Aldatılıyor olabilir miyim ? Yoksa saçmalıyor muyum

highill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
81
2
48
Merhaba kizlarr! Benim 3 yıldır devam eden bir iliskim var ve sevgilimi cok seviyorum. Erkek arkadasim 11 aydie askerde simdiye kadar pek bir problemimiz olmadi cok sukur.Askerden gelincede evlenmeyi dusunuyoruz Allahin izniyle.Asil problem su ki aslan burcu bi bayan olarak asiri kiskancim ve cok takintiliyim en ufacik seyi bile kafamda kurar kurar altin portakala aday film yaparim resmen.Erkek arkadasim en son izine geldiginde bana evlenme teklifi etti ve hersey cok guzel gidiyordu. Taaa ki askere geri donene kadar askerdeyken gun icinde surekli beni arayan adam bu gidisinde aramaz oldu gunde 1 veya 2 kere ariyor mesaj gunaydin disinda yok denebilir. Nedenini sordugumda suriyeye gitme durumlari varmis bu arada erkek arkadasim gaziantep 5.zirhli tugayinda askerlik yapiyor ve sinira cok yakinlar bu gunlerde olan olaylar malumunuz.Egitim tatbikat falan yapiyorlarmis.Gayet anlasiyla karsiladim fakat bu durum 10 gunu gecik devam ediyor artik daha fazla dayanamadim ve hayatinda baska birosimi var artik beni sevmiyor musun gibi seyler soyledim tabi cok sinirlendi sacmalama ne alakasi var sana durumumu anlattim haklisin seni cok bosladim gibi seyler soyledi yine anlamak zorunda kaldim cunku ustune gitmek istemiyorum ama inaninki burada kendi kendimi yiyorum.Cunku ne oursa olsun beni asla umursamamazlik etmezdi durum boyle olunca cok garipsedim.Ve eklemek istedigim birsey daha var bir keresinde telefonda konusurken bir arkadasi dalga gecerek baska kizlarin ismini vererek onlarla mi konusuyorsun gibilerinden seyler soyledi erkek arkadasimda yapma zaten aramiz kotu simdi kafasina takicak kavga edicez dedi dedigi gibide oldu kavga ettik bu konuyu baya uzatmistim hatta aklima eldikce soyluyorum sizce aekadasinin dedilleri gercek olabilir mii ben gercekten inanilmaz takintili bi insanim pireyi deve yapmakta ustume yoktur cevaplarinizi bekliyorum sizce beni aldatiyor olabilir miiii:18::5:

şu an askerde nasıl olacak kii?

ya,sende bnm gibisin vhalla işin zor:18:

Sana evlenme teklifi etmiş seni sevdiğine inanıyorsan kuruntu bunlar bence. Tabiki çok yoğunlardır.bzde sevglmle günde 3-4 saat konuşurduk 6 saat nöbeti vardı bnmkide 11 aylık asker.şimdi günde.1 kere konuşabiliyoruz çnk çavş oldu ve yoğun bende bunu biliyorum bence kuruntu yapıyorsun :)

Ha bu arada arkadan arkadaşlarının söylediğine takılma tipik asker şakaları neye saracaklarını şaşırıyorlar :1:

Sana evlenme teklifi etmiş seni sevdiğine inanıyorsan kuruntu bunlar bence. Tabiki çok yoğunlardır.bzde sevglmle günde 3-4 saat konuşurduk 6 saat nöbeti vardı bnmkide 11 aylık asker.şimdi günde.1 kere konuşabiliyoruz çnk çavş oldu ve yoğun bende bunu biliyorum bence kuruntu yapıyorsun :)

Gerçekten mi canım ya benim erkek arkadaşım acemi birliğinden beri çavuş neler yaptım zavallı çocuğa desene :(

Gerçekten mi canım ya benim erkek arkadaşım acemi birliğinden beri çavuş neler yaptım zavallı çocuğa desene :(

Canım bnmki yeni
Oldu ama yerinden yerine değişiyor görevleri bnmki cezaevi karakolunda olduğundan aşırı yoğun ama seninkide yoğundur. Canım bnce takılma ya böyle ilşkini ve sevgilini yıpratırsın zaten teskereye az kaldı bak hiçç üzmeyin birbirinizi :)

Sanmıyorum öyle bişey olacağını askerde sonuçta yoğun olduğu dönemler olacak olmayacak.. Anlayışla karşılaman lazım. Hem adam sana evlenme teklifi etmiş. Hadi son geldiğinde aranız bozulsa diyeceğim öyle bişeyde yok teklif ettiğine göre. takma kafana bu kadar canım onu anla. bence boş takıntı yapıyorsun..

Sanmıyorum öyle bişey olacağını askerde sonuçta yoğun olduğu dönemler olacak olmayacak.. Anlayışla karşılaman lazım. Hem adam sana evlenme teklifi etmiş. Hadi son geldiğinde aranız bozulsa diyeceğim öyle bişeyde yok teklif ettiğine göre. takma kafana bu kadar canım onu anla. bence boş takıntı yapıyorsun..

Çok teşekkür ederim canım aslında benim en çok takıldığım o arkadaşının yaptığı şakaydı

Canım bnmki yeni
Oldu ama yerinden yerine değişiyor görevleri bnmki cezaevi karakolunda olduğundan aşırı yoğun ama seninkide yoğundur. Canım bnce takılma ya böyle ilşkini ve sevgilini yıpratırsın zaten teskereye az kaldı bak hiçç üzmeyin birbirinizi :)

Canım benim erkek arkadaşım sürgün birliğinde telefonda konuşurken sürekli bi kavga sesleri inan 5 kere telefonu kapattığımızı hatırlıyorum ama ister istemez düşündüm böyle şeyler:15:

Canım benim erkek arkadaşım sürgün birliğinde telefonda konuşurken sürekli bi kavga sesleri inan 5 kere telefonu kapattığımızı hatırlıyorum ama ister istemez düşündüm böyle şeyler:15:

Sorunlu insanlar oluuor sürgün yerlerinde dengesizlerin öyle yapması cok doğal canımm rahat ol bence her şey yolunda askerdeler tatilde değil takılma yani elinde değil aramamak

Sorunlu insanlar oluuor sürgün yerlerinde dengesizlerin öyle yapması cok doğal canımm rahat ol bence her şey yolunda askerdeler tatilde değil takılma yani elinde değil aramamak

Çok teşekkür ederim canım içim rahatladı valla :) iyiki bu konuyu açmışım yoksa 1 ay çocuğun başının etini yerdim beni sevmiyorsun diye:44:

Çok teşekkür ederim canım aslında benim en çok takıldığım o arkadaşının yaptığı şakaydı

anladım :) bende bazen öyle ayrıntılara takılırım bende aslan burcuyum :1:

ama arkadaşı gıcığına yapmış belli ki. sevgilinde demiş zaten yapma etme diye.. hele birde bu adam sana evlenme teklifi etmiş ya ben sanmıyorum bişey olcağını. şimdi siz uzaksınız özlüyosunuz sürekli konuşamıyosunuz falan iyice düşünür üzerine durursun sen :) bence böyle kendini sıkıp üzme gelince herşey güzel olacak inşallah. :)

anladım :) bende bazen öyle ayrıntılara takılırım bende aslan burcuyum :1:

ama arkadaşı gıcığına yapmış belli ki. sevgilinde demiş zaten yapma etme diye.. hele birde bu adam sana evlenme teklifi etmiş ya ben sanmıyorum bişey olcağını. şimdi siz uzaksınız özlüyosunuz sürekli konuşamıyosunuz falan iyice düşünür üzerine durursun sen :) bence böyle kendini sıkıp üzme gelince herşey güzel olacak inşallah. :)

İnşallah canım ya çok teşekkür ederim.
Düşünmek ki ne düşünmek kafamda öyle şeyler kuruyorum ki bazen ben bile şaşırıyorum kendime. Çok detaycıyım en ufak kelimeye bile takılırım aslında çok kötü bişey:25:

İnşallah canım ya çok teşekkür ederim.
Düşünmek ki ne düşünmek kafamda öyle şeyler kuruyorum ki bazen ben bile şaşırıyorum kendime. Çok detaycıyım en ufak kelimeye bile takılırım aslında çok kötü bişey:25:

bende öyleyim. yanındayken bir laf etsin o an üzerine durmam ama eve gelince saatlerce niye böyle oldu diye düşünürüm ama boş işte. biz aslan burçları ilgisiz yapamıyoruz galiba herşeyde onun hayatında en önde olmak istiyoruz :) o yüzden kendimizi yiyoruz ama biz abartıyoruz bazen gerçekten :1:

Çok teşekkür ederim canım içim rahatladı valla :) iyiki bu konuyu açmışım yoksa 1 ay çocuğun başının etini yerdim beni sevmiyorsun diye:44:

Bende arada yapıyorum da başkasımı var demedim hiç insan konuşamadıkça hırçınlaşıyor yeme çocuğun başının etini :1:

bende öyleyim. yanındayken bir laf etsin o an üzerine durmam ama eve gelince saatlerce niye böyle oldu diye düşünürüm ama boş işte. biz aslan burçları ilgisiz yapamıyoruz galiba herşeyde onun hayatında en önde olmak istiyoruz :) o yüzden kendimizi yiyoruz ama biz abartıyoruz bazen gerçekten :1:

Ayyy resmen ben :) aynen oyle yanındayken umursamam yada o an anlamamıs olurum konuyu sonradan düşünce jeton eyvahlar olsun film yazarım filmmmm:53:

Bende arada yapıyorum da başkasımı var demedim hiç insan konuşamadıkça hırçınlaşıyor yeme çocuğun başının etini :1:

Evet oyle canım sürekli telefon çalsın diye bekliyorsun 1 saat 2 saat 3 saat 4, 5 zaten 4 satte ben çoktan çileden çıkmış oluyorum arayıncada tartışma kaçınılmaz oluyor

bencede öle bişey yoktur canm şu suriye olayları bide yakın yerdeymiş gerçekten yoğnlar bide sen üstüne gitme canm yanında olduğunu belli et sabretcez yapcak bişeyimiz yok askerlerin sölediği saçma sapan şaka da klasik erkek şakası hepsinde var yannda oldugnu belli et canm aradığında

canım çok abartmışsın ya yapma bence böyle, bıktırırsın onuda canım

Back
X