aldatılıyor muyum :( lütfen yardım

cilekdudakli

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
16
0
16
İstanbul
slm kızlar 33 haftalık gebeyim ve iyice çirkin hissetmeye başladım kendimi. gebelik boyunca eşimle birlikte olmama kararı aldık. birbirimizden uzaklaştığımızı hissediyorum. doğru düzgün öpmüyor bile artık beni. benim onu özlediğim kadar özlemiş gibi değil beni. acaba aldatıyor mu beni diye de endişeliyim. telefonuna güvenlik kodu fln koymuş. birde tuvalette tık tık tuş sesleri ve telefonla titreşim sesi fln geliyor. ne yapmalıyım? aldatılma gibi bir durum olabilir mi? konuşsam ayrılığa kadar gider diye çok korkuyorum

İnsan neden hamileyken hep aldatılıyo sanıyo.. eşim bi kere evde birine mesaj çekti diye süphelendim hemen bnde.. mğerse arkadasına maçla ilgili yorum yazmış..
ertesi günde eve girmeden apartmanın altında telle konusuyodu.. tamam dedim kesin bi kadınla konusuyo.. o da müşterisiymiş hemde erkek.. bende tanıyorum adamı..
Hamileyken hormonlar mahvediyo bizi.. çok şüphci oluyoruz.. adamı da sorgulyoruz iyi olmuyo... sonradan utandım kendimden, kocamdan nasıl süphelendim diye..

bende hamıleyken bu olayların olduğunu duymuş ve de aynı sorunları bende yaşarsam diye korkuyordum tüp bebekle hamıle kaldığım için eşim birlikte olupta bebeğe birşey olur diye hiç istemedi 31+3 olduk ama ben senın tam aksıne ,daha da güzelleştiğimi söylüyorlar ve de kendime bakıyorum eşimde bu halımı çok sevıyor. başta insan kılo alsada kendını sevmelı hamıleliğinde bir çekıcılığı var bence

Bence böyle düşünceleri çıkar aklından arkadaşım. eşine zaman ayır herşey cinsel birleşme değildir.onu seninle hoş vakit geçirebileceği aktivitelerin içine çek.giy kuşan ve cilveli ol. en önemlisi eşine güven. kuşku en büyük kurttur insanı içten içe yer bitirir.kuşkularını bertaraf et.her zaman olumlu düşün eğer sen aldatıldığın yönünde davranışlar sergilersen eşinin zorla aklına aldatmayı sokarsın.unutma bizler eşimizi hem kendimize bağlarız hemde kendimizden uzaklaştırırız.herşey kadının elindedir.
benim eşim sürekli şehir dışında ama inan aklıma getirmem beni aldatırmı diye ..çünkü bilirimki bu düşünceler ilişkimizi zayıflatır.sev eşini kendini her zaman narsistlik boyutunda bile olsa sevm sonuna kadar kendini.sen kendine değer verdikçe çevrendekilerde daha çok değer verecektir. her zaman bakımlı ol doğuma giderken bile :))
kolay gelsin hayırlı olsun bebişinizde
Kaçıncı bebek acaba ilkmi???

bencede hormanlar dolayı kendimi çirkin hissediyorum demişsin ya bence buda hormonlardan kaynaklanıyor.sakince konuşabilirsin neden tlfnuna güvenlik kodu koydugunu gibi hemen aldatıyor diye düşünme bence
allahım bebeginizide saglıklı sihatlı kucagınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…