simdi esim hep guzel giyinir ve bakimlidir. aslinda cok ilgilidir, sinirli degildir. hep sevdigini soyler. askim canim die konusur.tel i elinden dusmez, arkadas cevresi cok genistir. ama mesaj kutsu hep doludur. yani bilmiorum. bi konu okumustum, kocasi cok ilgili falandi ama meger uzun zamandir aldatiyormus diyesuanda kocamdan uzagim, oyuzdenmi boyle fena dusunuyorum((((((
evet senin konundu)) ya ama hic mi tuhaf davranmadi? telefonlari ortalikte brakmamalar?? gec gelmeler?? vardida sen mi gormedin???sanırım okuduğun konu benimkiydi canım :) evet benim kocam tanıştığımızdan bu yana hep çok ilgili,aşkım bebeğim diye konuşan,beni elleriyle besleyen,eğilip ayakkabımı giydiren,düşünceli,çalışmıyor olmama rağmen ev işlerini (ütü,bulaşık gibi) benimle paylaşan adam aldatmaya başladıktan sonra bile hiç değişmedi....hatta bebeğimiz olduğu için sabahlara kadar uyumayıp benden çok ilgilendi....
bana gelen aldatılıyorsun mesajları olmasa ben asla bilemeyecektim maalesef....her erkek böylemidir bilmiyorum ama açık vermemişti hiç...
allah kimseye yaşatmasın bu durumu canım...
evet senin konundu)) ya ama hic mi tuhaf davranmadi? telefonlari ortalikte brakmamalar?? gec gelmeler?? vardida sen mi gormedin???
%100 katıldığım bir tesbit..aşık ve karısına "düşkün" erkek aldatamaz. kaybetmeyi göze alamaz...
sanırım okuduğun konu benimkiydi canım :) evet benim kocam tanıştığımızdan bu yana hep çok ilgili,aşkım bebeğim diye konuşan,beni elleriyle besleyen,eğilip ayakkabımı giydiren,düşünceli,çalışmıyor olmama rağmen ev işlerini (ütü,bulaşık gibi) benimle paylaşan adam aldatmaya başladıktan sonra bile hiç değişmedi....hatta bebeğimiz olduğu için sabahlara kadar uyumayıp benden çok ilgilendi....
bana gelen aldatılıyorsun mesajları olmasa ben asla bilemeyecektim maalesef....her erkek böylemidir bilmiyorum ama açık vermemişti hiç...
allah kimseye yaşatmasın bu durumu canım...
Aldatılmadım Allah hiç bir kadına yaşatmasın :120:
Aldatan erkeklerin yoğun ilgi gösterdiğini ve olduğundan farklı davrandığını söylerler ama bence kişiden kişiye değişir bu durum gibime geliyor.Yani ilgi konusunda bi anda ilgili bi erkek olacağını sanmıyorum.Dış görüntüsünde farklılık olabilir daha bi itina ile giyinir,kuşanır..bakımlı bi erkek oluverir.
Olduğundan daha mutlu olur,elinden telefon düşmez,gelen arama kısmı ve mesaj kutusu daima boştur.
Duyduklarım bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?