Aldatiliyorum galiba

Uzgunumarrik032

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
24
6
1
40
Merhaba bayanlar buraya daha onceden uyeydim sirf beni taniyanlar olduğunu bildiğim için yeni üyelik alip konu açtım

Öncelikle iyi giden bir evliliğim olduguna inanan biriyim 15 senedir birbirimizi tanıyoruz eşimle 10 senedir evliyim .esimin telefonunda viber yüklü ve buradan kimseyle konuşmadigini biliyorum eşim gece çalışıyor ve sabaha kadar viberde etkin oluyor işyerindeki kadin dan supeleniyordum.suphemin sebebi kadinla mesajlastigini yakalamistim ve ortaligi ayaga kaldirdim.esim istersem isten cikacagini ve hatta uygulamayi telefonundan kaldiracagini soylemisti ama yapmadi bende ses etmedim ertesi gun esim son gorulmesini kapatti sifreyi degistirdi.nedenini sormadim.sifreyi ogrendim son gorulmesini actim ve kadinin da telefon nosunu alıp bir haftadır sabahlara kadar uyumadan takip ediyorum.gunluk10-15kez son gorulme olayını yakaliyorum.esim.yazilim okudugundan telefonlarla arasi cok iyi casus yukluyemiyorum.ancak elimden bu geliyor ne yapabilirim aklima pek bisey gelmiyor inanin kafayi yiyecem.cok ilgili alakali bir insan herdededigimi yapar.iyi davranir benimle kaliteli zaman geçirmek icin çok uğraşıyor . konuşmayı düşünüyorum ama ne demeliyim ne yapmaliyim lütfen yardim edin.

Sonuçta inkar edecek yapiyorum demeyecek bunu biliyorum burda çok zeki bayanlarin olduğuna inanıyorum artık aklim kendime yetmiyor sabahlara kadar uyumuyorum piskolojim bozuldu.

Wiberi eskiden kullanıyordum benimde dikkatimi çekiyordu sürekli çevrimiçi olan biri. Ablama yükletirdim denemek için. Girmediği halde çevrimiçi gözüküyordu halen çözemedim. Watsap veb ile bağlanın eşinizin telefonuna şifresini bilmeniz gerekiyor yalnız birde android ise tel bildirim gidiyormuş iPhone ise sıkıntı yok. Son görülme şifre falan işin içine girdiyse tehlike çanları çalıyor demektir tecrübeyle sabit.

Whatsapp web'ten direkt olarak ne konuştuklarını da gözlemleyebilirsiniz..
Yalnız onu yaparken dikkatli olması gerek bir de ordan bakmak suça girmeye başlamıştı geçenlerde. Kadınların kendilerini savunmalarını engellemek için biber gazı taşımak suç. Aldatıldığını ispatlamak için whatsapp webten bakmak da suç. Bakalım yaşamamız da suç sayılacak mı?

belki arkadasca bir sohbet olabilir hemen kötü düşünmemek gerekir.esin seni seviyor ve değer veriyor sanırım.takip et derim hemen eşinle konusma mesela gecikicem toplantı var arkadasımla görüsücüm gibi seyler dediğinde onu denemek için ara veya baska seyler yap derim..

Yalnız onu yaparken dikkatli olması gerek bir de ordan bakmak suça girmeye başlamıştı geçenlerde. Kadınların kendilerini savunmalarını engellemek için biber gazı taşımak suç. Aldatıldığını ispatlamak için whatsapp webten bakmak da suç. Bakalım yaşamamız da suç sayılacak mı?
"Çatır çatır aldatılın, yatakta basarsanız donuna kadar alabilirsiniz."

Back
X