Aldatıldıysanız asla affetmeyin!

signup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
16
0
86
İzmir
Benim de içlerine dahil olduğum aman aldatıldım şimdi ne olacak affetsemmi affetmesem mi ikilemi yaşayan bayanlara sesleniyorum.ASLA ASLA affetmeyin kalbinize taş basın,nefretinizi yüceltin ama asla affetmeyin çünkü olacakları söyleyeyim size,birincisi gururunuz bunu affedemicek,en ufak birşey de o anları hatırlıcaksınız,hele bir de etrafınızdaki insanlar bunu biliyorsa hergun yenı seyler duyucaksınız aldatılma oykunuzle ılgılı,ınsanlar sıze ne aptal boynuzu yedı hala gerı donuyor dıye bakıcaklar,ınsanlardan kacmaya baslıcaksınız en azından durumu bılenlerden....yapmayın dedım ya kalbınıze tas basın ama affetmeyın cunku unutulmuyor ınanın bana....

cok haklisin..ben affetmedim...ve 2.evliligimi yaptim....eskisinde bin kat daha iyi bir insan..

ama türkiyedeki hanimlarin durumu cok daha zor.onlar ne yapsin...helede cocuklar kücükse ailesi yardimci olmuyorsa.is imkani maddi imkani yoksa.....Allah onlara sabir versin ..ben en cok durumu imkani olupta affedenlere acayip kiziyorum...

canım bu konuda çok içlenmişsin hayırdır ?? :uhm: bende seninle hemfikirim.kesinlikle aldatılmanın affı yok,ama evli ve çocuk varsa arada o zaman düşünülmesi gerek.. affetmek demiyorum düşünüp tmm ya da devam denilir.. Allah hiç bir kadını bu durumla karşılaştırmasın

Bu gece biraz içtim kafam iyi oldu ondan sanırım sizinle paylaşmak istedim durumumu...aslında bir anlatsam yuh dersiniz hala geri mi döndün bu adama ama işte hatalar da insanlar için değil mi?döndük saf gb.ben yaptım siz yapmayın diyorum geri dönmeyin bayanlar,dönmeyin!

doğru sölüosun cnm... allah yasatmasın.. helede evliyken.. hele de çocuk varken...

Affedilcek bir durum değil zaten.O adamın suratını görmek istemem bir daha,bırakın onu affetmeyi. :umursamaz:

vallahi nasil asiktim oda bana ama olmadi demek yeterince asik degilmis simdi biryerlerde beni hatirlamadan gecen bir gunu yoktur kopek gibi agliyordur sonsuza kadarda evlenemeden yapayanliz agliycak belki bende yurek sizimla kalicam ama affetmedim ikinci kez evlendim asikmiyim ilk esim gibi degilim o benim adima kara sevdaydi bagimlilikti ama simdiki esime saygi sevgi baglilik duyuyorum birde kizimiz var yine aldatilsam aninda goruntu ayrilirim bu sefer ilki kadar koymaz bile sunu herzaman soylerim kendimizden degerli hicbirsey yok yeter artik erkekleri dunyanin merkezi yaptigimiz asil dunya kadinlarin etrafinda doner

Allah hic bir sevenin basina vermesin,
ihanet affedilecek birsey degil..

Kimseye bu hakki tanimam, anindan siler ,hayatimdan atarim,Allah kimseye gostermesin!

Son düzenleme:
kesınlikle katılıyorum asla afedilmemelı birkere yapan nasılsa affeder der yine yapar...
bu rahatlıığı kimseye vermemelıyız...

güzel bir laf vardır tilkinin bağa girmesi önemli değil de yol olur diye
aynen öyle bir yapğanı affedersen bir daha yapar

bu sadece aldatmakla alakalı bişi değildir esasında toplumca erdemli olarak kabul edilmeyen tüm darvanışlarda 1 kere oldupta teğki almassan daima bak nası bişi olmadı yine yapsam yine bişi olmaz düşünce doğar onun 2. bi şans olmamalı bence bu sigara alkol hepsinde geçerlidir tepki sağlam olursa karşı taraf tekrarlaamaz ancak bu şekilde aşılabilir böyle şeyler....bunu bı erkegın agzından duydum.
asıl anlayamadığım aldatan erkeğin aldatma sebebinin de kadın olmasıdır, sevgilisinde ya da karısında aradığını bulamıyor olmalı derler, ne arıyor biliyor mu demeyi unuturlar..
'ey kadın gözün açık olsun, erkeğin varsa diğer kadınlara göre bir adım öndesin ama erkeğini kolla koru, yatakta panter ol cilvelen, dışarda hanım ol arkasından yürü, çalış çabala para getir ama yemeğini de eksik etme, bakımını yap, güzel ol çocuklara da erkeğin ailesine de yetiş, bak bunlardan birini yapmazsan aldatılırsın, aldatılman da muhakkak senin hatandır...'' bu kıtayı hep okurum hep okurum..kadın olmak ne zormus..
nedir ki aldatmak
hep söylüyorum yine söyleyeceğim ya da yazacağım...
aldatan kendini aldatır, ruhu boştur, ..

aldatan insana bi daha arkamı dönemem
sadece aşk anlamında da değil bi arkadaşımın dostumun da yalanını gördüğüm zaman güvenim bitiyo bi daha güvenemiyorum
ilişkimde zamanla kopuyo inceldiği yerinden zaten....

valla icki kumar her seye 2.shans veririm ama ihanete asla..yasakkelime...sonucta teni baska bi kadinin tenine deyor..cinsiyet organi baska kadina temas ediyor..böööüüühhggg yazarken bile midem bulandi.....affedene kadar öleyim daha iyi..bu konuda ne büyük konusuyorum nede taviz veririm....her insan farkli...bende böyleyim.....birde erkekler pekmi bakimli oluyorlar evliyken...bi zahmet ben onu nasil kabul edip aldatmiyorsam oda zaman zaman benim bakimzisligimla kabul etsin.beni oldugum gibi sevsin..sonucta her insan evinde rahat etmek ister..hic bir insan her an her zaman bakimli olamaz...ha biraz kendime bakmadim herif hemen kostu baskasina eyvallah derim.sanki o kollarina kostugu her zaman bakimlimi olacak...cok seylere sahit oldugum icin bu kadar bilincli yaziyorum.....disarda herkez bakimli oluyo..ayni cati altinda hersey birden degisiyor...baskasina kosan koshsun....bende birini buldum....pehhhh.......:hooray::lepi:.........ayrica her yazilan kitaba itibar etmiyorum ben ..her önüne gelen kitap yaziyo kendi fikrince..bende istersem bi kitap yazabilirim...aldatan erkekleri affetmeyin diye....her önüne gelen kitaba inanir dogru bulursak ohooo isimiz var....ben kitaba falan deyil kendi fikrimi düshüncemi yürütürüm...

Son düzenleme:
evet kafan ayık olmasa da doru diosun signup, unutulmuyo. ben aldatılmadım ama aldattırılan oldum.
tabi bunun farkında aylar sonra vardım. o da bi aldatma bana kalırsa. ben varken de başkasıylaymış.
hem benim için daha kötüydü, resmen ikinciymişim haberim yokmuş.
kolay aşık olan seven birisi değilim, o yüzden bi sevdimmi gözüm hiçbişeyi görmüyo.
yine çok şükür ki o zaman aralığında o kızla ayrılmadı ve ben bunu öğrenebildim.
şimdi o kızla evlilik arefesinde, kıza Allah kurtarsın die dua ediyim mi etmiyim mi bilmiorum.
o kızla o zaman ayrılsaydı ve benle hiçbişi olmamış gibi devam etseydi, ben böle bi adamla evlilik arefesinde olacaktım. utanmadan demişti bunu bana, o olmasaydı sen olurdun die :)
çok şükrediyorum o yüzden.
ve evet o insan gözünün önünde olduğu sürece unutulmuyo. bu kesin bi gerçek.

bence de evlilikte herşey bir yere kadar kabul edilebilir
ama aldatılma asla kabul edilemez

affetmedim. bir değil bin kez de başıma gelse affetmem. zaten ayrılık aşamasındaydık ama farklı konulardan dolayı severek ayrılıyordum. ama bana ilan-ı aşk ederken özürler dilerken yalvarıp yakarırken ihanetini yakaladım iyide oldu. şu an ne sevgi ne de saygı hiçbirşey yok. ayrılmakta sonrası da kolay oldu.

Back
X