aldatılıyor muyum?

selen1111

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
48
2
16
32
selam arkadaşlar
3 yıldır evliyim eşimle 3 yıldır aşamadığımız sorun telefon ve sosyol medya telefon şifresini ve sosyal medya şifrelerini vermiyor kavga ediyoruz tamam vercem diyo sonra salak yapıyo instagramı kapatcam diyor kapatmıyor hatta ben 2 kere patlattım girdim birşey göremedim. bir dahada yapmadım yani amacım kontrol falanda değil bu saatten sonra kocamın telefonunu elime almak istiyorum ya yok şifresini söylemiyo falan psikolojim bozuldu iyice

selam arkadaşlar
3 yıldır evliyim eşimle 3 yıldır aşamadığımız sorun telefon ve sosyol medya telefon şifresini ve sosyal medya şifrelerini vermiyor kavga ediyoruz tamam vercem diyo sonra salak yapıyo instagramı kapatcam diyor kapatmıyor hatta ben 2 kere patlattım girdim birşey göremedim. bir dahada yapmadım yani amacım kontrol falanda değil bu saatten sonra kocamın telefonunu elime almak istiyorum ya yok şifresini söylemiyo falan psikolojim bozuldu iyice
bi halt karıştırmayan insan şifrelerini eşinden saklamaz sonuçta çok önemli devlet belgeleri yok telefonunda.3 yıldır bunun için psikolojini bozacağına koy kapının önüne gitsin.seni bunun için bile yok sayan bi adam karşındaki.

aynen bende durup durup bakacağımdan değil o şekilde ömür mü geçer zaten kendimi iyi hissetmek istiyorum binevi. yoksa başka birşey den değil yapacak olan adam şifreyi verdikten sonrada yapar başka şekillerde yeter ki istesin şifreyi verdi aaa tamam bir sıkıntı yok diye birşey de yok bunları da düşünüyorum bir yandan ama bi nevze iyi hissetmek istiyorum çözemiyorum. :(

Eşimin telefon şifresi benim parmak izim 😅 ama hepte giren biri değilim arada can sıkıntısından bakarım belki .. saklıyorsa illa vardır birsey ama bazısı da sevmez oyle özeline karısılmasını.. bilemedim

Telefon şifreleri dışında hissettiğimiz başka şeyler var mı?

Bazı kişiler bu konularda prensibi oyle olduğu için öyle davranır ama 3 yıldır içinden cikamadiginiz halde böyle davranıyor. İlginc

selam arkadaşlar
İllaki görmeni istemediği bir şeyler vardir vermedigine göre. ne yap ne et şifreyi al bence Allah kolaylık versin

Sosyal medya bence bu dönemde tehlikeli, zibil gibi kız kaynıyor. erkeklerin de gözü dursa kolu durmuyor kolu dursa...
Şifre de olsa bence rahat olmayın fazla.
Al aşkım der verir hesaptan çıkış yapmadığı ne malum.
Kafamda deli sorular...:işsiz:

Günümüzde evlilikleri yürütmek gerçekten çok zor. Özellikle de şunu bilir ve hep söylerim. Artık kadınları evliymiş, nişamlıymış, sözlüymüş, çocuğu varmış.... durduruyor ne yazık ki.
Bu yüzden kontrolü ele almak lazım. Yoksa atı alan Üsküdarı geçecek gibi. Artı hiçbir kafın boş yere de şüphelenmez. :KK14: :KK53:

Fake kadın hesabı açıp ekleyip bi denesen, paylaşımlarını başka hesaptan kontrol edip senin görüşünü kısıtladığı bişey var mı diye baksan?
eğer gönlü rahat şekilde ikinize dair şeyler paylaşıyorsa arada ben zannetmem aldattığını falan.

Ama hep kendiyse, evli olduğu vs yazmıyorsa o zaman acaba mı?derim..

Bir şey olmasa saklamaz emin ol. Hayatını birleştirdigin insandan telefon saklamayı anlamıyorum ben. Aynı tuvalete giriyorsun, n aynı yatakta uyuyorsun, her mahremini görüyorsun ama adam telefon saklıyor demek ki gizli bir şey var orada. yanındayken çaktırmadan telefon şifresini girerken görmeye çalış

Güven yoksa ilişki de olmamalı. Bizim telefonlarımızda şifre yok. Kime hangi telefon yakınsa alır onu kullanır, hangi telefonun şarji çoksa o kullanılır. Ikimizde de sosyal medyalrın tüm hesapları açık. Hiç dmye bakmadım mesela. 🤷🏻‍♀️ Yapacak olan bu koşulda da yapar. Başka telefon alır evdeyken kullanmaz ve daha bir sürü sey...

Sosyal medya bence bu dönemde tehlikeli, zibil gibi kız kaynıyor. erkeklerin de gözü dursa kolu durmuyor kolu dursa...
Şifre de olsa bence rahat olmayın fazla.
Al aşkım der verir hesaptan çıkış yapmadığı ne malum.
Kafamda deli sorular...:işsiz:
AYNEN İŞTE BENDE AYNI ŞEYİ DÜÜŞÜNÜYORUM İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM VERSE ŞİFREYİ BAŞKA ŞEYLER YAPMAK İSTESE GENE YAPAR BENİMDE KAFAMDA DELİ SORULAR :)

Telefon şifreleri dışında hissettiğimiz başka şeyler var mı?

Bazı kişiler bu konularda prensibi oyle olduğu için öyle davranır ama 3 yıldır içinden cikamadiginiz halde böyle davranıyor. İlginc
HAYIR TELEFON OLAYI DIŞINDA ŞÜPHELENDİĞİM BAŞKA BİRŞEY YOK AÇIKCASI :(

Günümüzde evlilikleri yürütmek gerçekten çok zor. Özellikle de şunu bilir ve hep söylerim. Artık kadınları evliymiş, nişamlıymış, sözlüymüş, çocuğu varmış.... durduruyor ne yazık ki.
Bu yüzden kontrolü ele almak lazım. Yoksa atı alan Üsküdarı geçecek gibi. Artı hiçbir kafın boş yere de şüphelenmez. :KK14: :KK53:
BENDE ÖLE DÜŞÜNÜYORUM ÖLE OLDU MAALESEF AMA KADIN YADA ERKEK FARKETMEZ KARAKTER MESELESİ BANA BÜTÜN ŞİFRELERİNİ VERSE BİLE YAPMAK İSTEDİKTEN SONRA GENE YAPACAK HATTA DAHA FAZLA YAPACAK NELER NELER GÖRÜP DUYUYORUZ GERÇEKLER BU BAZEN AMAN OF SALLA HERSEY OLACAĞINA VARIR DİYORUM BAZENDE OFKEME ENGEL OLAMAYIP TARTIŞIYORUZ

Fake kadın hesabı açıp ekleyip bi denesen, paylaşımlarını başka hesaptan kontrol edip senin görüşünü kısıtladığı bişey var mı diye baksan?
eğer gönlü rahat şekilde ikinize dair şeyler paylaşıyorsa arada ben zannetmem aldattığını falan.

Ama hep kendiyse, evli olduğu vs yazmıyorsa o zaman acaba mı?derim..
DENEDİM ONUDA KABUL ETMEDİ TAKİP İSTEĞİNİ

Back
X