aldatılma :( ne berbat brşeymiş:( yardımm edinn...

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
Facebook'ta paylaş
5 ay önce biriyle tanıştım arkadaş ortamında. görüşmeye başladık bana göre biri degildi. daha rahat bir yaşamı var ben daha mutaassıbım alkol kullanmam gece hayatım yok. o 30 yaşında bende 25. neyse ben devam etmek istemedim farklıyız dedim. kabul etmedi ben de senin gibi olucam dedi bunu kendim istiyorum dedi. devam ettik görüşmeye.

bu sürede yanlış bişeyini görmedim ama arkadaş ortamı filan aynı sonuçta. geçen arkadaşıyla konuşurken telefonu bir şekilde bana verdi ben de geçmiş konuşmalara baktım.

o an başımdan aşşağı kaynar sular döküldü. tam olarak okuyamadım tabi şokun etkisiyle ama anladığım kadarıyla birinin yanında bir kadın görüyolar hayat kadını sanırım. söyleyelim ayarlıyalım filan muhabbeti dönüyo. arkadaşı da kredi çekelim gerekirse yazmış. tabi bunları okuyunca dondum kaldım.

yemin ediyo bisey yapmadım diye. erkek muhabbeti gırgır yapıyoduk bişey yapmadım aldatmadım seni diyo. aklndan geçirmişsiin plan yapmışsın aynı şey dedim.

beni seviyo niyeti ciddi biliyorum. yüzük almış okulun bitince teklif edicektim diyo. bnde sevmiştim ama böyle bir insana bidaha nasıl güvenebilirimki çokk zorrr. kafam çok karışık siz olsanız ne yapardınız. ?

5 ay önce biriyle tanıştım arkadaş ortamında. görüşmeye başladık bana göre biri degildi. daha rahat bir yaşamı var ben daha mutaassıbım alkol kullanmam gece hayatım yok. o 30 yaşında bende 25. neyse ben devam etmek istemedim farklıyız dedim. kabul etmedi ben de senin gibi olucam dedi bunu kendim istiyorum dedi. devam ettik görüşmeye.

bu sürede yanlış bişeyini görmedim ama arkadaş ortamı filan aynı sonuçta. arkadaşıyla konuşurken telefonu bir şekilde bana verdi ben de geçmiş konuşmalara baktım.

o an başımdan aşşağı kaynar sular döküldü. tam olarak okuyamadım tabi şokun etkisiyle ama anladığım kadarıyla birinin yanında bir kadın görüyolar hayat kadını sanırım. söyleyelim ayarlıyalım filan muhabbeti dönüyo. arkadaşı da kredi çekelim gerekirse yazmış. tabi bunları okuyunca dondum kaldım.

yemin ediyo bisey yapmadım diye. erkek muhabbeti gırgır yapıyoduk bişey yapmadım aldatmadım seni diyo. aklndan geçirmişsiin plan yapmışsın aynı şey dedim.

beni seviyo niyeti ciddi biliyorum. yüzük bile almış okulun bitince teklif edicektim diyo. bnde sevmiştim ama böyle bir insana bidaha nasıl güvenebilirim çok zorr. kafam çok karışık siz olsanız ne yapardınız. ?

erkekler hep inkar ederler zaten, yaptığı şey çok yanlış, aldatmaya kadar varmamışsa da bir aksilik çıkmıştır da yapmamıştır o kadar planlar yapılmış....zaten tarzı da aklınıza yatmıyor çok fazla sürdürmeyin derim, henüz yeni tanışmışsınız kaybedecek bişeyiniz de olmaz yani yılllarca tanııp emek ve zaman verdiğiniz biri de değil nasılsa... adam 30 undan sonra hayat tarzını değiştirmez bundan emin olun.

erkekler hep inkar ederler zaten, yaptığı şey çok yanlış, aldatmaya kadar varmamışsa da bir aksilik çıkmıştır da yapmamıştır o kadar planlar yapılmış....zaten tarzı da aklınıza yatmıyor çok fazla sürdürmeyin derim, henüz yeni tanışmışsınız kaybedecek bişeyiniz de olmaz yani yılllarca tanııp emek ve zaman verdiğiniz biri de değil nasılsa... adam 30 undan sonra hayat tarzını değiştirmez bundan emin olun.

benim degisecegine zerre kadar inancim yoktu zaten. Hep bir yanim bu iliski biticek ben bu adamla evlenmem diyordu. Ayriliga hazirlikliydim. Ama yine de kotu hissediyorum alisiyo insan demekki:(

25 yasina kadar alkol kullanmamis universte son yilda arkadas ortami filan oyle basladim birakmak istiyorum bende dedi kendisi degismek istiyo sırf benim icin degil bundan tiksinmis sanirim. Kendi ne kadar isterse istesin ortami belli. Zor olucak ama ayrilcam...

zaten hep gırgır yapılmış olur...
inanmadınız değil mi?
çıkarın hayatınızdan, hatta bir saniye bile beklemeden...
bu muhabbetleri yapan insan, gerçeğini de hayli hayli yapar, belki de yapmıştır bile...

ha bu arada, o yüzük muhabbeti ciddi düşündüğü için değil, öyle görünmek içindir yalnızca...

İnanma hep girgirdir onlarin hayati zaten..

gırgırmışş baska gırgır edılcek konu yok hayat kadını uzerıne gırgır edıyorlar. sakın ınanma.. yuzugu de senın gozunu boyamak, kandırmak ııcın sölemıstır kesin.. yuzugu gordugunde o muhabbetı unutman ıcın soluyor beyfendı

Son düzenleme:
Yuzuk almıştım hayallerim vardı evinin kadını olacaktın. Hayallerimî alıp yıktın. Klasik Türk erkeği. Aklı sıra yediği haltı unutturup seni kandıracak geri dönmeni sağlayacak sen ayyy canımmm bak ne hayaller kurmuş benım ıcın diyerek vicdan azabıyla geri döneceksin.

Haklisiniz kizlar:( simdilik akisina biraktim. Beni sevdigi konusunda yalan söylemedigine eminim. Sürekli söylüyordu ama hani emin degildim tam. Ama o cirpinisini gördüm cok kötüydü. Ne yapicagini sasirdi beklemiyordu bir de ben ne yazdigimi unutmusum bile. Öyle birsey olsa eline verirmiyim diyor.

Adam seviyor beni buna inandim aldatmadi da bundan da eminim.

Ama öyle bi muhabbet olmus belkide yapicakti belkide hava atmak icin yazdi bilmiyorum. Sonucta güven yok bende.

Ben bunu bir ömür tasiycam diyor. Senin aglamakli yuzun benim cezam oldu zaten diyor. Zamani gelicek sen kendin ben o olayi tamamen unuttum diyceksin diyor. Arabadayken arabanin gözüne bak dedi yuzuk vardi. Simdi kabul edemezsin tabi ama o senin dedi. Evlenmekte istiyor ciddi. Ben de yuzuk almissin ama insanlar bu sebepten bosaniyor biliyosun diymi dedim. Ben seninle ileriye dönük hicbisey düsünmüyorum buraya ayrilik konusmasi yapmaya geldim dedim.

Kafam karisik kizlar hoslaniyorum ama nasil devam edilir ki etsem bile bi noktada takilcak yine. ben bunu unutmiycam biliyorum:((.

onu bunu bilmem ama evet aldatılma gerçekten berbat bişey hemde tahmin edemiyeceginiz kadar.... şöyle anlatıyım sizlerde lütfen bana yardımcı olun akıl verin. 5 yıldır konuşuyoruz erkek arkadaşımla. 22 yaşındayım evet belki çok gencim şuan ilerde ne olacagını bilmiyorum. ciddi düşünüyorduk taaa ki bu yaza kadar. böyle bi garip davranmaya başladı yanımda iyi hoş ama eve gidince yazmıyor aşırı derecede arkadaşlarıyla buluşuyordu bana haber vermek yok kafasına göre yaşıyordu yani. bunları niye böyle anlatıyorum bizim ilişkimiz böyle değildi ne yaptıgımızdan hep haberimiz vardı. önceleri üstüne gittim hep sıkıştırdım kızdım falan sonra serbest bıraktım napıcak diye işte bir süre böyle devam etti sonra konuşmama kararı aldık belli bir süre birbirmizi rahatsız etmeyip kafamızı dinliycektik. 3-4 ay kadar konuşmadık sonra barıştık eskisi gibi konuşuyorduk, o konuşmadığımız sürede beni aldattığını başka bir kızla konuştuğunu öğrendim. ben tamamen bitirmiştim ne kadar seviyor olsam da. işte çok yalvardı kafasının benimle uydugu kadar kimseyle uyuşmadığını söyledi zaten onun ailesi biliyordu bizi bende yakın bir zamanda söyliycektim ama bunlar olunca benim kafam çok karıştı. şuan yine konuşuyoruz aama çok soğuğum,içim daralıyor,durduk yerde ağlıyorum ortada hiç bişey yokken aklıma yaşadıklarım geliyor. bana tekrar ailene söyle artık ciddiye bindirelim diyor. şuan emin değilim güvenemiyorum ne yapıcagımı bilmiyorum lütfen bana bir fikir verin....:43:

onu bunu bilmem ama evet aldatılma gerçekten berbat bişey hemde tahmin edemiyeceginiz kadar.... şöyle anlatıyım sizlerde lütfen bana yardımcı olun akıl verin. 5 yıldır konuşuyoruz erkek arkadaşımla. 22 yaşındayım evet belki çok gencim şuan ilerde ne olacagını bilmiyorum. ciddi düşünüyorduk taaa ki bu yaza kadar. böyle bi garip davranmaya başladı yanımda iyi hoş ama eve gidince yazmıyor aşırı derecede arkadaşlarıyla buluşuyordu bana haber vermek yok kafasına göre yaşıyordu yani. bunları niye böyle anlatıyorum bizim ilişkimiz böyle değildi ne yaptıgımızdan hep haberimiz vardı. önceleri üstüne gittim hep sıkıştırdım kızdım falan sonra serbest bıraktım napıcak diye işte bir süre böyle devam etti sonra konuşmama kararı aldık belli bir süre birbirmizi rahatsız etmeyip kafamızı dinliycektik. 3-4 ay kadar konuşmadık sonra barıştık eskisi gibi konuşuyorduk, o konuşmadığımız sürede beni aldattığını başka bir kızla konuştuğunu öğrendim. ben tamamen bitirmiştim ne kadar seviyor olsam da. işte çok yalvardı kafasının benimle uydugu kadar kimseyle uyuşmadığını söyledi zaten onun ailesi biliyordu bizi bende yakın bir zamanda söyliycektim ama bunlar olunca benim kafam çok karıştı. şuan yine konuşuyoruz aama çok soğuğum,içim daralıyor,durduk yerde ağlıyorum ortada hiç bişey yokken aklıma yaşadıklarım geliyor. bana tekrar ailene söyle artık ciddiye bindirelim diyor. şuan emin değilim güvenemiyorum ne yapıcagımı bilmiyorum lütfen bana bir fikir verin....:43:

canım her ne kadar ayrı olduğunuz dönemde de olsa sonuçta tam anlamıyla bitirme kararı almadığınız bir dönemde hemen başka bi kızla olması aldatmaktır ve aldatmanın affı olmaz daha çok çok gençsin karşına kimler çıkar kimler.... hiç devam etmene gerek yok aldatma yüzünden kaç yıllık yuvalar yıkılıyor, kadınlar çocuğu olmasına rağmen bitiryorlar ki siz nişan bile yapmamışsınız devam edersen yanlış yapmış olursun. seni seven erkeğin aklı başkasına kaymazdı kusura bakma...

Sonunda ayrildim kizlar. O da kabul etti israr etmedi insallah daha yazmaz ve biter bu sekilde.

bir an once unutup yoluma devam etmem lazim:(

Kimse evet yaptim demez bende 1 ay ağlarken o köpek baskalaryla konusmaya baslamis telefonunu veremedi aldatti yani bence dikkatli ol

Kimse evet yaptim demez bende 1 ay ağlarken o köpek baskalaryla konusmaya baslamis telefonunu veremedi aldatti yani bence dikkatli ol

Guven olmuyor ki bu erkeklere:(

Ayrilirkende benim kadar seveni bulamiycaksin dedi. Hep o guvenmedigin cocugu hatirliycaksin dedi:( kotu hissediyorum. 6 ay olmus az bi zaman degil.. aliskanlik var en azindan.

Nasil unutucam bilmiyorum:(

Back
X