aldatılıyor muyum?

isabelle03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2022
58
163
43
İyi akşamlar
Acaba ben mi çok kuruntuluyum diye buradaki arkadaşların fikrini almak istedim.
Sevgilim ile bugün konuşuyorduk ikimiz de birbirimize günümüzün nasıl geçtiğini anlatıyorduk.
O gününden bahsederken, eski bir erkek arkadaşıyla karşılaştığını yemek yiyip sohbet ettiklerini söyledi.

Ardından sevgilimin arkadaşı ona demiş ki " kız arkadaşımla yarın birlikte tatile gideceğiz ama ben prezervatif almaya utanıyorum daha önce hiç almadım kartımı sana versem sen alabilir misin?
Sevgilim de kabul etmiş ve arkadaşına prezervatif almış.
Ayrıca kutunun içinden 2 tane prezervatif de almış.
İkimizin de herhangi bir cinsel geçmişi yok. Ben de şaşırdım ve sordum ne yapacaksın o prezervatifi falan anı kutuna mı koyacaksın diye.

O da kendini savundu işte ya bu erkekler arasında arkadaşın sigarasından 2 dal sigara almak gibiymiş, eğer beni aldatma gibi bir durum olsaymış söyler miymiş bunu bana, gününün nasıl geçtiğini anlatıyormuş buna mı takılmışım falan

Sizce ben mi kuruntu yapıyorum? Açıkçası erkeklere neredeyse hiç güvenim yok... hani arkadaşının prezervatif almaya utanması bile bir tuhaf geldi bana. İnsan neden eğer bir cinsel birliktelik yaşamıyorsa kutudan 2 tane prezervatif alır?

hersey cok sacma bence
yasadim diye anlattigi olay bir sacma
gercekse sana anlatmasi bir baska sacma.
tatilde o kiz ustunde 10 yazan kutudan 8 kondom çıktığıni görünce esasli bir kiyamet koparirsa o da diger sacma olur:)
"sevgilim utanmis arkadasi almis o yuzden icinden 2 tane de kendine almis dedi" dye konu acsa ona da "sacmalama oyle sey ommaz" deriz 🤣🤣

bu arada konudan bagimsiz ben erkek olsam ilk cimamdan once evde kalkmis şeyimle kondom denemesi yapardim. kizin yaninda o heyecanla acamamazlik , takamamazlik yapip kendimi madara etmeyeyim diye

Arkadaşına cool görünmek için almış olduğunu düşünüyorum. Arkadaşın cinsel hayatı aktifse ben bakir durmiyim kafasına almış olabilir.
Ama şimdi hayatınızı da bilmiyoruz , arabasında falan saklayacaksa sizin de cinsellik planınız yoksa aranıyor olabilir yakalanırsa diye de açıklamasıdır

Arkadaşına cool görünmek için almış olduğunu düşünüyorum. Arkadaşın cinsel hayatı aktifse ben bakir durmiyim kafasına almış olabilir.
Ama şimdi hayatınızı da bilmiyoruz , arabasında falan saklayacaksa sizin de cinsellik planınız yoksa aranıyor olabilir yakalanırsa diye de açıklamasıdır
Arabası yok. Arkadaşı da prezervatifi ilk cinsel birlikteliği için almış.

İyi akşamlar
Acaba ben mi çok kuruntuluyum diye buradaki arkadaşların fikrini almak istedim.
Sevgilim ile bugün konuşuyorduk ikimiz de birbirimize günümüzün nasıl geçtiğini anlatıyorduk.
O gününden bahsederken, eski bir erkek arkadaşıyla karşılaştığını yemek yiyip sohbet ettiklerini söyledi.

Ardından sevgilimin arkadaşı ona demiş ki " kız arkadaşımla yarın birlikte tatile gideceğiz ama ben prezervatif almaya utanıyorum daha önce hiç almadım kartımı sana versem sen alabilir misin?
Sevgilim de kabul etmiş ve arkadaşına prezervatif almış.
Ayrıca kutunun içinden 2 tane prezervatif de almış.
İkimizin de herhangi bir cinsel geçmişi yok. Ben de şaşırdım ve sordum ne yapacaksın o prezervatifi falan anı kutuna mı koyacaksın diye.

O da kendini savundu işte ya bu erkekler arasında arkadaşın sigarasından 2 dal sigara almak gibiymiş, eğer beni aldatma gibi bir durum olsaymış söyler miymiş bunu bana, gününün nasıl geçtiğini anlatıyormuş buna mı takılmışım falan

Sizce ben mi kuruntu yapıyorum? Açıkçası erkeklere neredeyse hiç güvenim yok... hani arkadaşının prezervatif almaya utanması bile bir tuhaf geldi bana. İnsan neden eğer bir cinsel birliktelik yaşamıyorsa kutudan 2 tane prezervatif alır?
O arkadaşım utandı ben aldım hikayesine zerre inanmadım ben.Gayet kendine aldı. Bu prezarvatifi siz bulmadan herşeyi anlattıysa bence sizinle şansını deniyor.Bak arkadaşlarımın cinsel hayatı var ,hazır bende de prezarvatif var....Yok siz bulduysanız da üstüne bu hikayeyi dinlediyseniz aldatılıyorsunuz.

Back
X