• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyorum

Hayalll4

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
101
35
13
31
Sahte hesaptan kız düşürüyor eşim.. o olduğuna yüzde yüz eminim..nasıl demeyin ..Ben de sahte hesap açıp buluşma davet etsem mahkemede kullanabilir miyim?

Sahte hesaptan kız düşürüyor eşim.. o olduğuna yüzde yüz eminim..nasıl demeyin ..Ben de sahte hesap açıp buluşma davet etsem mahkemede kullanabilir miyim?
Canım her gün konu açıp derdini açık açık yazmıyorsun biz mi bulmamız lazım. Derdin varsa anlat yoksa yorma milleti.

Aldatan erkek neler yapar diye sormuştun.

Seninkin hali tavrı çok km yapmış gibi duruyor.Yakaladın mı buldun mu bir şeyler. Hemen hesaplaşayım gibi aptallık yapma. Sinsi sinsi delil topla belli etmeden

Nerden eminsiniz? O hesap size ait olmali ki o olduguna eminim gibi bir cumle kurmussunuz. O mahkemede kendinize de dikkat edin derim. Zira o hesap sizinse isler karisir.

Canım her gün konu açıp derdini açık açık yazmıyorsun biz mi bulmamız lazım. Derdin varsa anlat yoksa yorma milleti
Ya işte aldatıldım ama ispat edemiyorum mahkemeye.. boşanma asamasindayiz..sudan sebeplerle yazmış adam ama sahte hesap açmış kızlara dm ye gel falan diyor..o hesab kesin onun eminim ..Başka hesaptan ekleyip buluşma ayarlasam nasıl olur o hesabı mahmeyee vercem yanlış yapmak istemiyorum..

Nerden eminsiniz? O hesap size ait olmali ki o olduguna eminim gibi bir cumle kurmussunuz. O mahkemede kendinize de dikkat edin derim. Zira o hesap sizinse isler karisir.
Benim değil ben devlet memuruyum..kuruma hesabıma dm kapatmis ..Başka hesap actim orda dm açık..zaten benim kendi şahsi hesabımı da ekledi

Mahkemede kabul ediliyor mu acaba öyle ? Her şeyi de delil kabul etmiyorlar ya bilemedim. Bir avukata danışmak lazım, ters falan tepmesin.

Ya işte aldatıldım ama ispat edemiyorum mahkemeye.. boşanma asamasindayiz..sudan sebeplerle yazmış adam ama sahte hesap açmış kızlara dm ye gel falan diyor..o hesab kesin onun eminim ..Başka hesaptan ekleyip buluşma ayarlasam nasıl olur o hesabı mahmeyee vercem yanlış yapmak istemiyorum..
Anlar bence. Gerçekçi değil kimin fotosunu kullanacaksınız mesela. Hiç görmediği biriyle buluşacak kadar ahmak mi ?

Bosanma asamasindaki birliktelikleri bazi hakimler aldatma olarak kabul etmiyor, bilginiz olsun

Boşanma davası açıldıktan sonra sadakat yükümlülüğü kalkıyor diye biliyorum. O nedenle böyle gizli işlere girmeyin daha beter başınıza bela açılmasın. Yavuz hırsız ev sahibini bastırmasın sonra. Aldatma sayılmıyor, yanlışsam düzeltin beni.

Davanız açıldı mı? O zaman adamın dışarıda ne yaptığıyla çok ilgilenmiyor mahkeme. Gerçi hakime bağlı bir durum ama.

Back
X