Merhaba kizlarr! Benim 3 yıldır devam eden bir iliskim var ve sevgilimi cok seviyorum. Erkek arkadasim 11 aydie askerde simdiye kadar pek bir problemimiz olmadi cok sukur.Askerden gelincede evlenmeyi dusunuyoruz Allahin izniyle.Asil problem su ki aslan burcu bi bayan olarak asiri kiskancim ve cok takintiliyim en ufacik seyi bile kafamda kurar kurar altin portakala aday film yaparim resmen.Erkek arkadasim en son izine geldiginde bana evlenme teklifi etti ve hersey cok guzel gidiyordu. Taaa ki askere geri donene kadar askerdeyken gun icinde surekli beni arayan adam bu gidisinde aramaz oldu gunde 1 veya 2 kere ariyor mesaj gunaydin disinda yok denebilir. Nedenini sordugumda suriyeye gitme durumlari varmis bu arada erkek arkadasim gaziantep 5.zirhli tugayinda askerlik yapiyor ve sinira cok yakinlar bu gunlerde olan olaylar malumunuz.Egitim tatbikat falan yapiyorlarmis.Gayet anlasiyla karsiladim fakat bu durum 10 gunu gecik devam ediyor artik daha fazla dayanamadim ve hayatinda baska birosimi var artik beni sevmiyor musun gibi seyler soyledim tabi cok sinirlendi sacmalama ne alakasi var sana durumumu anlattim haklisin seni cok bosladim gibi seyler soyledi yine anlamak zorunda kaldim cunku ustune gitmek istemiyorum ama inaninki burada kendi kendimi yiyorum.Cunku ne oursa olsun beni asla umursamamazlik etmezdi durum boyle olunca cok garipsedim.Ve eklemek istedigim birsey daha var bir keresinde telefonda konusurken bir arkadasi dalga gecerek baska kizlarin ismini vererek onlarla mi konusuyorsun gibilerinden seyler soyledi erkek arkadasimda yapma zaten aramiz kotu simdi kafasina takicak kavga edicez dedi dedigi gibide oldu kavga ettik bu konuyu baya uzatmistim hatta aklima eldikce soyluyorum sizce aekadasinin dedilleri gercek olabilir mii ben gercekten inanilmaz takintili bi insanim pireyi deve yapmakta ustume yoktur cevaplarinizi bekliyorum sizce beni aldatiyor olabilir miiii:18: