Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İçim yiyor uykularım kaçıyor zaten başka sorunumuz vardı onu çözemeden bir de bu.bir de diyor ki ben sahte olduğunu anladım o yüzden bilerek öyle konuştum sen sinirlenip itiraf et diye.üstüne bir de bana kızıyor güvenmedin diye.hadi burası meçhul diyelim ama sonuçta tanımadığı kızları eklediğini kabul ediyor ona da gerçekte hiçbir şey yapmadım onlar tiktokerlar filan diye bahane buluyor neymiş erkek adam çapkın olur abartmaymış alt tarafı sosyal medyaymış.sinirlerim zaptolmuyor
Evet aldatılıyormuşum.fake hesaptan yazdım sadece seks için takılıyor kızlarla bildiğiniz ücretsiz eskort gibi kullanıyormuş kızları kanıt olarak kullanacağım boşanırken.bir de affetmemi istiyor.
İçim yiyor uykularım kaçıyor zaten başka sorunumuz vardı onu çözemeden bir de bu.bir de diyor ki ben sahte olduğunu anladım o yüzden bilerek öyle konuştum sen sinirlenip itiraf et diye.üstüne bir de bana kızıyor güvenmedin diye.hadi burası meçhul diyelim ama sonuçta tanımadığı kızları eklediğini kabul ediyor ona da gerçekte hiçbir şey yapmadım onlar tiktokerlar filan diye bahane buluyor neymiş erkek adam çapkın olur abartmaymış alt tarafı sosyal medyaymış.sinirlerim zaptolmuyor
Yalanın dibi..Sakın inanıyorum demeyin.. Söylediğiniz yer meçhul falan da değil. Eğer siz olduğunu bilseydi "Hanımefendi ben evliyim, lütfen yazmayın" yazacaktı size...ve böylelikle şüphenizi söndürüp yoluna daha rahat devam edecekti.. Sözüm meclisten dışarı ancak; erkekler akıllı değil maalesef kadınlarımız saf !
Valla gerçekten siz olduğunuzu bilse bunu bu şekilde söylemezdi güveninizi kırmazdı. Altında daha çok şeyler vardır görmediğiniz. Tiktoker kızlar ne ya ona da aşırı ayar oluyorum karı izleme derdiniz ne sizin. Erkek dediğin de çapkın olmaz efendim, adam olur eşine sadık olur günaha girmez. Allah'tan korkmayandan ne bekliyorsun ki.
Eşimin sosyal medyasına uzun zamandır bakmamıştım bir bakayım dedim.
10 tane kendini takip etmeyen kızı takip ettiğini gördüm.
Sonra sahte hesap açtım ekledi…ama mesaj atmadı.
boşanmayı düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum…