Aldatılıyor olabilir miyim?

dulcineaxx

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
3
0
6
İstanbul
Merhaba kızlar.. 1,5 senelik taze evliyim. Eşimle birbirimizi liseden beri tanıyoruz ve birbirimiz için vazgeçilmez olduğumuz için bu birlikteliği evlilik ile taçlandırdık. Ama şu günlerde bu "vazgeçilmezlik" konusu fazlaca kafamı kurcalıyor, uykularımı kaçırıyor resmen, gece ter içinde uyanıyorum. Her şey yaklaşık 2 ay önce başladı. Normalde eşim sakin, ılımlı, çok fazla uyumlu bir insandır. Yani o kadar uyumlu ki ben istedim diye kaşlarını bile aldı:)) belki uyuma ölçüt değildir bu ama ne bileyim.. bir çok erkek için tabu olabilecek şeyleri yaptı zamanında benim için. neyse konuyu dağıtmayayım.. bu kişiliğine rağmen yaklaşık 2 aydır bir şeyler çevirdiğini seziyorum. İşten eve geliş saatleri değişmeye başladı, bazen gece kalkıp birileri ile telefonda konuşuyor. Gülüyor falan konuşurken.. Bir kaç kez işten geç geleceğini, mesaiye kalacağını söylemişti bana.. çalıştığı muhasebe bürosunu çaktırmadan aradım ve orda olup olmadığını öğrenmeye çalıştım.. orda değildi ben hep aradığımda. yalan söyledi yani bana ama ben yine de belki işin içinde başka bir şey vardır diye düşünmeye başladım. Geceleri telefonla konuşma olayı da bi kaç kez yaşandı dediğim gibi. Bi kaç kez telefonunu yokladım gizlice mesaj vs görürüm diye ama bir şey göremedim. 2 aydır bana karşı bu ilgisi azalmaya başladı. Bunu farkediyorum, cinsel yönden de başka şeylerde de ilgilisi azaldı. Bu sorular aklımı çok kurcalıyor kızlar. İşin içinden çıkamıyorum ben. Burada da yeniyim, psikologlara vs gitmek istemiyorum bu durum için. Lütfen yardın edin.

hangi saatlerde görüşme yaptına bakıp, cep teldeki arama kayıtlara bakmayı denedınızmı. gizli numaradan arayıp kım oldunu ogrenebılırsın.

kullandığı operatün internet sitesinden telefon görüşme kayıtlarına bak ,
hangi numarayı hangi tarih ve saatte aradığını ( ayrıca ) öğrenebilirsin canım,
inşallah öyle bi durum yoktur

konuyu bir derdim var kısmına taşırsan daha çok ilgilenen olur. açık açık sorabilirsin gece kimle konuştuğunu neticede o da sana sorardı hesap sorar gibi deil normal bi sor bakalım.

Ben de düşündüm bunu ama ortada böyle bir durum yoksa eğer aramız çok kötü şekilde bozulur, kaybedebilirim diye korkuyorum.. cesaretimi toplayamıyorum aslında bi kaç denemek istedim ama of

Tabi eşini sen daha iyi tanırsın ama eğer yoksa böyle birşey aranızı bozacak kadar büyük tepki vermemesi gerekir. Sonuç olarak seni böyle düşünmeye o itiyor. Arkadaşlarıyla filan da takılıyor olabilir ben illa aldatıyor diye yargılamıyorum yanlış anlaşılmasın lakin her ne yapıyorsa açıklamasını yapmalı. Böyle şüpheyle yaşanır mı:20:

şu gecenin bi yarısı telefonla gizlice konuşup gülme olayı olmasa daha ılımlı bakabilirdim belki ama tüm anlattıklarınızı kafamda toplarsam eşiniz bişeyler karıştırıyo gibi... bence bu şüpheyle yaşanmaz... ya eşini karşına al ciddi ciddi konuş düşüncelerini söyle ve sonunun kötü olacağını iyice ima et... ya da işi sıkı tut her şeyini iyice takip et telefonunun görüşme kayıtlarına ulaş her gsm operatörü bunu sağlıyor... böyle eli kolu bağlı şüphe içinde kendini yiyip bitirerek oturma....

işyerinde olduğunu söyluyor ve arıyorsun işte olmuyor.
bunun başka bir açıklaması ne olabilir ki?

telde gizli gizli konusuyor
neden gizleme gereği duyuyor?

Kendını uzecegıne gıt sor bence neden aranız bozulsun kı ?
Icın ıcını yıyecegıne sor rahatla...

ıyı bır uyumunuz var ve uzun zamandır bırbırınızı tanyorsunuz evlenmişsiniz ve iş yerını aradıgınızda orda olmadıgını yalan soyledıgını ogrenıyorsunuz ve bunun hesabını soramıyorsunuz..sankı aranızda mesafe var gıbı...

iş yerini aradığınızda keşke yüzleşseydiniz, aradım ama yoktun hayırdır diye, cep tlf nu düşüremedim bağlantı kopuyor iş yerini aradım felan deseymişsiniz korkunun ecele faydası yok hergün ölmektense bir gün ölürsünüz, hepimiz için geçerli tabi ki...

Geceleri kalkıp telefonla konuşup gülüşmesi insanı büyük bir ACABA'ya itiyor... Bi insan neden gece eşinin yanından kalkıp da telefonla konuşma gereği hissedebilir? İşler güçler desem, arkadaşlar desem, neden o saatte arasınlar? Neden gece? Kesinlikle senin kadar sabırlı olamazdım ve karşıma alıp sorardım. Nedir bu hallerin derdim? :/

arkadaşlar eşiyle ne kadar güzel ve sakin konuşsada,
adam böyle birşey yapıyorsa itiraf edermi sanki,
yapmıyorsa da eşinin kendine bunu kondurmasını yakıştıramaz,
en uygunu bence hangi numarayla ne sıklıkta görüşüldüğünü bulması,
bunu ondan gizli yapabilir,
sonra o numarayı eşinin telefonunda kontrol etmeli ne isimle kaydedilmiş diye,
aranan kişi bayan mı ?
bu soruların cevapları karşısında eşiyle konuşmalı
benim fikrim bu

Back
X