- Konu Sahibi dulcineaxx
Merhaba kızlar.. 1,5 senelik taze evliyim. Eşimle birbirimizi liseden beri tanıyoruz ve birbirimiz için vazgeçilmez olduğumuz için bu birlikteliği evlilik ile taçlandırdık. Ama şu günlerde bu "vazgeçilmezlik" konusu fazlaca kafamı kurcalıyor, uykularımı kaçırıyor resmen, gece ter içinde uyanıyorum. Her şey yaklaşık 2 ay önce başladı. Normalde eşim sakin, ılımlı, çok fazla uyumlu bir insandır. Yani o kadar uyumlu ki ben istedim diye kaşlarını bile aldı:)) belki uyuma ölçüt değildir bu ama ne bileyim.. bir çok erkek için tabu olabilecek şeyleri yaptı zamanında benim için. neyse konuyu dağıtmayayım.. bu kişiliğine rağmen yaklaşık 2 aydır bir şeyler çevirdiğini seziyorum. İşten eve geliş saatleri değişmeye başladı, bazen gece kalkıp birileri ile telefonda konuşuyor. Gülüyor falan konuşurken.. Bir kaç kez işten geç geleceğini, mesaiye kalacağını söylemişti bana.. çalıştığı muhasebe bürosunu çaktırmadan aradım ve orda olup olmadığını öğrenmeye çalıştım.. orda değildi ben hep aradığımda. yalan söyledi yani bana ama ben yine de belki işin içinde başka bir şey vardır diye düşünmeye başladım. Geceleri telefonla konuşma olayı da bi kaç kez yaşandı dediğim gibi. Bi kaç kez telefonunu yokladım gizlice mesaj vs görürüm diye ama bir şey göremedim. 2 aydır bana karşı bu ilgisi azalmaya başladı. Bunu farkediyorum, cinsel yönden de başka şeylerde de ilgilisi azaldı. Bu sorular aklımı çok kurcalıyor kızlar. İşin içinden çıkamıyorum ben. Burada da yeniyim, psikologlara vs gitmek istemiyorum bu durum için. Lütfen yardın edin.