aldatildimm cok guveniyordumm

meyrooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
12
0
1
35
Selam arkadaslar yeni uye oldum ve buyuk cikmazdayim...
iki senelik evliyim iki kizim var, biri 2 yasnda digeri daha 3 aylik....
Herzaman sosyal paylasim sitesinde okudugum aldatilma hikayeleri olmustur, ama asla basima gelecegini.dusunmezdim esime cok guvenirdim...
ben 25 yasinda guzel alimli bi bayanim aldatildigimi duyanlar senin gibi karisi var la baslayan cok cumle kurdu tabiki rihanna bile aldatildiysa bunun guzellikle bir ilgisi olmadigi kesin, huzurluyuz mutluyuz birbirimizi cok seviyoruz yada ben oyle sanmisim, gecenin ucunde seytan durttu ve esimin tlfnunu karistrdm haydar abi diyr kayitli bi isim hic gormemistim dikkatimi cekti ve esimin tlfnu.android deil numarayi alip kendime ekleyip vatsapdan baktim bi kadin resmi, belki haydarin karisidr diye dusundum ama icime kurt dusmustu bikere ustelik kadini biyerden tanidigima emindim, esim uyandi ya dedim ruyamda senin tlfndaki haydar haysariye cikiodu gulerek (burda buyuk aptallik edip killandirdim onu) neyse bi arkadasa numarayi arattirdim kadin tlfnu acar acmaz kmsiniz bu bnm kocamin teli kocam haydar demezmi der tabi kocam uyarmis artik aldatildigima emin oldum kaynanamla birligim bu arada gulerek dedimki ya aldatiliorum galiba kadinn resmini gosterdim eee bu halamin gelini xxxx demezmi tabi ya dedim taniyodum zaten bu dedim, esimin konusma dokumanlarini kadinin resmini kendime kaydettim ki inkar etmesin ve oylede oldu sana herseyi anlatman.icin firsat veriorum dedim.yalanladi.snrada gozune soktum hepsini basladi dokulmeye intikam.aldm onlar bnm cafemi yakti bilmem ne birkere birlikde oldum afedersiniz 5 dk bile surmedi bilmem ne kadininda.icinde.varmis demekki 4 gundur bi.lokma yemedim bosan diyen olabilir ama inanin bu kapidan ciktigim.an beni.oldurur ben olumu.goze alirim ama aileme zarar verir....

Selam arkadaslar yeni uye oldum ve buyuk cikmazdayim...
iki senelik evliyim iki kizim var, biri 2 yasnda digeri daha 3 aylik....
Herzaman sosyal paylasim sitesinde okudugum aldatilma hikayeleri olmustur, ama asla basima gelecegini.dusunmezdim esime cok guvenirdim...
ben 25 yasinda guzel alimli bi bayanim aldatildigimi duyanlar senin gibi karisi var la baslayan cok cumle kurdu tabiki rihanna bile aldatildiysa bunun guzellikle bir ilgisi olmadigi kesin, huzurluyuz mutluyuz birbirimizi cok seviyoruz yada ben oyle sanmisim, gecenin ucunde seytan durttu ve esimin tlfnunu karistrdm haydar abi diyr kayitli bi isim hic gormemistim dikkatimi cekti ve esimin tlfnu.android deil numarayi alip kendime ekleyip vatsapdan baktim bi kadin resmi, belki haydarin karisidr diye dusundum ama icime kurt dusmustu bikere ustelik kadini biyerden tanidigima emindim, esim uyandi ya dedim ruyamda senin tlfndaki haydar haysariye cikiodu gulerek (burda buyuk aptallik edip killandirdim onu) neyse bi arkadasa numarayi arattirdim kadin tlfnu acar acmaz kmsiniz bu bnm kocamin teli kocam haydar demezmi der tabi kocam uyarmis artik aldatildigima emin oldum kaynanamla birligim bu arada gulerek dedimki ya aldatiliorum galiba kadinn resmini gosterdim eee bu halamin gelini xxxx demezmi tabi ya dedim taniyodum zaten bu dedim, esimin konusma dokumanlarini kadinin resmini kendime kaydettim ki inkar etmesin ve oylede oldu sana herseyi anlatman.icin firsat veriorum dedim.yalanladi.snrada gozune soktum hepsini basladi dokulmeye intikam.aldm onlar bnm cafemi yakti bilmem ne birkere birlikde oldum afedersiniz 5 dk bile surmedi bilmem ne kadininda.icinde.varmis demekki 4 gundur bi.lokma yemedim bosan diyen olabilir ama inanin bu kapidan ciktigim.an beni.oldurur ben olumu.goze alirim ama aileme zarar verir....

Siz tüm topladığınız bilgileri gözüne soktunuz ve siz kapıdan çıktığınız an sizi öldürecek olan adam sessizce sizi dinledi öyle mi ? Tabi tabi.

eee boşanmayıp ne yapacaksın.
Fikir olarak ne istiyorsun.Bugün izin verdin yarın da yapmayacağı ne malum.
Kusura bakma ama onur gurur her şeyden daha önemli.
Burada halt yiyen kendisi.

Zaten esimide cok.seviyorum ama yediremiyorum.hazmedemiyorum dun gece konustuk alkol almisti bana dokunmaya.calisti sakin oyle.bise yapma dedim okadar kirginimki affetmedim sans verdim dedim ama.okadar rahat gorunuyoki pismanim.diye aglayan sizlayan insan smdi neden bukadar rahat.cildircam insan kendini affettirmeye.calisir.ne bilim bisey yapar yok.adamda tik.yok asil canimi.sikanda kaynanamin cehaleti.aramiz.iyidir.ama konu oglu olumca is.degisiyo kizsana diorum.ogluna yuzune tukur.ben utanirim.diyo.nasil diyim baska.kadina.nasil.gittin sende diyo.sanki.ne olmus ustune kadinmi.getirmis seni.sokagami atmis dovmusmu kadina gitmis sanane demezmii offf cok buyuk cikmazdayim bukadar.sevmeme.ragmen terketmek istiyorum ama korkuyorumm ilk defa aldatildim buna eminim affedeyim diorum ama kafamdaki sorular beni bitirdi.neden baskasi deilde o.kadin akraba ustelik oda evli nasil evlilikse artik sizden ricam unutabilmem.icin bana yardimci olun ayrilamam esimle nasil.konusmaliyim.ne demeliyimki ciddi.oldugumu gorsun bu.olay duyulsa millet birbirini.oldurur namus.davasi diye seytan cok.durtuyo beni.ama vicdanim.el vermiyoo

Arkadaslar aileden boyle gormusler bosanmak.yokmus.bunlarda namusu biz bilmioruz sanki.bu kapidan ciktimmi olurmusumm

e sen pısıp oturmaya devam edersen o evde adamda kabullendi bu zaten diye düşünüp kendini affetirmeye çalışmaz üstüne üstlükte daha olay taze iken yanaşmaya çalışır fütursuzca..

Yanlış anlamayın ama benim dikkatimi çeken başka iki nokta var.
Bir insan şayet evliliği düzgün gidiyorsa bir sorun yoksa gecenin bir yarısı kalkıp da neden eşinin telefonunu kurcalar.
Bir diğeri de telefonu madem kurcaladınız da bir tek Haydar ismi mi size enteresan geldi yani şüphelenmenize sebep başka isimlerde vardır yani. Haydar ismi neden şüphelenmenize sebep oldu ?

Halanın gelininin kocası durumu öğrense; kayinvaliden ne olmuş sanki diyebilecek mi?
Affedilir bir olay değil akraba içi olması da çifte kavrulmuş rezillik.

Senin paşa paşa affedeceğini ve affederek eşine beni dilediğin kadar aldatabilirsin zini vermiş olduğunu bildiğinden dolayı bu kadar rahat... hiç daha fazla neden bu kadar rahat diye sorma kendine... ben de olsam ben de rahat olurdum nasılsa eşimin paşa paşa affedeceğini ve dilediğin kadar aldat vizesi vereceğini biliyorum mesajı bu... ihanetin affı olmaz kusura bakma...

iki senelik evlilikte iki yaşında nasıl kız oluyor, evlendiğiniz gün mü çocuğunuz oldu

Cok yalnis düşünüyorsun senin hic mi kadınlık gururun onurun yok kendine saygın da mi yok. Ölümse ölüm sen ölürsen oda ölür neyle korkutuyo seni ben olsam o evi başına yikar çıkardım gebersin pislik herif !!!!

Hatali cunku agzima gelen butun kufurlerii saydim cit bile demedi ayrilcam dedim bitti dedim gitcem dedim yine cit.yok ama ben esimi taniyorum zaten 2002de ikiz kiz kardesini vurmus evlendikden snra ogrendim bu ayri tabi anlatmamisti bana tehditde ettim kadinin ailesine solicem birbirinize girin ben olurum ama sizide yakcam dedim cit yok yine ben aldatilmis biri olarak affetmek deil sans vermeye hazirim seviyorum iki yildir tek sorunumuz bu oldu dokumanlardan gordugum kadariyla ongun olmus konusmaya baslayali ben yakalamasam tabiki devami grlicekti kayinpederimn haberi yok duysa ogluyla kanli bicakli olur oglunu kovar bnm sizden istedigim ne demeliyimki birdaha yapmaya cesareti.olmasin ki zatrn yaparsa cocuklarimida gozum gormicek ailemide olumu.goze alip onuda kendmle beraber yakicam

Nasıl akıl verebiliriz ki ?
Sizi asıl yıkan belkide aldatılmak değil sonrasından eşinizin ayağınıza kapanmaması.
Kabullenişinize ben üzüldüm
.

Resmen iki yillk evliyim imam nikahli bir sene kaldim

Ya git savcılığa şikayet et yardım iste ve boşan ailen ve onun ailesi ne diyor peki

2 senelik evlisin kizinin biri 2 yasinda la ceyizinde mi getirdin bu cocugu Allah kahretsin fake konunun da bi mantigi olsun biktim bu yeni uye fantezilerinden haydarini da al git arghhhh puhhhhhh

halasının gelini dediğiniz kuzeninin karısı oluyor değil mi?
aldatmakta bile bir şeref olmalı yahu dedirtti bu bana...

kuzeninin karısına göz koyan bir adamı seviyorum diyen mantığı anlayamıyorum....

Back
X