Aldatıldıysanız asla affetmeyin!

affetmedim. bir değil bin kez de başıma gelse affetmem. zaten ayrılık aşamasındaydık ama farklı konulardan dolayı severek ayrılıyordum. ama bana ilan-ı aşk ederken özürler dilerken yalvarıp yakarırken ihanetini yakaladım iyide oldu. şu an ne sevgi ne de saygı hiçbirşey yok. ayrılmakta sonrası da kolay oldu.
...yalvar yakar ama huyundan vazgecme .. yine tipik bir kani, sütü, soyu bozuk erkek örneyi daha..hic sasirmadim...ayni seyi bende yasadim.......yalvardi yakardi ertesi gün ele ele baskasiylan gördüm...cehennemlik bunlar valla...kötükedihüso

Önceki ilişkimden dolayı erkek arkadaşım kendisini aldatılmış gibi hissediyor.Sizin görüşleriniz nedir kızlar?

nassii yani...cok komik bir durum....peki onun ilki sizmisiniz.....akannehir

Evet canım benim daha önce 3.5 yıllık dolu dolu bir ilişkim oldu , ama o daha önce herhangibir ilişki yaşamadı,aşkım dediği,elini tuttuğu ilk bayan ben oldum.

Evet canım benim daha önce 3.5 yıllık dolu dolu bir ilişkim oldu , ama o daha önce herhangibir ilişki yaşamadı,aşkım dediği,elini tuttuğu ilk bayan ben oldum.

Eğer bu konuda size psikolojik baskı uyguluyor ise;
Hayatında sizden önce kimse olmadı ise bu onun kaybıdır..
Aldatma anlayışı da bu ise belli ki hayatında hiç aldatılma yaşamamış
Büyük bir sorun bu bir ilişki için
ÇÖzmeden devam etmeyin bence.

Bir insan sizi bir kez aldattıyse bu onun suçudur
İkinci kez aldattıysa bu sizin suçunuzdur
Hırsızın hiç mi suçu yok derseniz;
Şeref haysiyet meselesidir..
Erkeğin namussuzuna denk gelmişsinizdir
Hiç beklemeden arkanızza bile bakmadan kaçınız..:hulya:

haklısınız bayanlar;yaşayan ve affeden bir bayan olarak bunları yazmak istiyorum:ben de çok katı bakıyordum bu olaya ama hani basireti bağlanıyor derler ya aynen öyle ne yapıcağınızı şaşırıyorsunuz vs.vs.sonucta ben affettım belkı de affetmıs gb.gorundum gercekten degıstı mı gormek ıstedım ama su bır gercek kı guvenın bıttıgı yerde hersey bıtıyor...bu ınsanı yormaktan baska hıcbırseye donusmuyor,saçma sapan bişey yaşamaya başlıyorsunuz,hele ki kendi içinizde yaşadığınız çelişki hiç bitmiyor.yeniden birini tanımak alışmak güvenmek çok zor geliyor ama o katıksız saf duyguları ozluyorum,o heyecanı...belki yeniden yaşanır bu duygular ama insanların birbirlerine bukadar saygısız,sadakatsız davrandıkları gunumuzde bunu cok zor gormek dogal deıl mı?

Bir insan sizi bir kez aldattıyse bu onun suçudur
İkinci kez aldattıysa bu sizin suçunuzdur
Hırsızın hiç mi suçu yok derseniz;
Şeref haysiyet meselesidir..
Erkeğin namussuzuna denk gelmişsinizdir
Hiç beklemeden arkanızza bile bakmadan kaçınız..:hulya:

güzel yorumlamışsınız.

bencede affetmeyin çünki tekrar aldatıolar........
ve hep kafada bissürü soru işaretleri kalıo her halinden şüpe ve siz kemirip bitirio..
ve sonu gene husran zaten kendiniz yurutemiosunuz...
en iyi hemen silmek ben sahsen öyle yaptım anında bi ms ve bitti gördügüm yerde suratına dahi bakmıorum ama o..
kedinin cigere baktıgı gibi bakıp kalıo sadece..
he bide 2 hafta hatunla gördüm yuhh dedim bukadarı şerefsizler.....

Benim de içlerine dahil olduğum aman aldatıldım şimdi ne olacak affetsemmi affetmesem mi ikilemi yaşayan bayanlara sesleniyorum.ASLA ASLA affetmeyin kalbinize taş basın,nefretinizi yüceltin ama asla affetmeyin çünkü olacakları söyleyeyim size,birincisi gururunuz bunu affedemicek,en ufak birşey de o anları hatırlıcaksınız,hele bir de etrafınızdaki insanlar bunu biliyorsa hergun yenı seyler duyucaksınız aldatılma oykunuzle ılgılı,ınsanlar sıze ne aptal boynuzu yedı hala gerı donuyor dıye bakıcaklar,ınsanlardan kacmaya baslıcaksınız en azından durumu bılenlerden....yapmayın dedım ya kalbınıze tas basın ama affetmeyın cunku unutulmuyor ınanın bana....

çok haklısın tatlımmvereliniortak affetmek seni aldatması için ikinci şansı wermekten başka bişey deil.gerçekten sewen insan o hataya düşmezz.düşüosa bu hataya gerçekten sewmio demektir.sewmeyeninde yanımda işi yoq :olmaz:

:oklava::oklava::oklava:

Back
X