aldatiliyormusum

yeniska

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
86
35
3
36
Arkadaşlar mrb aldatildigimi ogrendim tesadüfen ruh halim çok kötü küçük bi çocuğum var kendimi toparlamaya ayakta durmaya çalışıyorum düşünmek istemiyorum ama 24 saat aklımdan gitmiyor öyle mi böyle mi söyle mi diye eşimin bi iş arkadaşı vardı çok güzel bi bayan dikkatimi çekmişti kim bu dedim mudurum dedi profilini inceledim evli kadın bi de yeni evli daha 1 yıl olmuş evleneli sonra eşimi silmiş neden sildi dedim bilmiyorum sorarım dedi sonra bidaha ekledi ama çok üstünde durmadım Oysaki bunların ilişkisi varmış tesadüfen eşimin one drive ında fotolarıni gördüm eşim silmiş ama tel otomatik upload etmiş fotolarda arabada opusurken beraber AVM de gezerken sarmas dolas fln (öğle yemekleri ) bi de kocamin çıplak fotoları vardı kızın yoktu herhalde gelen fotolar kaydolmamis eşimin çektikleri kaydolmus kıyamet koptu tabii eşim biraz yakinlastiklarini ama daha ilerisinin olmadığını sadece karşılıklı fotolarla konuştuklarını söylüyor bunların bi önemi yok ayrılacağım tabiki he bi de parmağında hiç yüzük yok kız evli ve cocuklu olduğunu biliyor sizce neden eşim yuzugunu takmiyor ben en çok buraya takıldım çünkü eşim asla cikarmazdi aralarında cok derin bi iliski olduğunu tahmin ediyorum lütfen yorumlar misiniz nasıl bi yol izleyelim kadının kocası da bilsin istiyorum hincimi bol bol çıkardım eşim den yetmedi bu kadından da çıkarmak istiyorum Lütfen bi yol gösterin

Arkadaşlar mrb aldatildigimi ogrendim tesadüfen ruh halim çok kötü küçük bi çocuğum var kendimi toparlamaya ayakta durmaya çalışıyorum düşünmek istemiyorum ama 24 saat aklımdan gitmiyor öyle mi böyle mi söyle mi diye eşimin bi iş arkadaşı vardı çok güzel bi bayan dikkatimi çekmişti kim bu dedim mudurum dedi profilini inceledim evli kadın bi de yeni evli daha 1 yıl olmuş evleneli sonra eşimi silmiş neden sildi dedim bilmiyorum sorarım dedi sonra bidaha ekledi ama çok üstünde durmadım Oysaki bunların ilişkisi varmış tesadüfen eşimin one drive ında fotolarıni gördüm eşim silmiş ama tel otomatik upload etmiş fotolarda arabada opusurken beraber AVM de gezerken sarmas dolas fln (öğle yemekleri ) bi de kocamin çıplak fotoları vardı kızın yoktu herhalde gelen fotolar kaydolmamis eşimin çektikleri kaydolmus kıyamet koptu tabii eşim biraz yakinlastiklarini ama daha ilerisinin olmadığını sadece karşılıklı fotolarla konuştuklarını söylüyor bunların bi önemi yok ayrılacağım tabiki he bi de parmağında hiç yüzük yok kız evli ve cocuklu olduğunu biliyor sizce neden eşim yuzugunu takmiyor ben en çok buraya takıldım çünkü eşim asla cikarmazdi aralarında cok derin bi iliski olduğunu tahmin ediyorum lütfen yorumlar misiniz nasıl bi yol izleyelim kadının kocası da bilsin istiyorum hincimi bol bol çıkardım eşim den yetmedi bu kadından da çıkarmak istiyorum Lütfen bi yol gösterin

Hiç kimse aldatılmayı hak etmez. Sizin adınıza üzüldüm.
Lakin sorun eşinizde. Kocanız yapacağını yapmış şu aşamada yüzüğü taksa nolur takmasa nolur?
Aralarındaki ilişki derin olsa ne olur ki ?
Siz kendinize bakın. Kadının zaten ne mal olduğu belli. Bulaşmayın hiç. Yapacağınız hiç bir şey içinizdeki ateşi söndürmez.
Kendiniz için yapacağınız en iyi şey; bu karaktersiz adamı hayatınızda bir saniye bile tutarak vakit harcamamak olacaktır.

Eski eşim benıde bır kadın ıcın terk etmıstı .
Ayrıldıgımız ılk donemler artık nasıl olduysa salaklıgına sanırım bızım terk ettıgımız evın adresıne kredı kartları ekstelerı gelıyordu. Bır gun oturdum arastırdım eft 'mı yoksa havalemı emın degılım buradan bır kadının ısmıne ulastım. Kadın rus , kocası turk evlıler cocukları var.
O bılgılerı kocasına facebooktan gonderdım, gercekten eskı kocamı oldurseydıde olurdu benım ıcın . 1 -2 saat ıcınde eskı kocam delırmıs gıbı benı aradı
ve bunun gıbı cok sey yaptım.
eskı esım asık oldugu ıcın ayrıldı ama hayatında 4 tane daha kadın vardı bır sekılde ıletısımde oldugu pısmanmıyım hayır valla hıc degılım ıyıkı yaptım az bıle yaptım dıyorum

beynin mi yandı ablacım, kocanın aleni aldatma fotoları varken takmadığı yüzüğe takılmışsın?
O fotoları eşin yok etmeden mutlaka al, kadının kocasına , kadının ve kocanın bütün çevresinin görebileceği bir ortama at ki rezil rüsva olsunlar.Kendine güven ve bunu hazmetme, küçük çocuğum var diye sakın bunu yutma.

Çıplak fotoları indirmeye utandım açıkçası diğerlerini aldım ama o sırada da sildi hepsini eşim suan alma ihtimalim yok eşim kızla gorusmuyor buna eminim köpek gibi pişman ayaklarımi öpüyor resmen kız çok üstüne gitmiş buarada kız yabancı venezuelali guya eşi de biliyormus kız itiraf etmiş şimdi mutlu mesut devam ediyor hayatına ben burda sinir hastası oldum esine yollayacagim fotolar sarmas dolas fotolar olacak o da bişey ifade eder mi bilmiyorum çünkü zaten kabullenmis adam

Çıplak fotoları indirmeye utandım açıkçası diğerlerini aldım ama o sırada da sildi hepsini eşim suan alma ihtimalim yok eşim kızla gorusmuyor buna eminim köpek gibi pişman ayaklarımi öpüyor resmen kız çok üstüne gitmiş buarada kız yabancı venezuelali guya eşi de biliyormus kız itiraf etmiş şimdi mutlu mesut devam ediyor hayatına ben burda sinir hastası oldum esine yollayacagim fotolar sarmas dolas fotolar olacak o da bişey ifade eder mi bilmiyorum çünkü zaten kabullenmis adam

peki ne yapmayı düşünüyorsunuz evliliğinizle ilgili?

Bi de ingilizcem iyi değil adama mesaj atayım diyorum kârının çıplak fotolarinin kocamin telefonunda ne işi var diye ama kanıt göster derse yok ama eminim kadıninda bisürü foto yolladığına yüzüğü neden takıldım çünkü asla cikarmazdi bi de evli olduğunu saklamak gibi bi durumu yok herkes biliyor kadın aklı işte ince dusunuyoruz

Arkadslarn dedigi cok dogru.rezil olsunlar herkese.bu pislklerinin cezasini herkesn onunde ceksnler.
Cok uzuldm adıniza
Her delili saklayin.mahkemede işinize yarar.manevi tazminatta alirsnz
Hatta o kadina da dava acma hakkinz var.iyi bi avukat bulun
Bunlar maddi yaptrmlar ama icnzdeki atesin sonmesi zaman alir.Allah kolaylk versn

Yalan soyluyordur
Benım kadında yabancıydı ama kocası turk nasıl kabul eder turk erkegı bunu ınanma sakın
Ha olmadımı senı yonlendırım cocugun anası danası kardesı yokmu gonder J Jalopi benım eskı esım hıc pısman olmadı ayrılmıstık ayrılıgımı su sekıdle duyurdum . facebookta bır yazı yazdım. Kocam bana tup bebegı yaptıktan sonra su ısımlı kadın ıcın benı terk ettı dıye uzayıp gıdıyordu

Back
X