aldatılıyor muyum ?

dolphin_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
2
0
1
38
Merhaba kızlar. Benim 8 aylık bir ilişklim var. Bi gün aşık diğer gün değil gibi ve sevgilimin başka birisi ile gorustugu idda edildi ve hatta bu kiz kimligini gizleyerek bana sevgilimden uzak dur biz tekrar birlikteyiz felan dedi ve beni ufaktan tehdit etti. O kizda benim sevgilim dahil baska bi cok erkekle konusuyo yani anlayacaginiz tuhaf bir durum. İyi bir kiz degil sadece bir erkegin kotu bir amacla bakabilecegi bir kiz. Ama sevgilimin hic bir sosyal medya adresinde yok. Sizce ne yapmaliyim.

Karışık işler hic gelemem ayrıl yıpranma bu kadar saçmalıkla ugrascak vakiti nerde bulunuyonuz anlamiyorum.

Merhaba kızlar. Benim 8 aylık bir ilişklim var. Bi gün aşık diğer gün değil gibi ve sevgilimin başka birisi ile gorustugu idda edildi ve hatta bu kiz kimligini gizleyerek bana sevgilimden uzak dur biz tekrar birlikteyiz felan dedi ve beni ufaktan tehdit etti. O kizda benim sevgilim dahil baska bi cok erkekle konusuyo yani anlayacaginiz tuhaf bir durum. İyi bir kiz degil sadece bir erkegin kotu bir amacla bakabilecegi bir kiz. Ama sevgilimin hic bir sosyal medya adresinde yok. Sizce ne yapmaliyim.

siz iyi misiniz? erkeklerin kötü gözle bakamayacağı biri misiniz?
ama bak aldatılma ihtimaliniz var :işsiz:
sevgiliniz onu sosyal medyaya ekleyecek kadar saf değildir:KK53:

bu gençliğin işine akıl sır erdiremiyorum.kim kimle belli değil.
o kız istediği kadar kötü ve basit olsun.bakmışsa bakmıştır.
hem sormadın mı böyle bir şey oldu.ne iş diye.
nasıl sakin kalıyorsunuz.

Amaaannn yapacaksa her türlü yapar sosyal medyada vs olmasına lüzum yokki sor sevgiline baktın inanmıyosun tetikte ol takibe al

O kizda benim sevgilim dahil baska bi cok erkekle konusuyo yani anlayacaginiz tuhaf bir durum.

İnanın şu cümlenizden yaşınızn taş çatlasa 20 olduğunu düşündüm. Hele ki hesabınızda eğitim durumunuz yüksek lisans yazıyor hiç yakıştıramadım. Siz tanımadığınız kızı kategorize etmeyi bırakın, erkek arkadaşınızla konuşun derim.

Bu kadar karısıklıgın ıcınde olmaya nasıl katlanıyorsun. Bunlarla ugrasılmaz hemde bır erkek ıcın. Kız sana mesaj atmıs, tehdit etmiş, başkaları sevgilinin biriyle gorustugunu iddia etmiş ama sevgilinin hiç bi sosyal medyada hesabı yok. kafa rahatlıomu yani. uzatma ne sevgi ne sadakat yok gibi

senin sevgilinde sen dahil başka kızla konuşuyor? kızla aynı seviyedeler.dolayısıyla birbirlerine çok yakışmışlar..
belkide o kız asildir?

Back
X