Aldatılma fobisi her yerde. Nasıl kurtulurum?

GlassySky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
280
741
53
Merhaba kadınlar klübü üyeleri. Bu siteyi son zamanlarda o kadar çok okur oldum ki bende üye oluyum bari dedim. Benim bu hayatta en büyük fobim ve kalp kırgınlığım aldatılma hakkinda . Şimdi diyeceksiniz daha önce aldatıldın mı? Hayır inanır mısınız bilmiyorum ilişkim bile olmadı. Malesef aile hayatımda oldu. Daha fazla konuşmak istemiyorum. Çünkü kimseye açamadım kendimi. Herseyi içime atan biriyim. Dışarıdaki arkadaşlarım da beni dertsiz tasasız mutlu bir hayatı olan biri olarak biliyorlar. Bu sitede aldatılma hikayeleri okuyunca çok üzülüyorum. Heleki o çocuklara. Evli adamlarla birlikteligi savunan kişilere de aşırı kızıyorum. Şimdi nolur bana bu konu hakkında tavsiye verin. Aldatılma fobimi nasıl aşarım. İleride bir erkeğe nasıl güvenebilirim?

Merhaba kadınlar klübü üyeleri. Bu siteyi son zamanlarda o kadar çok okur oldum ki bende üye oluyum bari dedim. Benim bu hayatta en büyük fobim ve kalp kırgınlığım aldatılma hakkinda . Şimdi diyeceksiniz daha önce aldatıldın mı? Hayır inanır mısınız bilmiyorum ilişkim bile olmadı. Malesef aile hayatımda oldu. Daha fazla konuşmak istemiyorum. Çünkü kimseye açamadım kendimi. Herseyi içime atan biriyim. Dışarıdaki arkadaşlarım da beni dertsiz tasasız mutlu bir hayatı olan biri olarak biliyorlar. Bu sitede aldatılma hikayeleri okuyunca çok üzülüyorum. Heleki o çocuklara. Evli adamlarla birlikteligi savunan kişilere de aşırı kızıyorum. Şimdi nolur bana bu konu hakkında tavsiye verin. Aldatılma fobimi nasıl aşarım. İleride bir erkeğe nasıl güvenebilirim?
Bence insan kimseye sonsuz güvenmemeli herşeyini ona bağlamamalı. her zaman hayatın insanlara farklı şeyler getirdiğini aklımızda tutmamız gerek. ama sürekli güvensizlikle de insanlara yaklaşmamalıyız. Malesef böyle insanlar da var ama eşine cok sadık nice insanlar var. Şunu diyecek bir hayat kurmalıyız onun tercihiyle ayrılsak bile güçlü durabilir hayatımı devam ettirebilirim. Önce kendine güvenmeli insan

Bence insan kimseye sonsuz güvenmemeli herşeyini ona bağlamamalı. her zaman hayatın insanlara farklı şeyler getirdiğini aklımızda tutmamız gerek. ama sürekli güvensizlikle de insanlara yaklaşmamalıyız. Malesef böyle insanlar da var ama eşine cok sadık nice insanlar var. Şunu diyecek bir hayat kurmalıyız onun tercihiyle ayrılsak bile güçlü durabilir hayatımı devam ettirebilirim. Önce kendine güvenmeli insan
Bende öyle aptal bir insan değilim. Kişinin kendi kaderini yönlendirdiğini düşünüyorum. Ama okuduğum kitaplarda ya da dizilerde aldatılma olunca başrolden daha çok üzülüyorum sanki aldatılan benim gibi. Tavsiyeleriniz içinde çok teşekkür ederim.

Bende öyle aptal bir insan değilim. Kişinin kendi kaderini yönlendirdiğini düşünüyorum. Ama okuduğum kitaplarda ya da dizilerde aldatılma olunca başrolden daha çok üzülüyorum sanki aldatılan benim gibi. Tavsiyeleriniz içinde çok teşekkür ederim.
Seni anlıyorum bende bu yüzden cogu diziyi izlemem öyle sahneler varsa değiştiririm sinir olurum. Normalleştiriliyor gibi geliyor bana. Bende ailemde ve çevremde böyle şeyler yaşadım takıntı yapman normal geldi bana. Ama diyorum ya hayatta neler oluyor sonunda ölüp gideceğiz bütün acılar bitecek. İnşallah vicdanlı güzel kalpli insanlarla karşılaşırsın

Seni anlıyorum bende bu yüzden cogu diziyi izlemem öyle sahneler varsa değiştiririm sinir olurum. Normalleştiriliyor gibi geliyor bana. Bende ailemde ve çevremde böyle şeyler yaşadım takıntı yapman normal geldi bana. Ama diyorum ya hayatta neler oluyor sonunda ölüp gideceğiz bütün acılar bitecek. İnşallah vicdanlı güzel kalpli insanlarla karşılaşırsın
Inşallah çok sağolun.

Tatlım aldatılmaktan korkmayan taş olur taş ! Ama seçimini baştan mümkün oldukça sağlam yaparsan riski en aza indirirsin. Örnek: sosyal medyayı aktif kullanan adamlardan uzak dur, listesinde bir sürü kız olan (özellikle Rus ve yaşı küçük kızlara ilgi duyan onları takip eden), hatta mümkünse sosyal medya kullanmayan bir adam bul. (Öyle adamlar var, biriyle evliyim) bir diğer husus adam sana aşık olsun asla mantık evliliğine yanaşma, sana aşık mı yoksa seni evliliğe münasip mi görüyor ikisi farklı şeyler. Önemli başka bir eleme de gece hayatı, 30 yaşını geçmiş ve hala barlarda takılmak mı istiyor, banla gitsin. Sakin ve biraz da içe dönük adamları daha güvenilir buluyorum. Her şey gönlüne göre olsun ❤️

Karşınızdakine değil, kendinize güveneceksiniz.
Ne olursa olsun, bir gün onsuzluğı göze almayı ve bütün her şeyin başınıza yıkılabileceğini bile bile, sağ çıkacağınıza ve yeniden yolunuza devam edeceğinize güveneceksiniz.

Tatlım aldatılmaktan korkmayan taş olur taş ! Ama seçimini baştan mümkün oldukça sağlam yaparsan riski en aza indirirsin. Örnek: sosyal medyayı aktif kullanan adamlardan uzak dur, listesinde bir sürü kız olan (özellikle Rus ve yaşı küçük kızlara ilgi duyan onları takip eden), hatta mümkünse sosyal medya kullanmayan bir adam bul. (Öyle adamlar var, biriyle evliyim) bir diğer husus adam sana aşık olsun asla mantık evliliğine yanaşma, sana aşık mı yoksa seni evliliğe münasip mi görüyor ikisi farklı şeyler. Önemli başka bir eleme de gece hayatı, 30 yaşını geçmiş ve hala barlarda takılmak mı istiyor, banla gitsin. Sakin ve biraz da içe dönük adamları daha güvenilir buluyorum. Her şey gönlüne göre olsun ❤️
Gerçekten öyle 😁

Çok sağolun verdiğiniz tavsiye icin . Daha 19 yaşındayım ve hiçbir sevgilim olmadı. Babamdan aldığım güvensizliği kırmaya çalışıyorum. Gelecekte ayakları üstünde durabilen bir kadın olabilmek için. Aktif bir sosyal yaşam yaratmaya çalışıyorum kendime spor yapmak gibi. Zaten üniversite öğrencisiyim. Bir mesleğimde olucak inşallah🙏.

Çok sağolun verdiğiniz tavsiye icin . Daha 19 yaşındayım ve hiçbir sevgilim olmadı. Babamdan aldığım güvensizliği kırmaya çalışıyorum. Gelecekte ayakları üstünde durabilen bir kadın olabilmek için. Aktif bir sosyal yaşam yaratmaya çalışıyorum kendime spor yapmak gibi. Zaten üniversite öğrencisiyim. Bir mesleğimde olucak inşallah🙏.
bebeğim sen daha çok gençsin, bu yaşta bunları düşünme. Her kadın aldatılır diye bir şey de yok üstelik. En azından bazıları aldatıldığını bilmez diyelim :) böylece ruh sağlığını bir nebze korursun :) 40 yaşındayım , yakın zamanda 2. Evliliğimi yaptım, bu yaşıma kadar hiç aldatılmadım ya da aldatıldığımı hiç öğrenmedim :) uyanık ol, gözün açık olsun ama kontrol manyağı olma, bu seni itici yapar. Her yaşta yaşının güzel ve bakımlı kadını ol. Mesleğini eline al, baktın karşına uğursuzun biri çıktı Allah’a sığın. Kaderin önüne geçilmiyor, bahtın güzel olsun, Allah iyilerle karşılaştırsın...

Merhaba, aslında bende bu durumdan müzdaribim. Daha önceki ilişkimde sevgi değil cinsel yönden kullanmak istediğini fark ettiğim an irtibatı kestim. Sonrasında da hep flörtöz, aklı beş karı havada insanlarla tanıştım ve bu aldatılma fobim iyice arttı.heleki son flörtüm kendini sadık, sevdiğine bağlı, daha önce hiç sevgilisi olamamış biri olarak tanıttığı için çok güvenmiştim meğer biriyle daha önce cinsel birlikteliği olmuş. Yani evet işte istediğim insanı buldum derken böyle bir durumla karşılaşmam beni üzdü hayal kırıklığına uğrattı. Bende artık bu durumla başa çıkamıyorum ve ileride ciddi bir ilişkiö olunca ne yapacağım hiç bilmiyorum :(

Merhaba, aslında bende bu durumdan müzdaribim. Daha önceki ilişkimde sevgi değil cinsel yönden kullanmak istediğini fark ettiğim an irtibatı kestim. Sonrasında da hep flörtöz, aklı beş karı havada insanlarla tanıştım ve bu aldatılma fobim iyice arttı.heleki son flörtüm kendini sadık, sevdiğine bağlı, daha önce hiç sevgilisi olamamış biri olarak tanıttığı için çok güvenmiştim meğer biriyle daha önce cinsel birlikteliği olmuş. Yani evet işte istediğim insanı buldum derken böyle bir durumla karşılaşmam beni üzdü hayal kırıklığına uğrattı. Bende artık bu durumla başa çıkamıyorum ve ileride ciddi bir ilişkiö olunca ne yapacağım hiç bilmiyorum :KK43:
Bende çok üzüldüm durumuna. Peki daha önce birlikte olduğunu kendisi mi söyledi yoksa sen mi öğrendin? Nasıl öğrendini anlatabilir misin tabi istersen.

Bende çok üzüldüm durumuna. Peki daha önce birlikte olduğunu kendisi mi söyledi yoksa sen mi öğrendin? Nasıl öğrendini anlatabilir misin tabi istersen.
Biz uzun süredir konuşuyoruz ama biraz ağırdan alıyoruz. Bir gün sohbet arasında konu buna geldi birisiyle birlikte olduğunu söyledi. Benimde yakınlaşmalarım oldu ama bu kadar ciddi bir boyutta değildi. Ben kendim gibi birisiyle birlikte olmak ve onunla cinsel anlamda kendimizi keşfetmek istiyorum. Aynı zamanda kendisi sadakatli daha önce hiç sevgilisi olmamış biri olduğu için cinsel birliktelik yaşadığına hiç ihtimal vermedim. Birlikte olduğu kişi sevgilisi değil günü birlik ilişki yani aldatma potansiyeline sahip olabilir. Ama 2ay sonra tekrar konuşmaya başladık çok değer veriyor bana bakalım hayırlısı :(

Kendine güvenmekle yenersin.
Hic kimse vazgeçilmez degil.
Hayat bu insanin basına her sey gelebilir.
Aldatildiktan sonra da mutlu mesut hayatini yaşayabileceğini inanırsan ve kendine güvenirsen fobin mobil kalmaz.

Kasma kendini. Seçimlerine dikkat et. Muamma olan adamlardan uzak dur. İnsanları tanıyamazsın tam olarak diyelim ki es kaza yanlış adamı sevdin aldatıldın. Aşılmıcak bişi değil. Emin ol aldatılan bütün kadınlarla aynı acıyı yaşamış olacaksın bi tık fazlası değil. Acı evrensel bi duygu ve kimse acıdan ölmüyor ben aldatıldı diye ölen kimse görmedim sen gördün mü? Fobiler bilinçaltından kaynaklı olduğu için kendine engel olamadığını biliyorum bu fobini KÜÇÜMSE. Olacağı varsa oluyo zaten kendine hakim ol otokontrolü elden bırakma biri hayatına girdiğinde sürekli acaba beni aldatıyo mu diye düşünme kendi kuruntun olduğunu bil ve ilişkilerine zarar verme

Karşınızdakine değil, kendinize güveneceksiniz.
Ne olursa olsun, bir gün onsuzluğı göze almayı ve bütün her şeyin başınıza yıkılabileceğini bile bile, sağ çıkacağınıza ve yeniden yolunuza devam edeceğinize güveneceksiniz.
Peki ama nasil

Back
X