• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım

Yaşadığım tecrübelerden bahsedeyim emin ol asla affetme ve onu yüz üstü bırak, hayatını akışına bırak ve bir gün doğru insan karşına çıksın hatırlamayacaksın bile, ama uğraşmak seni daha beter yıpratır ve onunla daha cok yüz göz olursun. Ayni hatayı defalarca yaptım ve sonuç hüsran olan bana da oldu hep. Engelle bir daha yüzüne bakma.
ona birgün böyle birsey yasarsak seni asla affetmem yazık etme bize demiştim yazık etti :(

3 aylık ilişki için sakın affetme. millet aldatıldığı için 2-3 çocuk sahibi olduğu kocasını boşuyor

3 aylık bir beraberlik... eski sewgilisiyle aldattı beni dün aksam öğrendim. kızlar durumu anlatayım.. bu kız sürekli arıyordu 2 ay önce beraberkn aradı erkek arkadasm da artk arama beni sewgilim var dedi kapattı teli olay kapandı sandım kendimce birdaha aramaz diyodum. tekrar arams konusmuslar hatta 4 gün önce görüsmüsler kız demis son defa görmek istiyorm die dün bunları kızdan duydum aldm numarayı aradım anlattı kız hayatında benm oldugumu bile bile kabul etmıs görüsmek istemis sewgilim olacak o sahıs gitmesem intar edecekti diyor.. ve üstelik numarasını isterken kızın benden önc arayıp tehdit etmis birsey aanlatırsan sonun olur diye .. kızla konustuksan sonra döndüm kendisine beni birdaha arama diyip kapattım teli sonra engelledim heryerden msj atmıs zaafımın kurbanı oldum senin yanında zerre kadar degeri yok affet die söylemiyorm bi esseklik ettim özür dilemeye yuzüm yok .. cvp wermedim istemesemde yüzünü görücem yakınz ne yapıcaam bennn :KK43:
Kafanı çevirip gideceksin.Zaten kızı araman bile yanlış.3 alık lişki unut gitsin.Tanımış oldun.

2,günü bi hafta sıksam disimi gececek heralde of yaaaaaaaaaa

Back
X