Merhabalar. Bi süredir devam eden bir ilişkim var ve ciddi düşünüyorduk. 2 gün önce tesadüfen iş telefonu elime geçti içim bi kötü oldu. Doğrudur kadınlar hisseder. Ben de karıştırdım. Galeride bir tane fotoğraf karşıma çıktı. İki telefonunda da başka herhangi bir şeyle karşılaşmadım. Fotoğrafta kız normal ayna pozu vermiş ve telefon yüzünü kapatıyor. Ama şöyle bir durum var erkek arkadaşımın kendi telefonuna gelen bir fotoğraf iş telefonundan kaybolmasın diye çekmiş. Kendisine sorduğumda hayır eskiden takıldığım bir kız dedi. Beni aldatmadığını söyleyip yeminler etti. Kendi telefonunun galerisinden silerken resim gitsin istememiş. Yaptığı çok yanlış ama inatla resmin eski zamana ait olduğunu söylüyor. Ben de kızın tekli fotoğraf attığını o yüzden resmini çektiğini söylüyorum. Kızı nasıl bulabilirim Doğruları nasıl öğrenebilirim Erkek arkadaşımın asla isim hafızası yok. Kızın sadece ismini hatırlıyor. O da doğruysa tabi Soyadını bilmediğini söylüyor Tamamen bir bilinmezlik içerisindeyim. Bu arada fotoğraf da doğum günümden bir gün önce bana hediye almaya çıktığı gün çekilmiş. Ne yapmalıyım kızın adının Beyza olduğunu söylüyor ama elimde bir fotoğraf ve doğru olmadığından bile emin olamadığım bir isim var.