine ilişki boyunca. Üzülmeniz, ağlamanız çok normal ama umut etmeyin. Kız zaten akıllı olsa başka biriyle sevgili olmuş eski sevgilisini istemezdi. İhale ona kaldı yani. Yarın bir dışarıya çıkın yakışıklılara bakın kendinize gelirsiniz. Sevdiğiniz aktörün filmi dizisini izleyin filan. Ablasını gözünüzde abartmayın, geçmiş ilişkiniz hakkında konuşmayın eğer arkadaşlığınızı devam ettireceksiniz.

Yani sırf onun için kontakta mı kaldı bilmiyorum ama abisiyle yakındılar da o kadar umrunda değildi bi ara konuşmayı tamamen kesmişti cevap vermiyordu abisi şehir dışından geldiği zaman o da benim yanıma benim memleketime gelmişti sonra abisini görmeye gitmişti karar veremiyorum

Ya konu sahibesi de bir hoş he. Çekti gitti umduğu cevapları alamadı döner sana sevmiyor onu heves desek mutlu olurdu sanırsam. Şu mesaj da bile her mesaj da adamı koruyor savunuyor alttan alta. Terk edilmiş hala karar veremiyorum diyor yahu.
O kadar umrunda değildi diyorsun yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor aileye girmiş işte kızım. Kaliyorlar aynı evde.

Merhaba arkadaşlar etrafımdaki kimseye anlatamadığım için buraya içimi dökecem 1,5 yıllık bi ilişkim vardı canımdan çok seviyordum ailesiyle kendisiyle her gün beraberdik iş gereği ve hepsi tarafından cidden seviliyordum hâlâ da öyle bu adamın eski sevgilisi vardı işte sorun etmedim falan exinin abisi ile sevgilim çok yakın arkadaşlar. Ama aynı şehirde yaşamıyorlar bi kaç kez kızın abisininn evinde kalma durumunda oldu sıkıntı etmedim ama son gidişinden sonra her şey değişti bambaşka bi insana döndü biz ilk büyü yapıldığını düşündük çünkü bambaşka biri haline gelmişti gel zaman git zaman son iki ayda benim iflahımı … aldatıldığımı anladım sesimi çıkarmadım kanıt bulmam gerekiyordu gözümün içine baka baka o kızla konuşuyordu çok emindim ama hâlâ %100 bi kanıt yoktu ben yaşadığım şehire döneceğim gün bu ilişkimizi bitirdi tamamen anlaşılıyordu eski sevgilsine döndüğü iki aydır ayrıyız ben de eski sevgilimin ablası ile yakınım onu özlediğim için yanına gittim eski sevgilim de vardı eski sevgilimin küçük bi kuzeni var ve o gün bana o kızdan (eski sevgilimin eski sevgilisi ama şimdiki maniti :) nefret ettiğini söyledi ben de tanımamazlıktan geldim ismini dalan söyledi işte o kızla sevgili olduğunu söyledi o an tüm şüphelerimin gerçek olduğunu anladım biliyordum ama yüreğime hancer saplanmış gibi hissettim çok şey paylaştık ailesiyle iç içe olmam hiçbir şey ifade etmiyormuş ve tek düşündüğüm o kızla ilişkileri ne kadar devam edecek ya da gerçekten onu seviyor mu
Bazen şüphe yeterli olunca kanıta gerek kalmıyor direk ayrıksaydın beklemeseydin. Böyle karaktersiz bir insanın ailesiyle de görüşme derim gözüne gözüne sokarlar

Back
X