Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım her gün konu açıp derdini açık açık yazmıyorsun biz mi bulmamız lazım. Derdin varsa anlat yoksa yorma milleti.Sahte hesaptan kız düşürüyor eşim.. o olduğuna yüzde yüz eminim..nasıl demeyin ..Ben de sahte hesap açıp buluşma davet etsem mahkemede kullanabilir miyim?
Sahte hesaptan kız düşürüyor eşim.. o olduğuna yüzde yüz eminim..nasıl demeyin ..Ben de sahte hesap açıp buluşma davet etsem mahkemede kullanabilir miyim?
Ya işte aldatıldım ama ispat edemiyorum mahkemeye.. boşanma asamasindayiz..sudan sebeplerle yazmış adam ama sahte hesap açmış kızlara dm ye gel falan diyor..o hesab kesin onun eminim ..Başka hesaptan ekleyip buluşma ayarlasam nasıl olur o hesabı mahmeyee vercem yanlış yapmak istemiyorum..Canım her gün konu açıp derdini açık açık yazmıyorsun biz mi bulmamız lazım. Derdin varsa anlat yoksa yorma milleti
Benim değil ben devlet memuruyum..kuruma hesabıma dm kapatmis ..Başka hesap actim orda dm açık..zaten benim kendi şahsi hesabımı da eklediNerden eminsiniz? O hesap size ait olmali ki o olduguna eminim gibi bir cumle kurmussunuz. O mahkemede kendinize de dikkat edin derim. Zira o hesap sizinse isler karisir.
Anlar bence. Gerçekçi değil kimin fotosunu kullanacaksınız mesela. Hiç görmediği biriyle buluşacak kadar ahmak mi ?Ya işte aldatıldım ama ispat edemiyorum mahkemeye.. boşanma asamasindayiz..sudan sebeplerle yazmış adam ama sahte hesap açmış kızlara dm ye gel falan diyor..o hesab kesin onun eminim ..Başka hesaptan ekleyip buluşma ayarlasam nasıl olur o hesabı mahmeyee vercem yanlış yapmak istemiyorum..
Bosanma asamasindaki birliktelikleri bazi hakimler aldatma olarak kabul etmiyor, bilginiz olsunYa işte aldatıldım ama ispat edemiyorum mahkemeye.. boşanma asamasindayiz..sudan sebeplerle yazmış adam ama sahte hesap açmış kızlara dm ye gel falan diyor..o hesab kesin onun eminim ..Başka hesaptan ekleyip buluşma ayarlasam nasıl olur o hesabı mahmeyee vercem yanlış yapmak istemiyorum..
Var cocukÇocuk var mı?