Aldatilma korkusu

• Konu Sahibi Konu Sahibi once
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

once

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
444
4
0
İstanbul
Bu sitede cesit cesit aldatilma hikayelerini okuyoruz. Eminimki ben gibi paranoyak olanlar vardir bu sitede. Esinizin size birazcik ilgisi azalsa acaba aldatiyor mu dusuncesi, cok ilgili olsa yine aldatiyormu diye bi dusunce olusuyor. Benim korkum aptal yerine konulmak. Aldatti ahh ben nasil yasarim falan diye isyan etmem. Aptal yerine konulmak hic istemem. peki arkadaslar aldatilip aldatilmadigimizi nasil anlariz? cok ilgili kocalar bile aldatiyormus meger.... aldatan erkek karisiyla okadar ilgili sevecen olmaz diye dusunuyordum....Allah korusun bu durumdan tum kadinlari.Allah yasatmasin. Yorumlarinizi bekliyorum. Aldatildigimizi nasil anlariz?? Aldatilan arkadaslar bunu nasil anladiniz??

Aldatılmadım Allah hiç bir kadına yaşatmasın :120:
Aldatan erkeklerin yoğun ilgi gösterdiğini ve olduğundan farklı davrandığını söylerler ama bence kişiden kişiye değişir bu durum gibime geliyor.Yani ilgi konusunda bi anda ilgili bi erkek olacağını sanmıyorum.Dış görüntüsünde farklılık olabilir daha bi itina ile giyinir,kuşanır..bakımlı bi erkek oluverir.
Olduğundan daha mutlu olur,elinden telefon düşmez,gelen arama kısmı ve mesaj kutusu daima boştur.
Duyduklarım bu kadar :9:

simdi esim hep guzel giyinir ve bakimlidir. aslinda cok ilgilidir, sinirli degildir. hep sevdigini soyler. askim canim die konusur.tel i elinden dusmez, arkadas cevresi cok genistir. ama mesaj kutsu hep doludur. yani bilmiorum. bi konu okumustum, kocasi cok ilgili falandi ama meger uzun zamandir aldatiyormus diye:5: suanda kocamdan uzagim, oyuzdenmi boyle fena dusunuyorum((((((

simdi esim hep guzel giyinir ve bakimlidir. aslinda cok ilgilidir, sinirli degildir. hep sevdigini soyler. askim canim die konusur.tel i elinden dusmez, arkadas cevresi cok genistir. ama mesaj kutsu hep doludur. yani bilmiorum. bi konu okumustum, kocasi cok ilgili falandi ama meger uzun zamandir aldatiyormus diye:5: suanda kocamdan uzagim, oyuzdenmi boyle fena dusunuyorum((((((

sanırım okuduğun konu benimkiydi canım :) evet benim kocam tanıştığımızdan bu yana hep çok ilgili,aşkım bebeğim diye konuşan,beni elleriyle besleyen,eğilip ayakkabımı giydiren,düşünceli,çalışmıyor olmama rağmen ev işlerini (ütü,bulaşık gibi) benimle paylaşan adam aldatmaya başladıktan sonra bile hiç değişmedi....hatta bebeğimiz olduğu için sabahlara kadar uyumayıp benden çok ilgilendi....
bana gelen aldatılıyorsun mesajları olmasa ben asla bilemeyecektim maalesef....her erkek böylemidir bilmiyorum ama açık vermemişti hiç...
allah kimseye yaşatmasın bu durumu canım...

Canım sadece aradaki uzaklıktan dolayı kendini dolduruşa getirme
Böyle bir korkuyla yaşamak kolay olmasa gerek
İlerde böyle birşey hissedersen o zaman bi çaresine bakarsın
-ki inşallah böyle birşey hiç olmaz-
Eşine bu tür sorular sorup da aklına düşürme derim ben sana :)

sanırım okuduğun konu benimkiydi canım :) evet benim kocam tanıştığımızdan bu yana hep çok ilgili,aşkım bebeğim diye konuşan,beni elleriyle besleyen,eğilip ayakkabımı giydiren,düşünceli,çalışmıyor olmama rağmen ev işlerini (ütü,bulaşık gibi) benimle paylaşan adam aldatmaya başladıktan sonra bile hiç değişmedi....hatta bebeğimiz olduğu için sabahlara kadar uyumayıp benden çok ilgilendi....
bana gelen aldatılıyorsun mesajları olmasa ben asla bilemeyecektim maalesef....her erkek böylemidir bilmiyorum ama açık vermemişti hiç...
evet senin konundu)) ya ama hic mi tuhaf davranmadi? telefonlari ortalikte brakmamalar?? gec gelmeler?? vardida sen mi gormedin???

Erkek milletine akıl sır ermez diye düşünüyorum
Aldatılıyor muyum?Diye düşündüğüm zamanlar oldu
Bunu eşime ifade ettim bana sadece güldü
ve ben kendimi kötü hissettim...

Sonuçta evet karıcım seni aldatıyorum diyecek hali yoktu
ben nasıl boş bulunupta sordum onuda bilmiyorum.
her kadının yaşaması mümkün olan bir durum
Kocalarımız ister uzakta olsun ister yakında
böyle bir halt yemeyi kafaya koyduysa ruhumuz duymaz
ama tabii hiç bir sır sonsuza kadar gizli kalmayacağından dolayı
bunu bir sekılde vakti geldiğinde öğreniriz ve büyük yıkımı bizde yaşarız.

Allah korusun,kimsenin başına vermesin.
öyle profösyenelce aldatan erkekler varki anlamak mümkün değil
o bakımdan sende böyle düşünceleri at aklından
bil ki;eger varsa öyle bir durum er ya da geç zaten öğreneceksin
Hafiye gibi dolaşarak yaşamak zor olur bizler için
başlı başına mutsuzluk sebebi çünkü...

benim eşim parfüm kullanmayı sevmez, benim de alerjim vardır yani evde parfüm kullanan yok.
geçen hafta eve hergün değişik parfüm kokusuyla geldi. ben de ima ettim bilemiyorum yani hergün başka bi kokuyla gheliyosun falan diye. o da bi kahkaha patlattı. erkek parfümü bu deli diye :D ben de nolmuş yani erkek parfümü kullanan bi çok kadın var olamaz mı dedim yine güldü geçti.
bendeki de delilik tabi aa evet ya kadının öeşit çeşit parfümü var napayım mı diyecekti :1:
şüpheli hareketleri olmadığı için parfüm konusun görmezden geldim zaten o da bi müddet güldükten sonra açıkladı arkadaşlar parfüm sevmediğim için dolabıma üzerime falan sıkıyolar gıcıklığına dedi. ben de he he geçtim..
ama insan aldatılsa da hisseder herhalde ya.. en azından bi erkek iki kadını birden idare edemez diye umuyorum:1:
öyle olsa kayınvalide ile gelin arasında kalmazlar di mi :27:

evet senin konundu)) ya ama hic mi tuhaf davranmadi? telefonlari ortalikte brakmamalar?? gec gelmeler?? vardida sen mi gormedin???

bariz hiçbişi yoktu aslında...(eski) eşim yönetici olarak çalışıyordu,telefonu hiç susmazdı.o yüzden akşamları mümkün olduğunca kapalı tutardı (tanıştığımızdan bu yana) hiçbir zaman birbirimizin telefonlarını alıp karıştırmamışızdır ayrıca biz....yoğun çalışıyordu geç geldiği,sabahladığı çok olurdu..üstelik ayda birkaç kez şehirdışından gelen misafirleriyle yemeğe çıkardı...üstüne başına özen gösterirdi her zaman...ama bunlar sonradan olan şeyler değil,tanıştığımızdan beri olan şeylerdi..
fazla mı rahat bıraktım acaba diye düşünüyorum şimdi de....
aldatıldığıma dair mesajlar gelene kadar hiç hissetmedim açıkcası...

ya anlamiyorum insan hem cok seviyormus gibi yapip nasil aldatabilir??? karisini cok severken aldatabilirmi??? ama esini seven niye aldatsin???

Sadece "aşık erkek" aldatamaz. Düzenli bir ilişkisi olan, daha doğrusu rayına oturmuş bir ilişkiyi yaşayan erkek aşkın geçici sürecinden, o kimyasal salgıdan sıyrıldıktan sonra her türlü aldatabilir. Çünkü zaten sevgiyle seksi birbirinden ayrı düşünüyorlar. Ha ikisi bir arada olunca elbet tadından yenmez ama erkeğin doğasına böyle işlenmiş bu "seks" eylemi.

aşık ve karısına "düşkün" erkek aldatamaz. kaybetmeyi göze alamaz... ama cogunlugu aldatıyor, ve savunma olarakta "bana ilgisizdi, cinsellik yoktu, hayat ortağım olamadı, dındındı, vırvırdı" gibi sebeplerin arkasına saklanıyorlar.. aldatmayan erkek vakti olmadığı için aldatamıyordur yada karısı duyucak korkusuyla aldatamıodur.. içinde aldatma isteği bastıralamaz şekilde vardır.. diğer arkadaşları bu iç güdünün tetiklenip eyleme dönüşmesi için çok büyün etkendir.. birbirlerini gaza getiriyorlar.. kötü arkadaş (kendi düzeni olmayan, evliliğinde sorunları olan ) çevresinden uzak tutmak lazım mümkün olduğu kadar..yapmak isteyen mutlaka bir yolunu bulup yapıyor, ne kadar bastırsakta kıskansakta karışsakta içinde varsa mümkün değil önüne geçmek.. sebep ne olursa olsun gözyummayalım, susup sineye çekersek birdaha yapması için fırsat vermiş oluruz... çunki bir kere yapan birdaha mutlaka yapar..

ay inanmıyorum benim kocam da aynen anlatığın gibi :) yok artık canım olmaz diyelim:53:

Aldatılmadım Allah hiç bir kadına yaşatmasın :120:
Aldatan erkeklerin yoğun ilgi gösterdiğini ve olduğundan farklı davrandığını söylerler ama bence kişiden kişiye değişir bu durum gibime geliyor.Yani ilgi konusunda bi anda ilgili bi erkek olacağını sanmıyorum.Dış görüntüsünde farklılık olabilir daha bi itina ile giyinir,kuşanır..bakımlı bi erkek oluverir.
Olduğundan daha mutlu olur,elinden telefon düşmez,gelen arama kısmı ve mesaj kutusu daima boştur.
Duyduklarım bu kadar :9:

ne kadar eminsiniz aldatılmadığınıza
allah yaşatmasın inşallah

Back
X